למיכל

חנן200

New member
למיכל

אני מקווה שאת לא כועסת עליי כשהתכתבנו תמיד ענית לי בצורה יפה ובסבלנות אהבתי לקרוא את התשובות שלך פשוט בזמן האחרון לא כתבתי בפרום ושכבר כתבתי משהו לא עניתם לי כמו הערב ובקשר לאבי אני מתאר לעצמי שהוא מעריץ שנים הרבה את מייק אולי 25 שנה שאלתי אותו מסקרנות כמה שנים מעריץ והוא לא ענה לי אני שואל למה אתם לא עונים במחשב מה עשיתי לכם יש סיבה לכך

מיכל שמ

New member
חלילה וחס , אני ממש לא כועסת ...

היו כאן יותר מידי התרחשויות שגרמו להודעתך לחמוק מעיני . ALVAI אכן מעריץ של מייק הרבה מאד שנים ותוכל לראות את המכתב שהוא כתב למייק ובו הוא מספר על הערצתו רבת השנים . הוא כרגע לא יכול לענות לך אך בטוחה אני שברגע שיוכל ,יכתוב לך ויענה לך בשמחה . לגבי השאלה שהפנית כלפי , כמובן שיש לי את שני הקליפים המדוברים , ואכן הם מאד מאד מוצלחים . ולגבי הטלפון , תרגיש חופשי לא למסור אותו , אני מכבדת רצונו של כל אדם , רק קח בחשבון שהודעות על מפגשים אינן נמסרות באם אין פרטים אישיים מלאים כולל טלפון . שיהיה לך המשך לילה נפלא

חנן200

New member
למיכל תודה שענית לי ורציתי לשאול

מה שמו של המעריץ אבי או אלין אני לא יודע לקרוא אנגלית לכן זה לא ברור לי נדמה לי ששמו אבי

מיכל שמ

New member
אנשים בוחרים לעצמם כינויים כי אולי...

אינם רוצים להיחשף
ולכן אכבד את רצונו ולא ארשום את שמו , ישנם הקוראים לעצמם בשמות אמיתיים , וישנם כאלו שמאמצים לעצמם פרטים של אנשים אחרים בכלל , יש כאלו שכותבים בשם משתמש אחד ויש כאלו שמשתמשים בכמה כינויים שונים . בעקרון , אסור לחשוף פרטיים אישים של גולש אלא אם הוא מחליט לחשוף את פרטיו בעצמו .

Alvai

New member
שלום חנן... ../images/Emo140.gif

לא ראיתי את שאלתך לגבי, אני מבין שקיבלת תשובה. ספר קצת גם על עצמך שנוכל לחלוק עוד דברים על מייק... האם אתה מעריץ של מייק, תרצה להשתתף במפגשים שאנו מקיימים ? הבנתי שאתה חיפאי... אתה יודע היכן מייק היה גר ? האם שמך חנן ?

למעלה