למיכל - חלק ראשון

למיכל - חלק ראשון

אני ממשיך את עבודתנו בנושא שלי ושלך. בהודעה זו אתייחס "רק" לנושא שלי: זכירה, התנגדויות, תחושת לחץ של זמן. כשאסיים לכתוב את ההודעה הזאת (עכשיו השעה 22:49), אלך להתרחץ ואצא לאכול גלידה. אני מקווה שאצליח להשיג גלידה, קרי, לסיים הודעה זו תוך פחות מ-30 דקות. מצבי פשוט מאוד: 1. אני לא זוכר את שעליי לזכור 2. כאשר, לרגע קט, אני נזכר - משהו בתוכי מתנגד לעשיית שימוש בזכרון זה 3. כאשר אני מגייס יכולת לעשות שימוש על-אף-הכל, משהו בתוכי נלחץ "מפאת חוסר זמן", כלומר, אומר "לא עכשיו, אין זמן להתעסק בזה עכשיו, צריך ל..." לזכור --> לרצות --> לבחור. לזכור - את העובדה שאני חי עכשיו לרצות - את מה שאני רוצה לחיות, לחוות לבחור - בעשיה או בפעילות שאני באמת רוצה, כי יש לזה זמן עכשיו "אז הוא הביא את ההצהרה המזיקה ביותר עד לרגע זה. הוא אמר שגדיל המודעות הצר הוא המרכז של ההשתקפות-העצמית, שבו האדם שבוי ללא תקנה. על-ידי משחק בהשתקפות העצמית שלנו, שזוהי נקודת המודעות היחידה שנותרה לנו, הטורפים יוצרים הבזקי מודעות, שאותם הם ממשיכים לאכול ללא-רחמים. הם נותנים לנו בעיות טיפשיות, הגורמות לאותם הבזקי מודעות להיווצר, ובדרך זו הם מותירים אותנו בחיים כדי שיוכלו להיזון מההבזקים האנרגטיים של בעיותינו המדומות." (הצד הפעיל של האינסוף, קרלוס קסטנדה, מתוך ההודעה הראשונה שכתבתי בפורום זה על "הטורף") אני לא זכרתי/לא עשיתי ב-48 שעות האחרונות (בלי שמץ של שיפוט או אכזבה): - מדיטציה ומעברים קסומים - המשך האריזות / זריקות - לימודי הרפואה - שיעורי בית אני כן זכרתי ועשיתי ב-48 שעות האחרונות (בלי שמץ של שמחה או רגיעה): - יישום החלטה בנוגע לתנועה בבית - יישום החלטה בנוגע לתנועה בחוץ - יישום החלטה בנוגע לחלימה אני חושד שכשם שאני מנסה ליצור גשר בין הערות לבין החלום, גשר שתחילתו בערות, כך אני מנסה ליצור גשר בין החלום לערות, גשר שתחילתו בחלום. כלומר, בחלום מתקדם כלשהו, במצב של מודעות גבוהה, אני יודע הרבה דברים וזוכר את עצמי של הערות ומשתדל ליצור עמו קשר על-ידי כך שאני מחליט למצוא את כפות ידי בערות או בעצם משהו אחר לגמרי אבל שמקביל למציאת כפות הידיים בחלום. בעת שהבנתי זאת או חשבתי זאת חשתי בצמרמורת קלה והרגשתי את הנסיון שלי ליצור קשר עם עצמי. כך שאני חושב שזה נכון. הנסיון או הלחימה שלנו הם דו-כיווניים. הגוף הפיסי מנסה ליצור קשר עם גוף החלימה וגוף החלימה מנסה ליצור קשר עם הגוף הפיסי. זה שתי ישויות שנותקו זו מזו... והן מחפשות זו את זו! ביום חמישי הסתפרתי. בדרכי לספרית שלי החלטתי לתרגל קצת. החלטתי שעד נקודת ציון מסויימת, עליה חשבתי, אני אתרגל "בריאות" - ומנקודה זו ועד לביתה של הספרית אני אתרגל "זכירה". התחלתי לתרגל "בריאות" אבל שכחתי את כוונתי המקורית תוך כדי ורק אחרי שעברתי את נקודת הציון הראשונה במידה ניכרת נזכרתי ששכחתי לתרגל "זכירה". צחקתי לעצמי על האירוניה ובעצם הבנתי שכן תרגלתי "זכירה" באופן כלשהו... המשכתי לתרגל "זכירה" והפעם במודע, עד שהגעתי לביתה של הספרית. אחד מהדברים הראשונים שעשיתי היה להחליף את המושג "זכירה" במושג "תקשורת פנימית" שנראה היה לי יותר מתאים: חלק אחד מתקשר עם חלק אחר. זוהי, בעצם, זכירה. בביתה היא קבלה את פני בעודה משוחחת בטלפון הנייד ואני ניגשתי לחדר של "שטיפת השיער" (חפיפה) והתיישבתי על הכסא של החפיפה, ממתין לה. אחרי כמה דקות חשבתי שאולי היא שכחה אותי. לא השתעממתי. בכל אותו זמן תרגלתי "זכירה". חשבתי שזה יהיה מעניין אם היא תשכח אותי דווקא כשאני מתרגל "זכירה" - והנחתי לה "לשכוח". התבוננתי בשעוני והחלטתי שעד שעה מסויימת (רבע שעה בערך מהרגע שהגעתי) אני נותן לה - ואם הוא לא תגיד כלום עד אז, אני אצא מהחדר ואזכיר לה את נוכחותי. בינתיים היא סיימה לדבר בטלפון ועברה להתעסק עם בתה הקטנה. ואני המשכתי לתרגל "תקשורת פנימית". התרגול שלי כלל, בעצם, "התקדמות" בנושא הזה באמצעות חשיבה מעמיקה עליו מתוך כוונה להתקדם בו. לא חשיבה שכלית רק (את מכירה אותי, אני לא נוטה לשגות בשטויות) אלא חשיבה מעשית, הכוללת עבודה פנימית. שמתי לב שהתודעה שלי היא כמו מסך מחשב ושכאשר אני מחליף את הפרמטרים שבה, המסך נמחק - וברור שאין לי שום יכולת לזכור מה היה שם. ורק כאשר אותו מסך ישן עולה שוב, אני יכול לזכור. אז מה הפלא שאני לא זוכר??? כל זמן שה"זכרון" שלי מבוסס על עדויות שאני "משאיר" בתודעה שלי ברור ש"עדויות" אלה נמחקות או מוחלפות ועד שהן לא מוחזרות אין שום עדות וזכר אליהן. תקשורת פנימית זה מצב שחלק אחד מתקשר עם חלק אחר. בגלל גמישותי הפנימית הגבוהה, אני מסיט את נקודת התפישה שלי ממקום למקום בקלות ואחת מהתוצאות של זה היא שכל הפרטים נמחקים בעת התנועה הזאת. אמנם הם נשארים שם ומחכים לי - וכאשר נקודת התפישה חוזרת למקום שבו היא היתה בעת שחשבתי או החלטתי, אז אני מוצא שם את כל המחשבות וההחלטות מחכות לי, אבל בשאר הזמן אין להן כל סימן וזכר. ואז חשבתי שאולי אטיב לעשות אם "אשמור" את המסרים לעצמי לא בתודעה שלי אלא בגוף. ומיד חשבתי על מקום כלשהו בבטן. את עצם התובנה הזאת החלטתי מיד לשמור, כניסוי, לא בתודעה אלא בבטן, באותו מקום. ואכן, הניסוי הצליח, מפני שאני כותב את ההודעה הזאת. זה לא דבר פשוט אצלי. היכולת שלי לדווח על דברים כאלה, "עשיתי כך וכך, חשבתי כך וכך", היא בדרך כלל נמוכה מאוד. מבחינה זו