למיקי בר יהושע

portero

New member
מציג את עצמי../images/Emo13.gif

אני רוצח שכיר...אבקש להשאר בעילום שם
בנתיים..

portero

New member
מיג את עצמי2

סתם.. אני פשוט שואל מתוך סקרנות... אני לא יודע מה יעזור שאני אציג את עצמי,אבל מילא אני אלכס.. לומד בטכניון(מתחיל) ומנסה להתקבל לנבחרת זה הכל

מקובל....

אני מתאמן ביחד עם נבחרת הטכניון בימים ב' ד' בשעה 1830 בערך (התחלת אימון). בנוסף אני משתדל להוסיף אימון בוקר (1200) ביום ו' ואם אפשר בשבת כנ"ל. (לא כולל אימוני חדר כושר)

portero

New member
קודם כל...

אני מסיר את הכובע בפניך על ההשגים במקביל לעבודה. ולתוכנית אימונים לא גדושה במיוחד. איך הרמה בנבחרת ?

אז ככה...

הנבחרת בד"כ מועמדת לעלייה לליגה הבכירה (ופעם בכמה שנים עושה זאת). רבעיית השליחים 4*100 בד"כ לוקחת מדליה באליפות ישראל (אפילו זהב לפני 4 שנים). בנוסף אנו זוכים בד"כ באליפות אס"א. בקשר לתוכנית האימונים הלא גדושה... לא ממש מסכים. אולי זה הגיל שלי או הגיל בו התחלתי אבל התוכנית מאד גדושה (לי). יש תקופות של 10 ימי אימונים רצופים (כולל ימים של חדר כח מסיבי). בכל מקרה, לי זה קשה
מיקי.

לכסי

New member
אחלה בקשר לנבחרת

מתי התחלת להתאמן ברצינות?כשהתאמנת בטכניון ולמדת התאמנת ברצינות? ואם אפשר לשאול אותך לגבי התוצאות שלך בריצות הספרינט כשרק התחלת? אלכס

OK

תחילת אימונים ברצינות - גיל 26 בטכניון (כחוג אקדמי) התאמנתי בין הלימודים ממש לא ברצינות (פעם פעמיים בשבוע אימונים ממש קלים) בצורה כזו הגעתי ל 10:98 שניות , 22:81 שניות , 53:07 שניות .

לכסי

New member
60

מה עם 60? על רקע ההישגים בליגה אלה תוצאות שהספיקו לך להתבלט כאתלט מן השורה הראשונה כבר כשהתחלת ?

לאו דוקא...

התוצאות הללו הושגו דווקא כשהחלה הפריצה של הספרימט בישראל (עוד לפני דעיכתו), בכל מקרה זה הכניס אותי על גבול כניסה לגמר אליפות ישראל אך לא הספיק לכניסה ממש. 60 מטר רצתי אז בערך 7:10 שניות. מיקי

לכסי

New member
גמר אליפות ישראל?

השנה הקריטריון היה 11.2 ב-100 בתקופה שאתה מדבר עליה היה יותר קשה?

לכסי

New member
התוצאות

שאתה מדבר עליהן הן במדידה ידנמית או אוטומטית?

למעלה