למירבי

א י נ ס

New member
למירבי

מחזיקה לכם את כל האצבעות שיש לי בבית... תשתדלו להיות רגועים, עד כמה שאפשר בסיטואציה כזו, והכל יעבור בשלום. רעיון נהדר שסלי תהיה אתכם בבית כמה ימים אחרי הבדיקה.

בהצלחה מירבי וסלי../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif

בהצלחה סלי ומירבי, מקווה שהבדיקה תעבור בשלום, תרגישי טוב סלי!!!

ממממממממממייייירביייייייייי תעדכני../images/Emo92.gif

אני רוצה לשמוע שהכל בסדר, מחכה כל היום להודעה שלך!!!!!!! מקווה שהכל בסדר.

מירבי*

New member
יקרות שלי, אז זהו אנחנו אחרי...

הכל עבר בסדר גמור, סלי מרגישה מצויין, הדקירה כמעט ולא כאבה לה, המים היו צלולים...הרופא שעשה את הדיקור אמר שזה נחשב לדיקור קל. זה היה הדיווח היבש... אני נרגעתי קצת, היו לי הרבה חששות לפני שנכנסנו וכמו שאתן יודעות התלבטתי קשות אם בכלל לבצע את הבדיקה, בזמן שחכינו שם עברו לי בראש מחשבות שאולי כדאי ללכת ולא לעשות את הבדיקה, חשבתי שלא אסלח לעצמי לעולם אם משהו יקרה להריון הזה בעקבות הדיקור.. אז אנחנו אחרי, סלי אצלי עם הבת שלה, היא שוכבת במיטה שלי, בעלי יוותר עלי בלילות הקרובים..נישן יחד אני והיא..היא היתה רגועה מאוד..החזקתי לה את היד ורק קיוויתי שזה ייגמר כבר.. התשובה תהיה בעוד 3 שבועות...מקווה לטוב.. תודה על ההתעניינות והדאגה...

מירבי, תודה לאל שעברתם את זה

והכל עבר בשלום... תשמעי יש בינך ובין סלי עושה רושם קשר מקסים! מירבי אני מחזיקה לך אצבעות מקווה לטוב אל תהיי מתוחה,העוברית שלך לא תעשה בעיות......

מירבי, תודה לאל שהכל עבר בשלום...

נו אז לא היה נורא? אני הכי שמחה שעברתם את זה. ושהכל בסדר יהיה בסדר גם עוד שלושה שבועות,העוברית שלך לא עושה בעיות..
שימשיך ההריון טוב,תקין.ובריא עד הסוף...

א י נ ס

New member
מירבי וסלי - היפות והאמיצות

תודה לאל שהכל עבר בשלום. כל היום חיכיתי להודעה הזאת. ליל מנוחה. נשיקות, מאינס

משחררת אנחת רווחה

שמחה מאד לשמוע שהכל עבר בשלום פנקי את סלי וביתה המקסימה תעריכו את הקשר הנהדר שנוצר ביניכם כי זה באמת נדיר ממשיכה להחזיק אצבעות עד התשובה המרגיעה

בנדה1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לי לך

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gifמירבי וסלי

כיף לשמוע. בילוי נעים לכן יחד. לי לך

שורצמן

New member
מירבי וסאלי היקרות../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

תרגישו טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בטוחה שמירבי מפנקת את סאלי בעוגות הטעימות שלה...... רק טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באהבה סיגל

למעלה