הי, אני מציירת מזה שנים אך ורק באקריליק. לרוב
בצבעים איכותיים, והגעתי למסקנה שזה לא ממש חשוב, רוב צבעי האקריליק טובים. מעולם לא השתמשתי בלאקות לקבל אפקט שמן. לדעתי אין צורך בכך. אקרליק לא צריך להתחפש לציור שמן והוא לא יכול מטבעו לתת תוצאות של צבע שמן. אני אוהבת מאד לעבוד באקרליק מאחר והוא צבע נוח לעבודה, אין צורך בדילול טרפנטין ואין את הריחות החריפים של המדללים השונים והלאקות שמחניקים ואולי לא בריאים במיוחד בחורף כשאין מספיק איוורור.
האקריליק מוצע בשלל גוונים,תת גוונים, ואני מאד אוהבת את האופציה לקחת תת גוון לערבב וליצור צבע ללא שם. זה משחק מעניין ואז לתת לצבע שם. אני משתדלת לרשום את הרכב הצבעים והמספרים שלהם, הכמויות ונותנת שם. חחח
הכי כיף באקריליק שהוא בעייני מאד נוח לעבודה , לדילול, ומאפשר לכסות שטחים גדולים. אני מציירת על קנבאסים מתוחים מראש , איכותיים גדולים למדי לעיתים 2 מטר ויותר. לעיתים אני משתמשת גם במשחת קאסטינג לצורך בניית תבליטים או צורות וביטויים נוספים על הקנבס ללא צורך בשכבות רבות של צבע. האקרליק מתפקד לעיתים כשמן אבל גם כצבעי מים ומאפשר שקיפויות מעניינות מאד. יש עבודות שבסיום העבודה עברתי על כל העבודה בצבע לבן מאד מאד מדולל, וזה נתן לציור אופי מסתורי, שמימי או אוורירי. אני משתמשת במכחולים ברוחב שונה
ובמברשת רחבה מאד ושטוחה לכיסוי הבד בבסיס. מדי שנה אני מנקה את הציורים במטלית לחה ובעדינות.עולם של הרפתקאות מופלא. מצרפת כמה מעבודתי. אני גם מפסלת בברונזה ומצרפת תמונה. במקרה עברתי כאן, ומאד נחמד כאן, ואווירה יצירתית. תודה שקראתם וערב טוב.