למיכל!

למיכל!

שמתי לב שאת קצת מתנשאת לגבי שאלות של מתלמדים נחותים כמוני וכמו עוד כמה אנשים פה . אם את לא רוצה לענות , זכותך. לפחות אל תרדי עלינו. אם את לא מבינה על מה אני מדברת תקראי את תגובתיך לשאלותי, ולעוד כמה אנשים. ותודה לאנשים שעונים ברצינות כמו אריק (אם עוד לא החליף את השם) וז´אן. שיר (עפיפון)

שלום תפוחית יקרה ../images/Emo13.gif נכון שעניתי לך

כמה פעמים שלא באדיבות, אבל אם אני לא טועה השאלות שלך או ההתיחסויות שלך פגעו פה באחרים. כמנהלת הפורום וכאדם שנמצא פה עם חברים במשך תקופה ארוכה, אני לא מוכנה להרשות פגיעה מיותרת בחברים פה. מצד שני, כששאלת דברים מתוך ענין אמיתי ומתוך רצון ללמוד עניתי לך בכל הכבוד הראוי (ואפילו ציירתי בשבילך אותיות עם העכבר, מה שזיכה אותי אוטומתית בירידה צינית מצד אריק!......) אני מתנצלת אם פגעתי בך ללא סיבה ובאמת שאינני חושבת שעניתי בחוסר התחשבות לאחרים. אם כן, אשמח לשמוע מהם. מיכל.

אריק!

New member
מיכל בוקר טוב ../images/Emo117.gif

מיכלי, לא התכוונתי לפגוע בך עם הענין של הציור, ולא ידעתי שאת כזו רגישה. הציור באמת הצחיק אותי כי סוף סוף נתקלתי במישהו שמצייר בערך ברמה שלי, אז מה ? אנשים סביבי שרואים איך אני מצייר מתפוצצים מצחוק. מה את כועסת עלי בגלל שגברת תפוח הכניסה גם אותי לרשימה הבקורתית שלה ? האתר שלך נחמד, מעניין ומגוון ולא כדאי לקלקל. ובכל זאת הערה, הגברת הנ"ל שאלה אותך על אותיות מופשטות, ויש באמת משהו מזלזל בתשובה שלך, שכן יכולת לכתוב לה מספר משפטים מה זו אות כזו, ומה ההיפך שלה, שכן אין לה מושג בנושא, ולא לשרבט משהו ולהוסיף שאת ( היא ) בטח תדעי לזהות. ואפשר גם להפנות אותה לכתבי יד שנותחו, ואפילו לכתב ידה ולהמחיש לה גם מזה וגם מזה. והכל בנימה חיובית ללא שמץ ציניות ופגיעה. אריק.

אריק, לא נעלבתי ../images/Emo2.gif ואני חושבת

שדווקא בגלל שתפוחית לא מבינה ההסבר הכי טוב בשבילה הוא ציור שממחיש את ההבדלים.

רשימה ביקורתית

איפה העכבר? יהיה נחמד לראות אם יש מישהו שמצייר יותר טוב ממני רק בכמה רמות.

לא הכנסתי אותך לרשימה

אריק,דווקא ציינתי אותך לטובה. על איזה אתר אתה מדברים? אשמח אם תקראו לי שיר. שיר (עפיפון)

למעלה