למישהו יש המלצה??

mickey15

New member
למישהו יש המלצה??

אני משתמשת במשאבת מינימד 508 והציעו לי לעבור למשאבה (לא זוכרת איך קוראים לה) שחסינה נגד מים...אמרו לי גם שאפשר לתכנת אותה ככה שאני יכניס רמות סוכר והיא תחשב כמה בולוס אני צריכה לתת בהתאם למינון שלי... מישהו מכיר אותה? כדאי\לא כדאי??

לזר

New member
לגבי תחכום במשאה

יש כעת 3 משאבות שיש להן עיניין בנושא שאת מעלה והן: IR1200 Paradigm Dana כנראה שלך המליצו על Dana. בחירה טובה לדעתי. ראי קשורית מצורפת אשר עושה השוואה בין כל המשאבות המאושרות. (לא כולן בארץ). אם תרצי לתת הזדמנות לטכנולוגיה, זו בהחלט אפשרות. למשאבות האלו יש תמיכה על יד מחשב כף היד של Palm שנהוג להשתמש די מזמן למשימות שמחשב הנישא או הביתי היה עושה בעבר. אבל, שימוש יעיל בתכונה זו תדרוש ממך ידע טוב בנושאים הבאים: 1. כמות אינסולין יומית (TDD) = (Total Dayly Dossage) 2. יחידות אינסולין לכל 10 פחמימות במזון עבור הארוחות. (אני מוסיף כאן דגרת קושי נוספת שהיא האינדקס הגליקמי של הפחמימה) 3. בכמה יורדת רמת הסוכר שלך ללא מזון עבור כל יחידה של אינסולין. אם יש לך את זה יש לך את הכל בהצלחה

gabizi

New member
המשאבה שהתכוונו אליה

היא משאבת מינימד 512 שהיא חסינה נגד מים ובנוסף אם את מכניסה רמת סוכר גבוהה או גם את כמות הפחמימיות שאכלת אז היא כבר יודעת לבד כמה להזריק הערה קטנה - 512 זה הדגם לצריכת אינסולין נמוכה יחסית : 150 יחידות ל3 ימים , קיים דגם נוסף בדיוק אותו דבר רק יותר גדול. לכול שאלה על המשאבה הזו את יכולה לשאול אותי( אני משתמש בה ) או את הסוכנת שלה קרן שהמספר שלה כבר מופיע על לוח הטלפונים.

אתה בטוח שהיא חסינה נגד מים ???

לי יש מינימד 712 (שזה הדגם עם כמות גבוהה יותר של אינסולין, כי כשמתקדם ההריון, תצרוכת האינסולין צפויה לעלות) וקרן (הסוכנת) אמרה לי שעליי להוריד את המשאבה לצורך מקלחת.

shula30

New member
פרטים

איפה אפשר לקבל עוד פרטים על המשאבות החדשות האלה? אני עו 508 ונראה לי שהמשאבות שאתם מדברים עליהן (512 ו 712) יותר מתקדמות. מה הגודל שלהן?

אז ככה ...

לפי מדידה חפיפניקית עם סרגל, בערך 8 על 15 ס"מ. (אני מדברת על 712 - שמאפשרת את הכמות הגדולה יותר של האינסולין), 512 קצת יותר קטנה. לפרטים על המשאבות החדשות תוכלי לפנות לקרן, הנציגה הראשית שלהם (מספר הטלפון שלה בקישורים). או להכנס לאתר שלהם, שנדמה לי שראיתי לינק אליו באחד הקישורים בפורום בנושא משאבות.

150 ל3 ימים ??

אתה בטוחש זה נחשב כמות נמוכה ?? אולי אני לא דוגמה אבל לי יוצא פחות פחות

הכל עניין יחסי.

הבנתי שכמות האינסולין הנצרכת תלויה גם במשקל הגוף. (נדמה לי שהרופא שלי אמר שהממוצע הוא כ0.7 ממשקל הגוף, אבל אולי זה הממוצע לנשים בהריון , לא בטוחה). אני יודעת למשל (מהסבר שקיבלתי), שכמות האינסולין הנצרכת עולה במשך הריון, ו 150 יחידות ל- 3 ימים כבר בד"כ לא מספיק. (על אף שכיום, אני צורכת 35-38 יחידות אינסולין ליום).

mickey15

New member
תודה לעונים...

ודרך אגב אני צורכת בדיוק 150 יח' ל3 ימים...כולל הכל באזלים ובולוסים...

למעלה