למישהו יש מושג

utsly

New member
למישהו יש מושג

כמה עולה טיפול שיניים לכלב שהשיניים שלו במצב לא טוב? בערך? סביבות 200 או 1000?

בעקרון טיפול שינים

בסיסי - זה בסביבות 450 שח (מדובר פה בהרדמה ויש עלות חומרים). אחכ זה תלוי מה עושים, אם עוקרים שינים זה עוד כסף, ואז גם נותנים אנטיביוטיקה. כמובן שכדאי לחכות שוט' יענה, זאת תשובה מניסיוני האישי.

Bakura

New member
צריך אנטיביוטיקה אחרי עקירה? ../images/Emo12.gif

טוב לדעת, בניתוח הראשון שעשו לדון ושעקרו לה שיניים לא אמרו לי על זה כלום. >___> החלפתי וטרינרים מאז.

Ultra marine

New member
נראה לי תלוי בעקירה לא?

אני עברתי עקירה כירורגית ולא קיבלתי אנטיביוטיקה. ובאמת לא היה בזה צורך...

כמו שאמרתי

זה מנסיוני, הכלב שלי עקרו לו 3 שינים והוא קיבל אנטיביוטיקה. וואולטרה - מאד תמוה שלא קיבלת אנטיביוטיקה אחרי עקירה כירורגית... אני עקרתי 3 שיני בינה וקיבלתי...

Ultra marine

New member
עזבי, זה היה סיפור תמוה גם ככה

הייתי בצבא, ועקירה כירורגית בכלל עושים בבי"ח כי הרופאי שיניים הדנדשים בצבא לא כ"כ יודעים מימינם ומשמאלם. לא היה לי כח לחכות חצי שנה לתור בבי"ח אז הרופא שיניים הדנדש אמר לי "תראי, לא ממש יצא לי לעשות את זה אבל אם את רוצה אפשר לנסות..." אחד המהלכים היותר אמיצים שעשיתי בחיי ואפילו השתלם והסתדר בסוף.

אולי הוא בכלל קיבל אנטיביוטיקה כי היה לו

דלקת חניכיים ? יש כל מני גישות בין רופאים וטרינרים.

נאמר לנו שהאנטיביוטיקה

היא בעקבות העקירות... מסכן... איזה מצב שינים נורא היה לו. לו רק היה לנו את המדריך לצחצוח השינים של שוון שוון לפני 10 שנים

כששוקו ../images/Emo14.gif התאשפז

אחרי ניקוי השיניים, לפני כל האולטרסאונדים והאבחונים, הוט' אמרה שיש מצב שבעקבות ניקוי השיניים נכנס זיהום למחזור הדם והוא שעושה את כל הבלאגן (לא היו עקירות!) בסופו של דבר היה מדובר בכלל בדלקת בלבלב, אבל אחרי ההערה הזו שהוט' זרקה לאויר, נראה לי שאנטי' זה חובה.

shirili

New member
עשיתי לכלבה שלי ניקוי שיניים +עיקור ב- 450 שח

בתל"ל

למעלה