למיס פיגי!!

111A111

New member
למיס פיגי!!

חחחחחחחחחחחחחח (אם לא הבנת אני צוחקת אליך) אני עדיין האחרונה שכתבה משהו חחחחחחחחחח בחיים שלי לא קרה לי דבר כזה מצחיק חחחחחחחחחח טוב דיי אולי תנסי להרים את הפורום הזה?? זה יעזור לי להפסיק לצחוק חחחחחחחחחחח ב
מאדוה

אסור לי לקרוא לך מפגרת

אז אני לא אקרא לך, אבל זה לא אומר שזה לא נכון.. אתמול כתבו פה, אם תשימי לב לתאריכים.. אז לא להגיד דברים סתם! חוץ מזה במרץ, כשהסידרה תחזור יכתבו יותר כרגע אין על מה לדבר. לבדוק לפני שאומרים! וקחי גלולות הרגעה

111A111

New member
התכוונתי....

שזאת ההודעה האחרונה ואני שמחה שהודעת שאת המגעילה שבינינו ואני מצטערת אם פגעתי בחבר שלך ממני ב
אדוה

ל הבנת ../images/Emo136.gif

מזאת אומרת ההודעה האחרונה? אחרי שת כתבת כתבו כאן הרבה[לפני ההודעה הקודמת זאת שצחקת בה] בקיצור לא בנתי. ומשום מה לא נראה לי בפגעת בו
איך היה בקבוצות בחירה?

longshut1

New member
את פשוט מגוחכת

כל כך קל לבקר מבחוץ,אה? אני הייתי רוצה לראות אותך חודש שלם מנהלת פורום,משקיעה בוחטה זמן,ומקבלת ענות חלושה של משתתפים,ועוד צריכה לשמוע שטויות של אנשים שלא היו בעמדת ניהול מחייהם. אני מחזיק ממיס פיגי,ובתור עמית שלה בצוות המנהלים של תפוז,מצדיע לנחישות,להתמדה,ולעקביות שלה.בעיקר,כל הכבוד על הפורום המעניין! אני כל הזמן עוקב,למרות שאין לי כל כך הרבה זמן לכתוב.אבל כדי למנוע תגובות כמו שלך,אולי אתחיל להשתתף יותר בפורום של אחת הסדרות המעולות אי פעם.

תודה../images/Emo13.gif../images/Emo136.gif

אבל זאת חברה שלי, היא סתם מסטלבתת עלי
.. פעם באוטובוס אמרתי לה שלא כותבים אז יבש נורא ובגל שאני יורדת עליה לפעמים [אהם..לפעמים..אהם] והיא רוצה להחזיר לי
אבל באמת באמת באמת באמת תודה על איך שהגנת עלי!!!!!!!!!! נורא שמחתי לקרוא את זה!!! אבל היא באמת לא מנייאקית היא סתם מנסנה להחזיר לי, אני המנייאקית, תאמין לי
|הדג|ש תודה

longshut1

New member
חחחח האמת תיארתי לעצמי

לא הבנתי למה אני לא יכול למחוק את ההודעה ולשפץ אותה...ואז נזכרתי שזה לא הפורום שלי:) טוב,אז אני מבין שלמרות ההתפדחות(זה קורה לי הרבה חחח),הבנת את הכוונה שלי.. וסליחה מיוחדת מחברה שלך,יש לי בעיית סילקציה קלה:)

למעלה