למישהו יש את no avalon?

scoutlavie

New member
למישהו יש את no avalon?

דובר על זה לפני כמה חודשים בפורום, היה לי את השיר אבל המחשב נדפק והכל נמחק... אם למישהו יש קישור לשיר או את השיר עצמו ויכול לשלוח לי במסנג'ר שבבקשה ישלח לי מסר ....אני מחפשת את השיר כבר מלא זמן . תודה!

symptoms

New member
../images/Emo15.gifנצל"ש../images/Emo18.gif../images/Emo59.gif

אממ, בקשר לOIT אז הבנתי שהוא יצא כסינגל ומראים אותו לפעמים בטלויזיה, היות ולא יוצא לי להיות בבית כמעט, או לראות טלויזיה שאני כן, לא ראיתי אותו אף פעם, אז רציתי לדעת האם הקליפ זה קליפ הופעה, כי הורדתי מDC וזה מה שראיתי תודה לכול מי שיעזור, פשוט אני לא יכולה להגיד שלא ראיתי איזהשהוא קליפ של אלאניס. יומטוב רעות

BaBa LiVe

New member
זה קליפ..הזוי

הוא הולך ככה: אלאניב באוקסיג'ן שהיא הופיעה שם.. היא שרה את אאוט איז טרו 3 פעמים, וזה כאילו מהפועות שהשיר ברקע..ומתחילת הקליפ אחותה של בריטני מנסה לרוץ אחרי אלאניס בשביל לקבל חתימה או אנערף! כן, סביר להניח שזה זה... ויש כאלו מסכים מפוצלים ומשלושים! ואלאניס לבושה שם בצורה הכי מזעזעת אי פעם! עם החולצה הירוקה הזאת, על זה אנחנו מדברים?

hadas 5

New member
באמת היא לבושה שם גרועעע...

יש חולצה ירוקה, ויש עוד אחת שהיא חצי קרועה לא זוכרת באיזה צבע

AlanisJunkie

New member
מעניין. עדיין לא יצא לי לראות את

הקליפ... רוית, איך את מוצאת זמן לצפות בזה כשהצבא יושב לך על הראש? :) עוד שנה, רוית...:)

Rוית

New member
עדין אין זמן להכל

(ויעידו ההופעות שרן שלח לי ועוד אין לי חוו"דים עליהן....) א-ב-ל, תמיד מוצאים את הזמן הזה ביום :)
אכן עוד שנה למנאייק!

BaBa LiVe

New member
רוית, תתכונני עוד מעט יהיו עוד!!

הופעות, תפני להן זמן..יקר.. איזה מזל שאלאניס מראה סימני סוף..לפחות שאני אהיה בצבא לא יהיה חדש איתה...

למעלה