למירי מסיקה- דחוף!!!!

אורלי75

New member
למירי מסיקה- דחוף!!!!

שיר בת 4 חולה בסרטן מזה שנתיים ונזקקת לטיפול דחוף בארה"ב שיכול להציל את חייה. המשפחה צריכה לגייס 350,000$ מתוכם גוייסו כבר כ- 180,000$........... בביקורך ברמב"ם בפורים פגשת בשיר בחדר בידוד והיא התרגשה מאד. אנו מארגנים ערב התרמה למען שיר בקרית חיים ומבקשים ממך מלב אל לב להופיע למען הצלת חייה של שיר. אני לא יודעת אם זה המקום לבקשה מסוג זה ואני בטוחה שאת מקבלת המון המון המון פניות ובכל זאת אני מקווה לשיתוף פעולה! זמנה של שיר אוזל ואנו מקווים שנצליח להוציא את הערב הזה לפועל. תודה!!!

מצטער,במקום האייקון ../images/Emo10.gif עשיתי../images/Emo13.gif

מצטער...

EVGIRL

New member
קודם כל אורלי כל הכבוד!

אני רעות ואני מקרית חיים וגם אנחנו בבית ספר אוספים כסף לשיר! וכל יום מלא ילדים מביאים המון כסף לתרומות לשיר! גם הבית ספר שלנו מנסה לארגן משהו לשיר! אם את קוראת את ההודעה הזאת אז אורלי אם את קוראת את ההודעה הזאת אני אשמח לעזור באירגון הערב שיצא בעזרת השם לפועל! שלך...רעות
ובהצלחה לשיר!

איריס מ

New member
מאחלת לשיר רפואה שלמה

והלוואי והיא תעבור ותנצח את המחלה בהצלחה רבה. מקווה ומאמינה שמירי תסכים להופיע.
ורק בריאות.

עדי C

New member
בהמשך לרוח ההתנדבות בפורום../images/Emo204.gif

חשבתי שזה יהיה נחמד ואולי אפילו יעזור אם נפיץ את האתר של שיר בפורומים שונים, או אם תרצו גם במיילים... דרך האתר הזה אפשר לתרום ולעזור לשיר ולמשפחתה להגיע לסכום האסטרונומי שהם צריכים [350,000 $]. אז נכון שפורים נגמר אתמול, אבל אפשר להמשיך לשמח אנשים גם אחרי. מה אתם אומרים? קישור ישיר לאתר - http://helpshir.org.il/

perrinat

New member
לא לא לא, עצרו את זה כאן

לא הולכים ומפרסמים את ההודעה בכל הפורומים. עם כל הכבוד למקרה המצער, זה נחשב הצפה, מפריע לפעילות התקינה של הפורום ומנהלים יחסמו אתכם....

בהצלחה לכם! אבל דרך הודעה פה

זה לא יעזור... אתם חייבים לפנות למנהלים האישיים או משהו כזה. בהצלחהה!!

viko222

New member
אמן ובע"ה הנסיכה הקטנה תבריא

ותשיגו את הכסף הנדרש

למעלה