למישהו יש מושג.....

מיכלי56

New member
למישהו יש מושג.....

מי הם הבעלים של דיקסי??? והאם נכון שעמיר אילן חזר?? התשובה חשובה לי נורא כי אני עומדת לנצח בהתערבות שווה... תודה מיכל

גידי42

New member
מה יצא לי מההתערבות?

הבעלים של דיקסי הם חיים כהן ושותפתו (שברח לי השם שלה) מקרן. ולגבי עמיר אילן, לא יודע מי זה.

liti

New member
ראיון - חיים כהן מספר על תכניותיו

לאחר הורדת המסך על מסעדת קרן.

מיכלי56

New member
עכשיו כבר לא יצא כלום../images/Emo4.gif

פיספסתי!! אם באמת חיים כהן הוא הבעלים (מה שמסביר את סגירתה של קרן - מה הוא צריך מסעדה מתוחכמת כשיש לו מכרה זהב כמו דיקסי). אז הפסדתי ובגדול! אמא שלי תמיד אמרה לי שמי שמתערב הוא או חכם או רשע... (כמובן שלא ניתן להשליך למיקרה הנ"ל)

גידי42

New member
מצטער יקירתי... בפעם הבאה

תשאלי לפני שאת מתערבת זה סוד הקסם בהתערבויות! אני תמיד לרשותך. וסתם הערה. דיקסי היא אכן מכרה זהב אבל זה לא קשור לסגירתה של קרן. קרן עבור חיים כהן היתה מפעל חיים מין חזון קולינרי כזה ודווקה בגלל זה היא ניסגרת. הרי בדיקסי הוא הוכיח שהום מסוגל לעשות כסף ממסעדות ואם הוא היה כל רוצה, היה יכול להפוך את קרן (ע"י שינוי קונצפט, תפריט, מחירים ) למכרה זהב גם כן.

גוז

New member
אני מכירה את זה ../images/Emo118.gif

בוורסיה של רשע או טיפש...

meravbr

New member
והנה עוד כתבה על למה-למה-למה

המסעדות הטובות בארץ נסגרות ...

meravbr

New member
ואם כבר נבואות שחורות לרפאל

בתוך הכתבה הנ"ל (תקציר: שהוא לא יחזיק מעמד כי הוא מוציא המון אנרגיות מדי יום לשמח, שימו לב, מאות אנשים), אז ביקורת טובה של רוגוב, גם מהיום

kanojo

New member
עמיר אילן

בשבוע שעבר התפרסמה ב"סופשבוע" של מעריב במדור של יעל פז מלמד כתבה שאומרת שהוא חזר למסעדה. צירפתי את הכתבה - זה מופיע בערך 3 פסקאות מהסוף

דנה ב

New member
מיכלי, רגע...

...יש לך עוד סיכוי. ממש לאחרונה קראתי במדורה של יעל פז-מלמד ב"סופשבוע", על שובו של עמיר אילן למטבחה של דיקסי. אל נא אמרי נואש, בדקי את העניין בשנית...

למעלה