למישהו יש את...

johni18

New member
למישהו יש את...

black hole sun באיכות נורמלית? מה שמצאתי עד עכשיו זה רק גרסא מעומעמת מההופעה החיה....למישהו יש גרסא טובה יותר?

Rוית

New member
אני לא חושבת שיש איכות אחרת..

לדעתי אצל כולם יש את אותו קובץ של השיר מאותה הופעה אלה אם כן היא שרה את השיר בכמה הופעות אבל אני בספק..

j u n k

New member
זאת ההופעה היחידה שהיא שרה את הקובר

לשיר הזה- ולכן יש רק גירסה אחת באינטרנט.

AdiBaba

New member
סתם הערה

אלאניס עשתה קאבר לשיר הזה בגרמניה, יום לפני שהיא הגיעה אלינו. קיוותי מאד שהיא תשיר את זה גם אצלנו, כי אני מאד אוהבת את השיר הזה, והביצוע שלה כמובן לא הרס את המקור.

המקור לא של סאונדגרדן?../images/Emo153.gif

שיר מעולה... לא ידעתי שאלניס עשתה לו קאבר...

see ya in hell

New member
היא עשתה קאבר לבלאק הול סאן../images/Emo58.gif

????? מגניב!!! אני ינסה להשיג אותו!!

AdiBaba

New member
לא ולא

אני בטוחה במאה אחוז. ב-16.07.00 היא שרה את זה בגרמניה. יום אחרי זה היא כבר נחתה אצלנו. אני זוכרת שקראתי על ההופעה בגרמניה ואמרתי לעצמי: הלוואי והיא תשיר את זה גם פה. אפילו צעקתי לה לבמה: black hole sun. אבל הפסקתי. אמרתי לעצמי שלא תעלב שאני מבקשת שיר לא שלה, הרי לה ממש לא חסרים שירים יפים משלה.

AlanisJunkie

New member
למה נדמה לי...

שהיה לי את השיר לפני שהיא באה לארץ? בעצם...וואו, באמת רשום את התאריך וזה תואם למה שעדי אומרת. עדי, כל הכבוד על הגילוי!!!

השיר יפה הקליפ מפחיד!!

אני מדבר על המקור. ראיתם פעם את הקליפ?! מפחיד ביותר... רואים ילדה שמקיאה גלידה כי הברבי שלה על הגריל. רואים מישהי דוחה שמללקת כלב (?! והוא אותה!!!!) רואים איזה זקן בן 1000 עושה שכיבות שמיכה (בלההההה) רואים שתי ילדים חוקרים ג´וק (אני לא מפחד מג´וקים אבל זה הורס לי את התאבון של כל היום...) גם רואים מישהי שבולעת יתוש!!!!! לא כדי לכם לראות את הקליפ... אני ממש לא חושב שהוא משעשע... אבל השיר עצמו יפה מאוד!!!

סליחה על הטעות!

הורדתי כרגע את TIWBG מהופעה הזאת בגרמניה ורואים שם את סדר השירים בהופעה ובאמת יש שם את בלאק אול סאן. למי שרוצה אני אביא לו את הלינק להוריד את הקליפ מהופעה

למעלה