בלבד, ההודעה הזאת היא הישג כביר! בינתיים נכנסה הילדה של הספרית לחדר החפיפה, כי אמא שלה שלחה אותה לשם "לשטוף את הפנים מהשוקולד". הילדה החמודה הסתכלה עלי בפליאה, עלתה על הכסא שליד הכיור ושטפה את פניה, תוך חיטוט נמרץ באפה. בינתיים הגיע המועד ויצאתי מהחדר אל הספרית. היא התפלאה קצת, אבל אמרה שלא שכחה אותי, אלא שחשבה שהייתי בשירותים. בעת שאני כותב הודעה זו, כל נקודת התפישה שלי חוזרת למקום שבו היא היתה בעת שחוויתי את הדברים. זו חוויה די חדשה עבורי. בדרך כלל אני לא מסוגל לעשות זאת. עכשיו אני פשוט נזכר בפרטים שלא היו שם קודם. אני מייחס זאת לעובדה ששמרתי פריט של מידע בגופי ולא בתודעתי. התוצאה, כנראה, היא ש"שליפת" פריט המידע הזה החזירה את נקודת התפישה שלי למקום בו היא היתה בזמן שהייתי שם. ואכן, אני זוכר למשל שבעת השיחה שלי עם הספרית, התווכחנו אם אנגליה היא אי או לא (אני אמרתי שלא) ואמרתי שאני אבדוק את זה ואודיע לה (זה פרח מזכרוני, אך עכשיו אני זוכר זאת! איזה כיף!!! בן זוכר דברים!!! וואו!!!). הקושי בחיים הוא לזכור. איננו זוכרים כלום. איננו זוכרים שאנחנו חיים, שאנחנו עומדים למות. איננו זוכרים מה חשוב באמת. איננו זוכרים מדוע אנחנו עושים את שאנו עושים. איננו זוכרים שכל מה שאנחנו עושים כרגע הוא זמני, בדרך ל... מטרות האמיתיות שלנו. איננו זוכרים את המטרות האמיתיות שלנו. איננו זוכרים שיום רודף יום. איננו זוכרים את החלטותינו, מאתמול או מהילדות, לא משנה. איך אנחנו יכולים לסמוך על משהו, בלעדי הזכרון שלנו? הכל הרי תלוי בזכרון: מי אנחנו? לאן אנחנו הולכים? מה אנחנו רוצים? מה עברנו? איפה אנחנו נמצאים? מה הפרמטרים כאן? ומה חשוב נורא לזכור??? תהליך הישיבה עכשיו, כשבאתי לכתוב את הדברים האלה, היה כזה שידעתי שאני רוצה לכתוב כל מיני דברים אבל איך שישבתי לכתוב כבר לא זכרתי את רובם. והתחושה היתה שברגע שאתחיל לכתוב, אבלע בדבר שאותו אני כותב ולא אזכור את הנקודות האחרות כלל. אז הרגעתי את עצמי - וקודם כל פרסתי על מסך המחשב את כל הנקודות שאני רוצה לכתוב. אבל לא זכרתי אלא שתיים... אז שוב הרגעתי את עצמי והסתכלתי בשעון. אמרתי לעצמי שאני אקדיש 2 דקות לנסיון לזכור עוד נקודות... ומקסימום לא אזכר בעוד נקודות. נרגעתי... ולפתע, אחרי כחצי דקה, זה הגיע... כמבול. התחלתי לכתוב נקודות... ולאחר מכן התחלתי לכתוב את ההודעה (ברגע זה סיימתי לפרט עוד נקודה: "איך כתבתי את ההודעה הזאת"). אני החלטתי לנסות שיטה חדשה בדרך אל "לזכור", "לרצות", "לבחור" (שכחה, התנגדות, לחץ). בשיטה הזאת אני אתייחס אל התהליך כמו אל התהליך של אמנות החלימה. (המשך בהודעה הבאה, עקב הגבלת מספר התווים בהודעה...)

