למישהו יודע אם מקפליי סיימו לצלם תס

DesertRose7

New member
עדין לא.. וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

על החלקי משחק אני לא יודעת ממש.. אבל מה שכן אני ידועת שאת החלק של ההופעה שתיכנס לסרט הם עוד לא צילמו ברוכה הבאה - אני שחר.

תודה

תודה רבה. אני עדי. אבל מאיפה אפשר להשיג קטעי וידאו ותמנונות עדכניות שלהם? (אם את יודעת...)

DesertRose7

New member
אז ככה..

תגידי.. את במקרה רשומה באיזה FANLOSTING אחד?! כי אם אני לא טועה ראיתי עדי מישראל!בכל מקרה.. תמונות עדכניות אני משתדלת לעלות פה, אבל לא הכל אפשר כי בדרך כלל הן סרוקות ואסור להעלות בתפוז תמונות סרוקות אז את יכולה להיכנס לפורום ישראלי אחר שיש בו הרבה תמונות ושם כן מעלים תמונות סרוקות. אני מקווה שתמצאי שם מה שאת רוצה.. ווידאו.. אממ.. מדי פעם אנחנו מעלים שם ולפעמים גם פה. אבל פשוט כבר הרבה זמן שלא היה וידאו חדש כי הם דיי עסוקים בסרט ואם לא בסרט אז באלבום (שאגב יש שמועות שגנבו להם את העותק הראשון ובגלל זה כל העיכוב!)

loner in love

New member
איזה עיכובים?

הדיסק אמור לצאת בקיץ יש להם עוד זמן... אבל באמת גנבו להם?! יו חחח אני בשוק... איזה מסכנים

M c F l y

New member
עדיייייי ../images/Emo9.gif

סנו וויט מוכר לך?!
ברוכה הבאה :)

אה...

משום מה סנו וויט מוכר לי..... :) ויכול להיות שאני רשומה פשוט אני רשומה בהרבה מקומות. אם תתני לי את הכתובת של האתר אז אני יבדוק ואם אני לא רשומה אני יירשם! אה ותודה על כול הברוכה הבאה :) לפי מה שאני קראתי בפורום באתר הרשמי שלהם,האלבום צריך לצאת בין יולי ליוני....אבל אם יהיו עיכובים אז עד ספטמבר כבר יהיה אלבום.........

DesertRose7

New member
עד הסיבוב הופעות

אני יהיה כבר אלבום חדש - כי המעריצות הבריטיות לא ממש רוצות ללכת לעוד הופעה של הדיסק הראשון (כ יהם כבר היו) הן פשוט לא מעריכות מה יש להן!!

נצל''ש

אתמול הדלקתי TOTP באחד עשרה וחצי. אז היה את המצעד הזה ממקום 20 למקום 11. ומי אני רואה במקום 11? את מקפליי! עם איזשהו שיר שוקראים לו friend!!
פיספסתי משהו? מישהי יכולה להסביר?

DesertRose7

New member
איזשהו שיר?!

אולי... YOU'VE GOT A FRIEND? ולא לא ראיתי.. אבל זה בטח הופעה שכבר שודרה או משהו כזה. כי לא כתוב להם בלוח זמנים שהם היו וגם לא נראה לי שיש להם מנמש זמן עכשיו לזה.

הם לא הופיעו

התכוונתי שנכון הם מפרסמים ת'מצעד? אז מקום 11 היה כתוב mcfly friend
מזה השיר הזה לעזאזל?

DesertRose7

New member
אההה..

ממש אין לי מושג מה זה.. אני יודעת שהם במקום 17 עם הסינגל הזה.. אז ממש אין לי משוג מה זה

beyonce3

New member
לא.לא...

זה מהסניגל המיוחד שהם עשו לקומיק ריליף...ובדיסק יש שני שירים....all abot you/you've got a friend......אין להם כזה שיר פרנד...אגב היום ראיתי TOTP והבנים מדרדרים..הם עכשיו מקום 17...גרעעעעע......והטוני הזה כל הזמן מקום רקאשון..שאגב הוא היום סופסוף הגיע לאולפן,אבל הזמר המקורי...

DesertRose7

New member
טוני ופיטר שולטים!

זה אחד הדברים הסינגל הזה! פיטר קיי ענק! וגם ככה הכל הולך לצדקה אז מה אכפת?!

beyonce3

New member
אבל...

פיטר לא היה היום....היה רק טוני...ודאמט...כמה משדרים את השיר הזה באמטיוי היטס!

DesertRose7

New member
לא חשבתי שהוא יהיה..

כאילו.. מה הוא יכול לעשות שם?! הוא לא זמר.. הוא רק קומיקאי

beyonce3

New member
אמ.......

אבל אני לא מכירה את הקומיקאים וכל החבר'ה מה-UK!.מאיפה הייתי אמורה לדעת שפיטר הוא בכלל קומיקאי??

DesertRose7

New member
אה חשבתי שידעת..

בקליפ.. זה חלק מהבדיחה.. הוא עושה עם השפתיים והקול הוא של טוני..

למעלה