למיכל שלום רב

may80

New member
למיכל שלום רב

הי שמי מאיה פשרל 27.10.1974 י"א בחשוון תשל"ה בשעה 17:00 מיכל יקרה אני חולה במחלת עור קשה בשם פסוריאזיס כבר 11 שנה כאשר 7 שנים היה לי שקט מן המחלה לא היה לי שום סימן בגוף ושום נגע ועכשיו אחרי הלידה היא פרצה שוב ואני לא יוצאת ממנה אנא ממך אם תוכלי מתי תהיה לי הפוגה במחלה הזאת ואולי יש לך כמה טיפים לתת לי תודה ויום טוב

מאיה היקרה שלום../images/Emo24.gif

ראשית רפואה שלמה. לגבי פסוריאזיס יש המקשרים מחלת עור זו לאירוע פסיכוסומטי שהתפרץ כתוצאה מאיבושדאיזה שהוא קרוב משפחה יקר מאד איליו היינו קשורים. מה שנקרא " חרדת מוות" משולבת ב"חרדת נטישה". תבדקי מה עברת לפני 11 או 12 שנים. והרי זה הגיוני שמחלה זו אם לא טיפלת בשורש הבעיה תפרוץ שוב, והמפתיע דוקא אחרי לידה כי: את הבאת לעולם תינוק או תינוקת, אדם קטן ועכשיו את צריכה לקחת אחריות לא רק על חייך אלא גם על חיי אותו תינוק. ואז אם לא טיפלת באותם חרדות ופחדים עתיקים קורא מצב שהם צפים מעלה ומתבטאים ברגישות ש יש לך. אני מאמינה שבטיפול הילינג נכון ובשיחות נפש אפשר להתמודד עם המחלה. את מוזמנת ליצור קשר לתא המסרים שלי אני מסוגלת לעזור לך. אם את מעדיפה להתמודד עם העניין בעצמך, אז מה שיהווה עבורך עזרה ראשונה הוא ירידה קבועה לים המלח וכניסה לים ולבריכות המרפא. המים מלאי המינרלים עושים פלאים לעור. מעינות גופרית בחמי יואב טובים וכן בחמי געשת ובגדול ההקלה במחלה תהיה רק ביום שתזהי את שורשה ותתחילי לטפל טיפול גופנפש. בהצלחה מכל הלב.

למעלה