למישהו יש מושג..

skyit

New member
למישהו יש מושג..

אם קיימות חברות שמוכנות להעסיק אנשים חסרי נסיון למשרות של תמיכה טכנית (אינטרנט או office), הכוונה שההכשרה תינתן לעובדים בקורס, ואלה לא צריכים להגיע עם ידע מוקדם? בקשה נוספת...אשמח לשמוע על שמות של חברות שמספקות תוכנות רפואיות או תוכנות מעבדתיות בתחום הביולוגי, לבי"ח, מכונים או למוסדות אקדמיים. תודהההה

inbal76

New member
כל מוקדי התמיכה הטכנית

של החברות הסלולריות, חברות האינטרנט וחברות הכבלים והלווין - לא דורשים שום ניסיון קודם ומספקים את כל ההכשרה אצלם. יחד עם זאת, חלקם (לפחות חברות האינטרנט) כן דורשים ידע מוקדם בסיסי במחשבים ואינטרנט. (ברמה של היכרות סבירה עם תוכנות גלישה ודוא"ל, ושימוש בווינדוס. לא ידע שצריך תואר או קורס מקצועי בשבילו.)

לי יש מושג

אין לי שום ניסיון, ואליי פנו 3 חברות, קווי זהב, אינטרנט זהב ועוד אחת ששכחתי את שמה, אבל דחיתי את כולן אחרי שהן דרשו ממני התחייבות שנעה בין 9 חודשים לשנה. החברות עצמן מספקות את כל ההכשרה, נדמה לי שזה שבוע. אבל מה שהורג אותי זה למה לעזאזל אתה רוצה לעבוד במקום שמשלם שכר שקרוב למינימום (19.5 שקל לשעה), להתמודד עם הלקוח הישראלי, לעמוד בלחץ ועוד להיות תחת התחייבות עם קנס דרקוני???? אפשר למצוא עבודה שמשלמת את אותו הסכום, שבה לא תעשה הרבה (מלצרות, אבטחה וכו') ללא התחייבות ובלי בלאגן. מה שחברות האינטרנט עושות זה עבודה בעיניים.

skyit

New member
אני אסביר..

אני אקדמאית שעושה הסבה למדעי המחשב ואני רוצה לדרוך רגל בתחום, בכל תפקיד רלוונטי, לנסיון.. השאלה היא האם תוכניתן מתחיל זקוק לנסיון טכני או שמא התואר מספיק?

נסיון זה חשוב מאד

יש הרבה דברים שלא לומדים בתואר.... אבל לפעמים לוקחים גם אנשים חדשים אם הם עושים רושם שהם יודעים ללמוד מהר

אז יש לי חדשות בשבילך

לא תקבלי שום ניסיון מחברות האינטרנט שיתרום לך בשביל העבודות שבהן את מעוניינת. תוכניתן אכן זקוק לניסיון, אבל לא לסוג כזה, אין קשר בין שירות לקוחות (גם אם זה במתן תשובות טכניות ללקוחות אינטרנט), לבין פיתוח בשפת סי או ג'אווה, את תצאי מהעבודות האלה באותה מדרגה שבה התחלת רק יותר לחוצה ויותר מתוסכלת. כדאי לך לעבור בפורום מובטלי הייטק, נדמה לי שהייתה שם הודעה של מישהי שעבדה במקום כזה והמליצה לכולם לא להתקרב לשם, קחי את זה לתשומת ליבך, אני אנסה למצוא את ההודעה ולהביא לך את זה כקישור. בכל אופן , שיהיה לך בהצלחה.

למעלה