למישהו יש רדיו

eitanzab

New member
אני מצליח לקלוט 2-3 תחנות בעיקר בלילה

בלילה יורד עומס התדרים אז יש יותר "מקום" לתדרי AM. האיכות מאד נמוכה בהשוואה לשידור FM מודרני, אבל יש משהו בצליל שפשוט לוקח אותך חזרה בזמן והופך את האוטו לקלאסיקה אמיתית חיה...

vw forever

New member
שביצעתי ניסויי בבית עם הרדיו שלי (אגב עם FM)

ב AM קלטתי רק גלי צה"ל ומלא תחנות בערבית . גם מוטורולה במקור הגיע עם ורייאנט ואודי 80

vw forever

New member
3 יש אצלי אופציה של מונו או סטריאו

vwMaster

New member
אחרי שנים של שירים בערבית...

החלפתי לרדיו AM-FM (ועוד סוג של תדר לא ידוע) מקורי גרמני משנות השישים. הגרמנים האלו פשוט אלופים, יש בו אפילו כניסת AUX ! נ.ב. החיפושית עם הרדיו למכירה

vw forever

New member
איך נראית כניסת הAUX אולי זה מה שלא הצלחתי

להבין מה זה עושה אשמח לתמונה תודה דרך אגב חבל שאתה מוכר מקווה שזאת למטרת ישנה חדשה

vwMaster

New member
זה הפלאג שמתחבר לכניסה מאחורה...

http://www.koenigs-klassik.de/Zusatzgerate/Adapter-10.jpg הכניסה מאחורה נראית הנקבה שלו. ברוב המקרים הכניסה מכוסה בפלסטיק כדי למנוע חדירה לכלוך ואבק. ניתן למצוא באינטרנט מגוון ממירים לפלאג הזה. זה מדהים בעיניי לראות את הiPhone מתחבר לרדיו בן 50 שנה...

vw forever

New member
ענק זה מה שלי יש גם אכן מכוסה בפקק אני חייב ל

למצוא קבל כזה

Porsche Dude

New member
אני גם מחפש כזה מתאם

AUX לכבל של אוזניות.. היכן ניתן להשיג בארץ?

בארץ. תבדוק בשדרות הר ציון בת"א.

יש שם שורה של יבואני ציוד אלקטרוניקה וכבלים לסטראו/וידאו וכו'... רצוי ללכת ברגל ולעבור אחד אחד עד שתמצא. תביא דוגמה או תמונה של מה שאתה מחפש בדיוק. הם כבר ימצאו/ייצרו או יזמינו מה שאתה מחפש. קח בחשבון שחלקם סגורים בימי שישי. אז רצוי לבוא בימי חול .

scope

New member
הפלאג הזה הוא חיבור מידי סטנדרטי...

משמש עד היום את רוב סוגי המכשירים האולפניים בעלי ממשק מידי.. כמו שאמרו כאן כבר ניתן למצוא בשד הר ציון אצל "בלצר אלקטרוניקה" וחבריו או בחנויות של כלי נגינה כמו חלילית, כלי זבל, מרום וכו ברוב המקרים זה יהיה חיבור מידי לשני RCA נקבה.

bidner

New member
רדיו טייפ

לא מקורי,אבל אני מוסר רדיו טייפ PIONEER דיגיטלי (עובד מעולה) למיש שרוצה לשים בחיפושית\באס למי שמעוניין ברטרו -יקבל גם מבחר קלטות...

למעלה