למישהו יש אולי?..

b love

New member
למישהו יש אולי?..

רעיון איך להעסיק ילדים בכתה ג' ביומולדת?
זה קצת דחוף,זה היום, ואחותי הקטנה לא רצתה קוסם או ליצן וכל זה... (וההורים שלי אין רעיונות) יש רעיונות?

33נמי

New member
משחקי חברה

אמת או חובה גולם במעגל כיסאות מוזיקלים בינגו תחרות השחל את הנר לבקבוק (קושרים נר למותן- כמו זנב וצריך להשחיל לתוך בקבוק) משחק המתנה בהצלחה.

golan95

New member
רעיונות

תחשבי מה רצית בימי הולדת שהיית קטנה- משחק הכיסאות, החבילה עוברת, פרה עיוורת, תחרויות שמקבלים עלהם פרסים- ולא משנה כמה הן דיביליות... חוץ מזה כדאי לך לחפש בפורום ימי הולדת ומתנות י שלהם הרבה לינקים לכל ציני רעיונות את יכולה לעשות מזה מישמש... חוץ מזה- אפשר להכין לביבות... לקחת נושא כמו החורף- להכין שוקו חם, וכדורי שוקולד... להביא הרבה שמיכות, כובעים ומיטריות להתחפש לכל מיני... שתספרי סיפור שעלהם להמחיז אותו בפנטומיה- משהוא בסיגנון:"יוצאים מהבית טרילילי... פתאום נופלת עלינו טיפה. ועוד אחת... אנחנו כמעט עפים, רוצים לפתוח את המיטריה, והיא לא ניפתחת... נהיה קר, רואים צפרדע באמצע הדרך"... בהצלחה- ומזל טוב לאחותך- מקווה שעזרתי במשהוא- מצרפת לך לינק לפורום ימי הולדת ומתנות

B plus

New member
בנוסף על מה שהציעו אפשר גם:

1. לעשות עבודות יצירה / אוכל שמתאימות לגיל - כגון הכנת לביבות (מתאים גם לחג החנוכה) או הכנת פיצה (קצת מלכלך רצוי לקבל אישור מההורים). 2. להשכיר סרט DVD ולהכין כמויות של פופקורן ושתיה. (לא מתאים אם יש כמות גדולה של ילדים). 3. משחקי חברה נוספים: -לחלק לזוגות ולקשור את העיניים במטפחת ולאפר את בן הזוג. -לחלק לזוגות ולעטוף בעזרת גלילי נייר טואלט את בן הזוג הראשון שמצליח הוא הזוכה. -לרשור את העיניים במטפחת ולנסות לזהות את מי שמתקרב בעזרת חוש המישוש. וכן הלאה.. מקווה שעזרתי ב ה צ ל ח ה ומזל - טוב

b love

New member
מה אישור ממהורים? לא אני עושה את זה

אלא ההורים, אני רק עוזרת להם למצוא רעיונות.. חחח.. ותודה

למעלה