למישהו יש...כנסו!!

למישהו יש...כנסו!!

את הראיון של נינט עם דידי הררי?!@?? אני חייבת.........Pליזזזזזזזזז או הקליפ של יום יבוא... שיכנס לאיסי שלי 144148998 או אימייל [email protected]

אמממ..לי יש..

את הראיון עם דידי וגם את הראיון עם שי ודרור ואת הראיון שהיה לה עם דידי מזמן כשהיא היא שרה את "כשהלב בוכה" מה שהעלה אותה לתחרות של "המלך הבא"

Golden apple

New member
בראיון עם דידי נפתחתייייייי

איזה קטעים.. מסכנה..מה הוא עשה לה..

זה מופיע באתרים של.....

רדיו ת"א www.102fm.co.il ורדיו ללא הפסקה www.103fm.co.il באתר של רדיו ת"א, תפנו לסרגל למעלה, לתוכנית של שי ודרור, משם תלחצו על ארכיון... ותפנו לתאריך 29.8, יום אחרי שהיא זכתה.. או שאולי זה היה ב-31.8 לא זוכרת.. אבל זה באחד מהתאריכים האלה.. אותו דבר לגבי האתר של 103... תכנסו לתוכנית של דידי הררי, לארכיון.. תחפשו ב-28.8 הייתה תוכנית מהבוקר של הגמר, ראיינו את נינט, שירי וגבסו וגם ב-29.9 יש ראיון עם נינט, וההשתתפות של נינט ב"מלך הבא" תעשו חיפוש "המלך הרדיופוני הבא", מתאריך 14.10.2001 וזאת התוכנית של נינט שם שהיא שרה, סבלנות כי היא שרה רק אחרי 20 דקות שבהם צריכים לשמוע את שאר המתמודדים..... מקווה שעזרתי

Golden apple

New member
לא נראה לי..

כאילו זאת היא אבל הכול בכוונה היא לא באמת הייתה במקלחת.. הכול בשביל "הקטע"

זה שהיא לא הייתה במקלחת זה נכון

אם אני מזהה נכון את הקול..זאת הייתה חברה שלה מאיה.. כל פעם שהיא עונה ומבקשים את נינט "היא במקלחת" אז גם כשהיא קיבלה את השיחה הזאת זה מה שהיא ענתה.. וכשהם הציגו את עצמם שהם מהרדיו..היא נתנה אותה.. וזאת באמת הייתה הפתעה שלהם..הם תמיד עושים את זה למרואיינים שלהם ואז מנסים להסתלבט עליהם..אבל נינט יצאה מלכה

perrinat

New member
יש לי את זה...../images/Emo103.gif

איזה קטע שעבדו עליה ששמעון פרס מדבר איתה
גדול

למעלה