למישהו יש כאן Xbox?

למישהו יש כאן Xbox?

את שלי אני קניתי באנגליה, ועבדתי קשה על לשנות את השקע מאירופאי לישראלי, אם יש לך ברירה על איזה משחק לבחור (מכייון שזה יגיע לישראל רק בעוד כמה חודשים, אני ממליץ על ´Project Gotham´ יש לי אותו ואני ממליץ עליו בחום! זה משחק מירוצים. הידעתם? Xbox הוא בעצם מחשב קטן שאתה יכול גם לשמור עליו MP3 ו-CD,s ככה שתוכל לשמוע בו מאוחר יותר ללא Cd´s ויש לו חיבור לרשת.

Halo

New member
The Xbox Man is here

Congratulation on choosing the right game console. I bought my Xbox a few months ago in the US, and I also have PGR. Plus Halo - of course...don´t think just buy it- finished it already SSX tricky - Much better then the PS2 - (But of course Silent Hill 2 - Just started to play around with it - looks very good and creepy DOA 3 - Best fighting game ever made So feel free to ask any more questions....

whazzup

New member
רק שתדע....

אלק the right console דיי כבר, ps2 מנצח וזה לא משנה, אם העלייה שלו לרשת שאפשרות זו תגיעה לאקס בוקס עוד הרבה זמן, ועם כול המשחקים החייתים שיוצאים, וגם אם יצאו משחקים לאקס בוקסהם יצאו בסופו של דבר למחשב, להבדיל מהפליסטישן, וגיליתי ששר הטבעות לא יצא רק לאקס בוקס, עושים את כול הסידרה לסוני, (לגיים קיוב מוציאים הוביט), אז כמו שאמרתי בעבר ה-ps2 מנצח.

Halo

New member
As always ignoring the obvious

Dear PS2 users I´m not going to get into this discussion again, becuase you as always don´t know what you are talking about. But What I can offer to you is one thing, go and compare the same games that came out for Xbox and PS2, such as SSX tricky, Tony Hawk 3 Spy Hunter etc. The same game suddenly looks sooooo much better on the Xbox plus it has more levels and more tricks..what a suprise. I´m also holding infront of me the last issue of PS2 gaming magazine... And what are they saying regarding Tony Hawk 3 ??? BETTER ON XBOX !!! a whole new level, online capability, and more And this is coming from PS2 magazine... So I´m realy glad you have the PS2 - But let´s face it right now Xbox kicks ass in graphics playability and what not.

whazzup

New member
חחחה הצחקת אותי...

רק שתדע שאני מחזיק גיליון של פליסטישן 2, וכתוב שיצא tony hawk 4 ל-ps2 בלבד!!!, וזה רק דבר אחד, כל המשחקים השווים יוצאים לסוני, כי סוני (החברה) מבינה פי מיליון מאשר מיקרוסופט בקשר לקונסולות, וחתמה על עסקאות של משחקים שיצאו רק לסוני 2, hitman 2,maximo,gta3-4,ffx,virtua fighter 4, (שנחשב למשחק המכות הכי טוב, ואל תנסה אפילו להשוות את זה לdoa3 כי עשו סקר במגזין אחד מי מבין שתיהם מנצח, ועד עכשיו בטח ניחשת תתשובה:virtua fighter 4!!!) ויש עוד מיליון משחקים לפחות שאין מקום להזכיר.. נ.ב בקשר לגרפיקה, אתה טועה, גם לסוני וגם לאקס בוקס יש אותם כרטיסים (ge force 2) וההבדל היחיד שלסוני יצאו חיבורים שישכללו את הגרפיקה, והסיבה שבחלק מהמשחקים הגרפיקה טובה יותר, היא שהחברה משתמשת בכול הכרטיס הגרפי, ובחלק מהמשחקים, מנצלים בערך חצי ממה שהכרטיס הגרפי יכול לתת)

BiGuy3000

New member
במקרה שלי...

אני בהתחלה נטיתי יותר לכיוון הXBOX, אבל אתמול קיבלתי את הגיליון החדש של PC MEDIA PLUS, והופיעה שם כתבה ששינתה את דעתי לגמרי. מי שמנוי- שיסתכל על הכתבה בעמ´ 38-41- XBOX בשישים שניות.

Halo

New member
At least don´t mislead the readers

Whazzup - I´ll Tell you what´s up ! I don´t mind discussing this matter with you, but just don´t spread lies or misconceptions. This is the right data on the PS2 video card: it is the Graphics synthesizer 147.456MHz GPU and the Xbox is using:Nvidia NV2a 250MHz GPU In terms of Memory:The PS2 is using 32MB (RDRAM) the Xbox: 64MB (DDR RAM) As for the games, as we know Sony is trying to get exclusivity on same titles, and they might just be able to get it, but as you also know Microsoft are developing also exclusive games to the Xbox, such as Halo, PGR etc And again just to get the facts right: On PlanetTonyHawk.com it says as follows: "After the initial version, the game will almost certainly be ported to all available platforms. This includes the Gamecube, X-Box, GameBoy Advance and PC. There may also be versions on the Mac, GameBoy Color and PS One as well" So get your facts right and stop wasting everybody´s time....

PS2 RULZZZZZ

דבר ראשון הוא מוביל בראש המצעדים הוא יותר זול יש בו יותר משחקים לכן אני נאלץ להסכים עם מרק אולי אם ה X-BOX היה יותר זול הוא היה יותר שווה אבל כרגע פליסטישן יותר טוב.

