למישהו יש מושג מה היה הטראק הראשון שהוציאו שידאפו ומי היה זה שהכין אותו (ארז, מיקי, רועי או אורן)?
G gpeles New member 6/12/02 #1 למישהו יש מושג מה היה הטראק הראשון שהוציאו שידאפו ומי היה זה שהכין אותו (ארז, מיקי, רועי או אורן)?
M misted tal New member 7/12/02 #5 סתם בשביל הפרוטוקול Shiva shidapu - stay strong [1996] שוחרר באוסף israel psychadelic trance vol1. (עתיק ביותר !!!) על האוסף יש גם טראקים של מיסטיקה , קיילום , אסטראל , אם אף ג´י ועוד כמה שאני לא זוכר...
סתם בשביל הפרוטוקול Shiva shidapu - stay strong [1996] שוחרר באוסף israel psychadelic trance vol1. (עתיק ביותר !!!) על האוסף יש גם טראקים של מיסטיקה , קיילום , אסטראל , אם אף ג´י ועוד כמה שאני לא זוכר...
G gpeles New member 7/12/02 #7 לא ממש.... האמת שהשגתי את הטראק stay strong ואת הטראק paradise שגם הוא של שידאפו והיה באותו דיסק תודה לכל מי שעזר
לא ממש.... האמת שהשגתי את הטראק stay strong ואת הטראק paradise שגם הוא של שידאפו והיה באותו דיסק תודה לכל מי שעזר
M misted tal New member 8/12/02 #9 באמת עוד כמה דברים... 1.זה באמת לא נדיר , זה פשוט עתיק 2.גם לי יש את הדיסק הזה... p: