למישהו יצא לראות...?

blinksum18241

New member
למישהו יצא לראות...?

את בלינק מופיעים ב MTV EUROPE MUSIC AWARDS 2002 ? הם עלו בסוף הטקס וניגנו את FIRST DATE אבל קרתה להם פאדיחה נוראית, באמצע השיר הלך המגבר של טום וחצי מהשיר היה בלי חשמלית רק עם בס ותופים, וטום היה מה זה נבוך... איזה מסכן... בסוף ההופעה הוא מה זה התעצבן על הגיטרה שלו והוא שבר אותה, זה היה כזה מצחיק... למישהו יצא לראות?

carousel182

New member
אני ראיתי

ויש לי את זה על המחשב אפשר להוריד בקאזה אחלה הופעה אחרי שהלך המגבר טום קילל את הגיטרה באמצע השיר ובסוף השיר ובסוף שבר אותה מצחיק!

באמת? דווקא שמעו תחשמלית בסוף...

אגב יש חלקים בשיר שזה רק תופים ובאס, אבל יכול להיות...

shiepki

New member
כן

אם אנחנו מדברים על אותו אחד- זה שהם לבושים כמו בקליפ? אם כן אז אני לא שמתי לב לזה שהגיטרה לא עבדה, אבל בכל מקרה טוב שר קקה וגם לא שר את המילים טוב... היי! בעצם כשאני חושב על זה במקום lets make this last forever הוא אמר משהו עם my guitar...

z O e i

New member
הוא באמת אומר משהו עם גיטרה!!

לא הצלחתי להבין מה הוא אומר... מישהו יכול לעזור??? זה ממש מסקרן אותי!!!

Alinush182*

New member
כן.....

הם היו אמורים לנגן את stay together for the kids בכתוביות, אבל טום התעצבן ובצדק ושבר את הגיטרה..... וגם כשמראים אותם מהנקודה מאחורי הקלעים אז רואים שטום אומר משהו על זה שהגיטרה שלו התקלקלה או משהו... ביי ביי....
אלינה

blinksum18241

New member
תרשו לי לעשות יישור קו...

טום אמר - WHERE THE FUCK IS MY GUITAR I DON´T KNOW WHERE THE FUCK IS MY GUITAR ולאחר מכן בשידור החוזר הם MTV שמו פלייבק ככה שזה נשמע ממש כאילו לא הייתה תקלה. אבל זה היה מצחיק. סוף הדרך, טום הזה אדיר

למעלה