למישהו יש מושג

The Crusader

New member
למישהו יש מושג

על אתרים של נשקים אמיתיים? התחלתי לצייר את הקומיקס של אחד הגיבורים שיצרתי the black dragon ומיכיוון שהוא מתנקש החלטתי לתת לו נשקים אמיתיים... וכאן הבעיה אני לא זוכר איך נראים הרבה נשקים וכרגע אני מחפש תמונה של האקדח desert eagle (זה האקדח האהוב עליי ולכן גם עליו :) בכל אופן אם למישהו יש קישורים לאתרי נשקים אני אשמח תודה בכל אופן

giri

New member
נסה באתרי חברות נשק

משהו כמו SMITH & WESSON (אולי טעיתי באיות) אפשר גם ב- GLOCK אפשר גם דרך מגזינים של נשקים במדור הלינקים AMERICAN GUNS , GUNMAN ובאתרי חדשות של עניני צבא ובטחון (JANES REVIEW וכ"ו). עוד דרך זה במנועי חיפוש התמונות של אלטה ויסטה- מקישים את שם הדמות ובוחרים חיפוש תמונות ואימג´ים.

Druyanizem

New member
את ה desert eagle

מייצרת בארצות הברית חברת מגנום... ולכן אם אתה רוצה למצוא תמונות באינטרנט... לך ל www.magnum.com אם הכתובת לא נכונה.... חפש בגוגל או ביאהו

Druyanizem

New member
אההה.......

desert eagle.... ה- אקדח.. אתה יודע שה IMI עזרו לאמריקאים לפתח אותו? ובסוף האמריקאים נטשו אותו והשאירו לנו והוא הפך להיות אחד האקדחים הכי פופולריים... יש לי דיי הרבה תמונות שלו... הינה כמה

Druyanizem

New member
אם אתה רוצה עוד...

שלח לי מסר במסרים... לא צריך להטריד את הפורום בכל התמונות שיש לי

Druyanizem

New member
ברגע שיהייה לי רשיון לנשק...

וכמובן כסף.... יהייה לי גם ארסנל פרטי

The Crusader

New member
תודה :)

בכל אופן מצאתי כבר דרך נראה לי חלק מהאתרים קודם כל גוגל מזה לאתר של נשק וחיפוש ואז לאתר של הדסרט איגל (כן כן יש לו אתר משלו :) ןשמה הייתה גלריה שלמה הנה שתי תמונות מגניבות:) וכמובן הורדתי מלא נתונים בשהיל ידע כללי (אני אוהב נשקים יש לי אוסף אישי) וגם בשביל להתלהב מידע בקומיקס בכל אופן תודה לכולם... ועכשיו נשאר למצוא רובה צלפים מגניב בשביל ההתחלה של הקומיקס :) נ.ב יש לי גם אוסף שלם של תמונות של רובים ואקדחים למקרה שמישהו יצטרך :)

The Crusader

New member
ועוד תמונה של רובה

לא desert eagle אבל אם אנחנו כאן בנושא של רובים ואני פשוט חייב להתשתמש בו בקומיקס(ואם מישהו יודע איך קוראים לרובה הזה זה יעזור מאוד) אני אישית חושב שזה הרובה הכי יפה שראיתי אי פעם פשוט רובה יפייפה :)

Druyanizem

New member
אתה רוצה רובה צלפים מגניב

לך על ה barret. בארצות הברית מורדים איתו ג´יפים.... בישראל מורידים איתו אנשים.

Druyanizem

New member
ועוד משהו...

אם אתה רוצה רובה סער נחמד.... לך על הטבור החדש... לפי מה שהבנתי הוא לא משהו בתור נשק... אבל יש לו אחלה עיצוב

Dreamsphere

New member
פחחח סתם אתם לא מבינים

אני חקרתי את נושא הרובים יותר ממכם יש לי את אתר הנשק האולטימטיבי!!! יש בו כל נשק שקיים בעולמנו האכזרי http://securityarms.com הנשק הזה שהצגת נראה של halk & koach אבל לא בטוח בכלל

Druyanizem

New member
בעיקרון....

הנשק הזה הוא עיצוב בלגי... או שוודי.... לא זוכר ביוק... צה"ל עשה את הטבור על בסיס הנשק הזה. מה שהראתי היה הטבור

WizMaster

New member
מישהו מקודם הזכיר את התותח הזה..

לא הייתי מתנגד לבארט אימתני כזה בחדר שלי..:)

Druyanizem

New member
ואם כבר יש פה מצגת של כלי נשק....

הינה נגב- מכונת ירייה ישראלית

The Crusader

New member
תודה אבל כבר הורדתי רובה צלפים עם

משתיק קול(זה היה דבר חשוב) תגידו נכון שהוא יפה חחח :)

למעלה