למישהו יש נסיון עם Camera-Eilat?

meir30

New member
קאמרה אילת

קניתי לפני כ-חודש מצלמה סוני 717 במחיר של 3900 ש"ח המצלמה מצוינת. נהנית ממנה יומיום. השירות טוב מאוד.הם סניף של קאמרה ואלה נותנים מענה לכל שאלה ובקשה. ממליץ לכם בחום! אין צורך לנסוע לחו"ל

yuvalkoen

New member
קאמרה אילת

קנינו לפני כחודש לעצמינו מצלמה olympus c-4000 במחיר של 2400 שקלים כולל בטריות נטענות ומטען מהיר, זיכרון מהיר של 128MB ותיק מצלמה. מסקר מקיף שערכנו מסתבר שזה המקום הכי זול ואמין. באמת שהרגשנו שקיבלנו יעוץ טוב ושרות טוב. דרך-אגב, אם יש בעיות במצלמה ניתן לטפל בה בסניפים נוספים של חברת קאמרה בארץ. בקיצור, מומלץ בחום!!!

pr3998

New member
האם אתה עובד שם, או קשור אליהם?

כי הכרטיס שלך די ריק, וכל הנוכחות שלך בפורום מסתכמת בזה..

קריר

New member
מוזר ../images/Emo5.gif

הם כותבים באתר שלקמרה אילת חייבים להגיע פיזית לקניה !!! ובכתובות של הסניפים כותבים שזה כרגע קניון וירטואלי ?!?!? וגם הממליצים מלמעלה די אנונימים בתפוז . . .

ברוך ס

New member
התקשרתי אליהם אתמול

ואמרו לי שצריך להתקשר ולבקש את הפריט כמה ימים מראש ואז לבוא לאסוף אותו. כנראה שהם לא יכולים לשלוח בדואר ללא תשלום מע"ם, ולא ממש שווה להם להחזיק שם חנות אמיתית.

HPLC

New member
לאסוף אותו מהיכן?

אתה צריך להתקשר, להזמין, ואז ליסוע לאילת לקחת את זה? אבי.

New member
גם אצלי התעוררה השאלה הזו..

ואם אנ'לא טועה, אז לפי השם מדובר כאן באחד מבעלי הבית בחברה.

meir30

New member
camera-eilat

שבת שלום לכולם ובפרט ל pr3998 בנוגע לשאלתך, אני קורא פסיבי בפורום מאז שהתעניינתי בקנייה של מצלמה דיגיטלית. אני לא בעל החברה לצערי ואין לי קשר עם מישהו שם פרט למוכרת שעזרה לי להחליט. סך הכל עניתי לשאלה כשבפעם הראשונה חשתי שאני מסוגל לענות. ודרך זאת קיוויתי להתחיל ולהשתתף בפורום. לא מרגיש רצוי בכל מקרה מאחלת לכם הנאה רבה בחיים בכלל ובצילום בפרט

idohal

New member
נראה שבלי כוונה תחילה חברי הפורום

פגעו באדם שניסה לעזור. מאחר וחברי הפורום לא ראו את הכינוי אף פעם ייתכן ועלו חשדות לא מבוססים ואין שום כוונה לפגוע אישית משום שאף אחד מכיר אותך והשתתפותך בפורום תהיה ברוכה. בתקווה לראותך משתתף.

pr3998

New member
ולכן ניסחתי את דברי כשאלה

ונימקתי את שאלתי. האיש אומר לא, אז אוקי, ותודה על ההסבר.

גיZמו

New member
הכי זול בארץ?

בקאמרה אילת המחיר הוא 10829 ש"ח לגוף של ה10D. ביוגנד ההצעת מחיר שקיבלתי היא ל8800 ש"ח לא כולל מע"מ, שזה יוצא 10384 ש"ח כולל. יותר זול מקאמרה אילת ב 445 ש"ח! וזה עוד לפני ש"באילת לא משלמים מע"מ". נכון לא משלמים מע"מ, פשוט, משלמים ביוקר. מישהו באילת גוזר עלינו קופון של יותר מ 18% ועוד מתגאה בזה. אותי זה מעצבן.

idohal

New member
במקרה זה אתה טועה ולפני שאתה רץ

לקנות תעשה חברות שלא עולה כסף אלא רישום והמחיר עבורך יהיה רק 9,074 ש"ח. אבל, אצל יוגנד אתה תקנה עם אחריות שקרט ואילו קאמרה הם יבואנים עצמאיים והאחריות שלהם וכאן טמון ההבדל הגדול. אין להם יכולת לתקן בארץ מצלמה כמו 10D משום שאין את מחשב האבחון שהוא בלעדי לקרט (בית הצילום). אז זהו אף אחד לא גוזר קופון לא עליך ולא על אחרים אבל יש הבדל בין קאמרה ליוגנד וכל אחד שיעשה את שיקוליו היכן לקנות.

למעלה