למיכל ECLIPSE משהו... ולכולם

AirOHead

New member
למיכל ECLIPSE משהו... ולכולם

רציתי להגיד לך שקראתי את ההודעה שלך על השתיה... וגם את התגובות... ורציתי להגיד שגם אני שותה ומשתכרת אבל לא כי מכריחים אותי או כי אני חושבת שאנשים יותר יאהבו אותי בגלל זה!!! אני שותה כי זה טעים וזה כיף (בעיקר קוקטליים!!! מרגריטות ו SEX IN THE LAGOON! שווה לטעום) בכל מקרה... גם לי יש את הקטע הזה של לחזור הביתה הכל מסתובב אני נשבעת שאני לא אשתה יותר כלום ואז חוזר חלילה.... אני לא מעשנת סמים... אבל לא אכפת לי יש לי חברות שמעשנות ואם הן נהנות אז סבבה להן למה שאני אגיד להן משהו... בקיצר אם אתם לא רוצים אל תשתו, אבל אל תעבירו ביקורת על אנשים... תחיו את החיים שלכם ועזבו את האחרים!!! אייר

Papi_n

New member
גועל נפש

שנים! שנים על גבי שנים שאני בפורומים ולא ראיתי הודע כל כך מטופשת. ``לתת להם לחיות איך שם רוצים?`` לתת לאנשים לקחת סמים בלי לזרוק איזה מילה? בחיים לא הייתי נותן לשום חבר שלי לגעת בזה!! להרוס לך תחיים? ובשביל מה?? ..זו לא חברות אמיתית. את צריכה לדאוג ליותר מאשר רק לכסות את התחת שלך. זה באמת לא היה קשור.. בגלל שפוקס כבוש.

למה מטופשת?

כשאמא שלך לא נתנה לך לצאת מהבית לבד כשהיית בת 4 זה היה בסדר. ועכשיו כשאבא לא נותן את האוטו ביום שישי - קטסטרופה. לא ככה? תראי: כשאת רואה חברה שלך מעשנת ונהנית זה בסדר. אם היית אומרת שאת רואה חברה שלך מעשנת כי היא מכורה ואחרת היא עצבנית זה כבר משהו אחר. כמו שלכלב יש רצועה, אבל כל עוד הוא לא עושה שטויות אפשר לשחרר מעט פה ושם, ככה גם עם חברים שלך - כל עוד זה לא מוגזם למה שתנשפי להם בעורף? נכון חברות אמיתית זה לדאוג ולהלחם בחברים שלך בשביל טובתם. אבל כמו בכל דבר - העיקר המימון. אני הכרתי ילדה שהיתה מכורה למריחואנה במשך ארבע שנים ויצאה מזה לבד. כנראה שהיא היתה חזקה מספיק. חזקה מספיק כדי לצאת מזה לבד, אבל לא חזקה מספיק כדי לגרור אחריה את החברים שלה. אז עכשיו יש לה חברים אחרים. ומילה לסיום: כן, תתני להם לחיות איך שהם רוצים, כל עוד את יודעת שזה הרצון שלהם מדבר, ולא הג`וינט. דוד.

AirOHead

New member
זה ממש לא נכון

תאמיני לי שהם יודעים מתי להפסיק עם זה!!! הם פשוט מעשנים פעם בחודש משהו כזה לא ביג דיל ואם אני חושבת שהם מגזימים תאמיני לי שאני אומרת למשל ידיד שלי התחיל להעשן 3 ימים רצוף הלכתי ואמרתי לו שיפסיק כי זה מסוכן אז כן אכפת לי... והם יודעים מתי להפסיק עם זה למשל חברות שלי אם הן מעשנות בשני סופי שבוע הם לא יעשנו אחר כך חודש את מבינה איך זה הולך?! אז שששששש

N0

New member
דעות חלוקות...

כן כן הסכיזופרניה של N0 מתחילה להשפיעה עליו... תראי עם סיגריות אין מה לעשות... תני להם לעשן מדי פעם תזרקי מילה או שתיים, אבל יותר מידי אנשים עושים את זה אז אין ברירה (מה שכן N0 בחיים לא יצא עם מישהי שמעשנת אם היא רוצה שתפסיק...) בקשר לסמים N0 לא מוצא איתם שום בעיה (זה כיף, וכל דבר בעולם הזה הורג מתישהו ) הבעיה היא שרואים שמישהו מתחיל להתמכר צריך להגיד לו שיפסיק ושיחשוב על מה שהוא עושה (ואם זה לא עוזר והמצבמחמיר אפילו לפנות לגורמים אחרים), הבעיה היא שN0 לא יודע מתי יהיה מאוחר מידי. N0

poosi cat

New member
וזה המקום לספר סיפור

על אחד החברים שלי לשעבר שהיה לא חבר שהתחיל עם סמים קלים והאקס שלי פשוט לקח את זה כל כך קשה שהוא פשוט שמר עליו ימים ולילות כל כך הרבה כדי שהוא לא יגע בזה יותר עד שפשוט העיפו את האקס מבית הספר כי הוא הדרדר כל כך בלימודים (הוא היה הרי עסוק בחבר המכור...). עם הוא היה מספר להם מה קורה בטח לא היו מעיפים אותו אבל הוא לא רצה להסגיר את חבר שלו אז הוא לא עשה את זה ו... היום אין לו בגרות. והחבר שלו... נמצא איפושהוא בברוקלין אם אני לא טועה - ההורים שלו שלחו אותו לשם כדי לגמול אותו אבל זה לא בדיוק עובד. מוסר ההשכל שלכם אנשים.

AirOHead

New member
גם אני חשבתי בדיוק כמוך אבל

יופי אז הוא היה חבר טוב ועכשיו אין לו בגרות..... אבל נראה לי שהוא לקח את זה קצת קשה זה לא שהחבר שלו לקח קוקאין וכו`

למעלה