אם יש לי כמות גדולה אז אני מורידה
חלק למקרר, לשיטת המגבת, ואת השאר שוטפת, מסננת, מנערת ומייבשת מהמים, וקוצצת בפוד פרוססור או ידנית, שמה בקופסא ומקפיאה, זה משמש אותי בעיקר לבישול: מרקים, פשטידות, ממולאים ועוד., לאוכל טרי זה פחות טוב, כי זה לא רענן.כנ"ל, שמיר, בזיליקום, קוסברה, ומה שבא.. למי שאוהב תבלינים ועוד לא יודע, ניתן לקבל אצלי זרעי בזיליקום (ריחן) ע"י שליחת מעטפה, שילחו מסר אישי וקבלו כתובת. הזרעים נובטים מהר והילדים בחופש יכולים להנות מהנבטת המון דברים נוספים מהמטבח: חיטה שלמה, חומוס, שעועית, פשתן,עדשים, מה שיש....בהנאה. צרפתי פה לא מזמן מתכון לשמן בזיליקום נפלא, אפשר לעשות חיפוש.... המשך יום קריר ונעים!