למיצי קפיצי

למיצי קפיצי

אני לא יודע מאיפה להתחיל, אבל בכל הכנות ציפיתי לתגובות יותר רציניות ומכבדות מהסיבה שאת מנהלת של הפורום הזה.
הגעתי לפורום שלך, פורום סקס, שאני לא יודע מה איתך אבל מהמקום שאני בא אנשים נבוכים מלדבר על הנושא הזה בכזו רמה של פתיחות.
ומה שרציתי סך הכל זה לשתף, להתייעץ וללמוד לגבי עניין שאני ובת זוגתי עוברים בתקופה האחרונה ופוגם לנו בהנאה של הסקס.

ואיזה תגובות אני מקבל מהמנהלת פה?

אני לא יודע איך הפרטנר/ים שלך התייחס/ו אליך בקשר לאותו עניין שאני שיתפתי, אבל נוצרה בי ההרגשה שהחוויה שלך איתו/ם לא הייתה חיובית
ומכאן ההאשמות שלך כלפיי על זה שאני נגעל מזה, משדר לה שזה פסול, אומר לה שזה בסדר גמור אבל עושה פרצוף של מבואס וכו'.
את האמת שאם השם שלך לא היה מודגש בכחול הייתי בטוח שאת סתם טרול שמנסה ללעוג או להעליב.

מה שאני אומר פה בעצם זה שאין עניין להשליך מהחיים והחוויות שלנו לפורום הזה, לא כולנו עוברים את החוויות אחת לאחת.
יכול להיות באמת שגבר אחר היה מתנהג כמו שאת תיארת, אבל לפי מה שאני תיארתי וכתבתי אני לא הבנתי עדיין מאיפה הגעת למסקנות האלו שאני דו פרצופי?
בקיצור, הזלזול שלך והגישה המלאת עצבים לא תורמת לאף אחד. (מי אמר לך שחברה שלי לא ישבה כאן לידי כשאני הגבתי פה בפורום?)

בכל אופן, אני את התשובות שלי קיבלתי מחברי הפורום האחרים, ומאד מודה להם.
רק רציתי להאיר כאן עניין שחשוב שתהיה מודעות אליו לטובת כולם.
לילה טוב.

עוד טמבל

אתה בפורום ציבורי, קח בחשבון שתקבל תגובות שתאהב ותגובות שלא.
אפחד לא חייב לך כלום.
דווקא רוב התגובות שקיבלת היו רציניות ותייחסו ברצינות לשאלה שהעלת, גם התגובה של מיצי היתה רצינית - גם אם לא אהבת אותה.
בקיצור הפוסט הבכייני הזה שלך, הוציא אותך באמת טמבל. אבל באמת!

קטניפ

New member

ממך?

נשים בהריון עושות לך את זה?

אחד הדברים היפים לא?

ישנם יתרונות מוספים לנושא , מישהי בהריון לא יכולה להיכנס בזמן ההריון להריון....כמובן שזה לא רלוונטי לאלו שאנאלי באמתחתן .
שתהיה לידה קלילה ומהנה .:)

קטניפ

New member
מה סקסי? מה?

אתה חייב להסביר לי מה סקסי במישהי שרצה כל חמש דקות לשירותים, שכפות הרגליים שלה שכחו איך זה להשתחל לנעליים שהן לא כפכפי טבע, שכל חמש מדרגות דורשות הפסקת צהריים שלמה כדי להתאושש.

לויידע .. יש משו בזה שהשדיים גודלים והפטמות הכהות
ולמי שיש מזל ואין סימני מתיחה על הבטן אז יש בזה גם משהו מחרמן ..

לא כל אישה בהריון נראית כמו PREGNOID גורגונזילה

קטניפ

New member
אין לי ולו סימן אחד

עליתי מעט מאוד במשקל ועדיין אני מגעילה את עצמי. סורי, לא מוצאת בזה שום דבר סקסי. כלום אבל ממש כלום.

וויייי כמה את מתבכיינת!

תעלי תמונת עירום בפוזה מגרה ונחליט לבד אם את סקסית או לא.
תגידי מה שכתבתי עכשיו הייתי צריך לשלוח להנהלת הפורומים, או שזה בסדר ששמתי פה?

רק בגלל שאני מתה על דרדרות..

1. אם יש לך טענות כלפי אתה מוזמן לפנות אליי באופן פרטי.
2. אתה גם רשאי לפנות להנהלת תפוז אם אתה מרגיש שיש צורך.
3. זה שאני מנהלת את הפורום לא אומר שאני מהאו"ם. גם לי יש דיעה כמו לכל אחד אחר פה.
4. נתתי לך את כל העצות האפשריות מתוך נסיוני כ"אסון טבע רציני" (ואני אומרת את זה בהומור ובחיוך) אבל אתה מחפש את כפתור הפסקת הרטיבות.. אתה כמו ילד שהתחלף לו הקול ומנסה למצוא איך לחזור אחורה. אי אפשר!
5. זה מופנה לבת הזוג שלך (ובגלל זה רציתי שהיא תבוא לפה בעצמה):
הסיפור הזה של ההשפרצות יכול להיות מציק לפעמים. החיים הם לא סרט פורנו ומישהו צריך ללכת לישון במיטה אחרי שמסיימים להזדיין. אם תכינו מראש את כל הדברים שאמרו לכם פה (מגן מזרון, סדיניות, מגבות) זה יחסוך לכם בלאגן אחכ. יש תקופות בחודש שזה קורה בכמות גדולה יותר, יש זויות של חדירה שמגבירות את זה, אבל באופן כללי, אין לך שליטה מלאה או יכולה "הפסקה".
ואם יש ריח רע או צבע כהה מומלץ לשתות הרבה וללכת לעשות משטח ואגינלי. אולי יש לך איזה חיידק או פיטרייה.

למעלה