למיכל

למיכל

לפני מספר ימים נכנסתי לפורום הזה והתרשמתי... מתוך סקרנות סרקתי את כתב ידי בצפייה לשמוע מה יש לכם לומר. במקום תשובה נאותה קיבלתי כעין הערה מאחד הכותבים פה (לא זוכרת מי וזה גם לא משנה) בקיצור הוא רשם שהקובץ גדול ובכלל אני כביכול לא זכאית בשלב זה לקבל ייעוץ. ואת מיכל, במקום לענות לי התמוגגת מרחוק מדברי הכותב. בכל אופן, חבל, חבל שקבלת הפנים פה מקפיאה, זה לא אופייני לפורומים !

שושנת העמקים: ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

צר לי אם פיספסתי אותך, נדמה לי שעניתי לך משהו אבל אני כבר לא זוכרת..... תפסת אותי בשבוע שאחרי מחלה כשאני מנסה להשלים פערים וחייבת אבחונים לכמה אנשים. יש בעיה עם סריקה כשהכתב יוצא גדול (הרזולוציה צריכה להיות 72 dpi או עד 500 פיקסלים) ובדרך כלל כשמישהו שולח כתב גדול מדי, מתנדבים החבר´ה להקטין אותו. בכל מקרה צריך לכתוב לפי הכללים ואני לא זוכרת אם כתבת כך או לא. אז התנצלויותי וברכותי על נסיונך להצטרף אלינו ואולי תשימי שוב את הכתב שלך פה ? |סמיילי מתחנן| בשרשור הנוכחי
מיכל.

אריק!

New member
מיכל בוקר טוב

אני שמח שאת בריאה ואתנו. ממש מפחיד פה אצלך בפורום, חוטפים מכל הכוונים ובלי הכנה מראש. אגב, בקשר לדבר החדש הזה של "תפוז" אני לא מצליח להכנס, מופיע לי משולש אזהרה צהוב, וגם שאני מצרף סמיילים, ולא נותן לי להמשיך. יש לך מושג למה ? להשתמע אריק.

אין לי מושג, אבל........ בפורום

תפוז און ליין יש תמיכה למשתמשים וגם יש שם איזה טלפון שאפשר להתקשר אליו ולשאול שאלות תמיכה. אם לא תמצא, תשאל אותי שוב ואני אברר מה המספר.

בוקר טוב מיכל../images/Emo20.gif

קודם כל אני מקווה שאת מרגישה טוב! אני קצת מרגישה אשמה שכעסתי עליך...אז סליחה בכל אופן אני אשמח לבקר פה לעיתים ואת כתב ידי אעביר כמו שצריך. אז..תודה על התשובה

למעלה