האמתי HALO צודק

אתה נותן פרטים לא נכונים ואני יאלץ לבקש ממך לבדוק לפני שאתה כותב

whazzup

New member
עובדה שלא

הוא צודק בקשר לזיכרון, שבכלל לא פירסמתי, אבל לשתיהם יש אותו כרטיס גרפי, ואני יכול להוכיח פשוט כנס לכל אתר, הסיבה שהגרפיקה של המשחקים של האקס בוקס טובה יותר, זה מפני שיש שם עוד מיליון שבבים שעוזרים לשכלל את הגרפיקה,(זו הסיבה שהיא גדולה כל כך), אבל על דבר אחד אני מסכים שהמעבד של האקס בוקס יותר טוב, למרות ששכחתי מה המעבד של הסוני של האקס בוקס, זה intel pentum 3, ואת השאר אני לא זוכר, ודני אם תיבדוק שוב תיראה שהכתבה שלי נכונה (חוץ מהקטע של הגרפיקה כי שכחתי לציין שמיקרוסופט טרחה להכניס עוד כמה שבבים) אז תחשוב לפני שאתה כותב ואני לא אפתח על זה דיון, ואל תתחיל לקטול אנשים, סתם בשביל נקמה קטנה. נ.ב מישהו יודע מתי the thing יוצא, הוא אמור לצאת לאקס בוקס ולסוני, ולמחשב, halo רק שתדע שעדיין סוני מובילה בראש, ושום דבר שמיקרוסופט תעשה לא תשנה את זה, היא יכולה להוציא כמה משחקים שיראו טוב יותר, אבל סוני תמשיך להוביל, מבחינת כל הז´אנרים כגול הלחימה (virtua fighter 4,tekken 4) ועוד... אבל אני חייב לציין שיחקתי, ב-doa 3 וזה באמת משחק מכות חבל על הזמן, ויש עוד מלא ז´אנרים... ועוד משהו, שר הטבעות יצא לכל הקונסולות (חוץ מהגיים קיוב שיצא גירסה של ההוביט) ורק שתדע שמכירת halo באמת הגיע לשיאים חדשים (מיליון עותקים) אבל זה לא משתווה ל-gta3 שנחשב לאחד המשחקים הטובים ביכלל, ולדוגמא onimusha שבקרוב יצא החלק השני, שרק לפני כמה חודשים הגיע למיליון עותקים, ויש עוד הרבה דברים שהסוני טוב יותר, לדוגמא המחיר (ואני עושה את ההשוואה במחירים של הארץ) סוני:1800 ש´´ח, אקס בוקס:3000 ש´´ח.

Halo

New member
I have no power for you kids

Are you sure that Microsoft has a million extra chips that help her put out a better graphic picture? Or may be there Millions and Millions of little dwarfs (Little people) that are holding the strings of the animated charcthers in the games and moving them like puppets? Or maybe this whole XBOX is again a big conspiericy of Bill Gates, and by using that it sucks you mind and turn you into a microsoft slave??? Or maybe you can finaly admit that for the same 300$ in US, you will get more for your money if you buy the XBOX? I´m very happy for you that you have the PS2 - but in this competative world right now Microsoft is demonstrating better performance. This might change with the PS3 that Sony is planning. This is how it goes...and we are the one who are paying for this...Ce la vie.

Baronio

New member
אתה כזה טועה

אז בסדר לאקס בוקס יש גרפיקה טובה יותר (וואו). למי איכפת....... אני רוצה שיהיה לי מגוון גדול של משחקים כמו בסוני שכאמור יש להם את הזכויות על רוב המשחקים בעולם. בזמן שסוני מוציאה איזה מיליון משחקים לפליי סטיישן המתחרים נשארים עם כמה מאות ואין ספק שהמבחר של המתחרים מצחיק לעומת הסוני אז לסיכום אם צריך לבחור בוחרים סוני שיש להם מבחר משחקים ענק ולא נדבר בכל על זה שהאקס בוקס לא הגיע עדיין לארץ

whazzup

New member
ואתה כזה צודק..

אין מתחרים לסוני וזה ברור, כל המשחקים החדשים ומשחקי ההמשך יוצאים רק לסוני. נ.ב בכמה המחנויות בארץ יש אקס בוקס, אבל אף אחד לא קונה, למה..., היא עולה 3000 ש´´ח!!!!,ואתה לא מקבל איתה כלום אפילו לא דמו ומכיוון שאין כמעט משחקים בארץ אז אף אחד לא קונה אותה

טני לא אומר שXBOX יותר טוב

כי בPS2 המחיר יותר זול והענין הוא בגרפיקה שכמעט ולא רואים ת´הבדל ויש הרבה יותר משחקים לכן בטוח PS2 יותר טוב אבל וואזפ אומר דברים שההפך מהם כבר נקבעו כהובדות!!!!

whazzup

New member
כמו....

מה!!!, תן דוגמה אחת חוץ מהאלה שכבר אמרתי שהתבלבלתי, אז תן דוגמה. אני אסביר לך למה התכוונתי בקשר לגרפיקה, יש ג´י פורס 2 64mb ויש ג´י פורס 2 32mb, אולי זה לא נכון בקונסולות אבל הבנת תכוונה. ועובדות כותבים אם ע´....

למעלה