למישהו יש מושג למה המפזרי חום המעפנים האלה תמיד נכבים אוט'?
T The source of pain New member 17/1/06 #2 כדי שלא יחמם טו מאץ'! ../images/Emo110.gif או ששמת אותו על טיימר כזה.. יש איפשהו כפתור של להדליק תמיד [את גורם ללולי להיות מרוצה! גו רע גו]
כדי שלא יחמם טו מאץ'! ../images/Emo110.gif או ששמת אותו על טיימר כזה.. יש איפשהו כפתור של להדליק תמיד [את גורם ללולי להיות מרוצה! גו רע גו]
R R e A New member 17/1/06 #3 אני בשוונג אבל מה זה הזין הזה. מי הוא שהוא יקבע כמה חם יהיה לי!? חוץ מזה גם שהוא נכבה כל פעם אחרי זמן שונה. לדעתי אני אשבור אותו.
אני בשוונג אבל מה זה הזין הזה. מי הוא שהוא יקבע כמה חם יהיה לי!? חוץ מזה גם שהוא נכבה כל פעם אחרי זמן שונה. לדעתי אני אשבור אותו.
T The source of pain New member 17/1/06 #4 אבל אז יהיה לך קר../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif לילה-טוב
H heaven is here New member 17/1/06 #6 בדיוק הסבירו לי אתמול שיש לו תרמוסטט בפנים שכאשר הוא מגיע לטמפרטורה הכי גבוהה שלו, כשהוא מחמם, הוא נכבה כדי לא להתפוצץ..
בדיוק הסבירו לי אתמול שיש לו תרמוסטט בפנים שכאשר הוא מגיע לטמפרטורה הכי גבוהה שלו, כשהוא מחמם, הוא נכבה כדי לא להתפוצץ..
T The source of pain New member 17/1/06 #8 מכל הדיונים המעניינים פה ../images/Emo110.gif החלטת להגיב רק על זה? פארשית.