למיכל - חלק שני

(המשך מההודעה הקודמת... אני אומר לך, ההגבלת תווים הזאתי גם כן...) כמו שאני מנסה ללמוד לחלום, להיות צלול בחלום, כך אני אנסה ללמוד לחיות, להיות צלול בערות. וגם כאן אני אגדיר "שערים" ומשימות ברורות כדי להגיע אליהם. בחלימה, מה שמעכב אותנו מלהתקדם הוא אובדן המודעות שלנו. מה שגורם למודעות שלנו ללכת לאיבוד זה ההשתוללות הבלתי מרוסנת של נקודת התפישה. גם בערנות, מה שמעכב אותנו מלהתקדם הוא אובדן המודעות שלנו. אלא שבערות מה שגורם למודעות שלנו ללכת לאיבוד זה דווקא הקיבוע של נקודת התפישה במקום בלתי-יעיל, שיוצר "ערפל" ו"הסחות דעת". יש אותי, יש את המציאות - ובאמצע יש ערפל, הסחות דעת. אני רוצה לחצות את הערפל, את הסחות הדעת - ולהגיע למציאות. מיד. רוב האנשים אינם חוצים את הערפל לעולם - הם אובדים בתוך עולם הסחות הדעת עד שהם מתים. כל החיים שלהם הם ביטוי לעולם הסחות הדעת: - מחר אהיה מאושר, אחרי ש... - שגרת היומיום, אין ברירה צריך ל... - מחר, מחר, מחר... - סידורים... - טוב, נבלה קצת, מדי פעם נרגיש שהכל לשווא, ההרגשה תעבור, נמשיך לבלות... לעולם איננו מגיעים לחיים האמיתיים! "האני" ----> מסך הסחות הדעת ----> "המציאות" בין "האני" לבין "המציאות" יש שכבה, יש זרם, יש בלגאן, יש ערפל. ולעולם אין חוצים אותו, לעולם אין חיים, פרט אולי לרגעים ספורים. ואותם אנחנו תמיד שוכחים, שוכחים, שוכחים... חיים שלמים שאינם אלא "סידורים". כל החיים הם "סידורים". והחיים עצמם? בהיה מול הטלוויזיה, שכחה עצמית במסיבות, אולי פעם בשנה איזו סדנא מרגשת... וכל הזמן ה"סידורים" האלה, רוב שעות היממה. אפילו אנשים עוצמתיים ומודעים כמו הרבה אנשים שאני מכיר, אובדים בלהט החתירה אל מטרותיהם ושוכחים את מטרתם היחידה והאמיתית למרות שנדמה להם שהם זוכרים. הם לא זוכרים איפה הם, הם הולכים לאיבוד בתוך התודעה של עצמם. ניתן לשלוף מרכיבים נבחרים מתוך מחסום הסחות הדעת ולהתבונן בהם, באמצעות תרגילים כמו: - למתי אני דוחה את האושר? לכש... מה? - לעשות את מה שאני באמת רוצה לעשות - מה אני רוצה לעשות? - יהיה לי זמן כש... מה? מה צריך לקרות או להסתדר כדי שיהיה לי זמן? וכולי... ובכן, אני קובע שמחסום הסחות הדעת מורכב מ-7 שכבות (סתם, כי החלטתי. כל מה שאכתוב להלן הוא "סתם", כי נוח לי לעבוד מנקודה זו). הראשונה היא האינרציה. ואותה אני קודם כל צריך לעבור. זהו השער הראשון. בשכבות האחרות יש כל מיני דברים אחרים, ביניהן שכבת ה"שיפוט", אבל נניח לזה בינתיים. אני מדבר על "השער הראשון" של המציאות (ולא של החלימה) - וזה הכל המצאה שלי, משהו נוח שרקחתי עבור עצמי, לנוחותי. אדם מגיע לשער הראשון כשהוא מחליט החלטה ומבצע אותה, מהיום למחר. אחר כך הוא מחליט החלטות יותר מורכבות, כגון כאלה שדורשות עבודה עקבית לאורך כשבוע שלם, כדי להשלימן. החלטה זה אומר לא משהו קשה לביצוע מבחינה טכנית, אלא משהו שקשה לזכור, או לבצע אותו מבחינת משמעת עצמית (אבל בעיקר לזכור). ומדובר רק בהחלטות חד-פעמיות! לא במשהו נוסח "כל בוקר אני..." כדי להתגבר על מחסום זה, המקבילה ל"בדיקת מציאות" באמנות החלימה, היא תרגיל עצירת המציאות או משהו דומה לו בעולם הערות. או כל תרגיל אחר ש"משתק" את מסך האינרציה ושמאפשר לנו לחצות דרכו מבלי לאבד את מודעותנו. אדם עובר את השער הראשון כאשר הוא יכול להחליט כל החלטה חד פעמית (שאיננה קשה מבחינה טכנית, אלא רק מבחינת הזכירה ואולי גם קצת משמעת עצמית) ולבצע אותה! השער השני, אני חושב, קשור לביצוע של החלטות רוטיניות וביטולן, אבל על כך אלמד אחרי שאעבור את השער הראשון! ובכן, החלטתי החלטה: מחר, בין 15 ל-17, במשך שעתיים, אני אעסוק ב"אריזות וזריקות" ואקדם עניין זה. כרגע המטרה העומדת בפני היא: לעבור את השער הראשון באמנות המציאוּת!!! בהצלחה לי אוהב אותי מאוד ואוהב אותך מאוווווד בן נ.ב. כמעט שכחתי: עכשיו 23:45 כלומר, לא הצלחתי להשלים את ההודעה תוך 30 דקות אלא תוך כשעה. ואני עכשיו אלך להתרחץ - ואחר כך אצא לחפש לי גלידה!

deep ocean

New member
לדעתי הגעת למסקנות ממש

מדהימות!!! "כמו שאני מנסה ללמוד לחלום, להיות צלול בחלום, כך אני אנסה ללמוד לחיות, להיות צלול בערות. וגם כאן אני אגדיר "שערים" ומשימות ברורות כדי להגיע אליהם" אני גם איישם את השערים לפי הסדר בו אתה הולך מחר בין 20:00-21:00 אני הולכת לעשות סדר בחדר! (לזרוק/למיין וכו´) ואיך היתה הגלידה? וניל פצפוצים? מנגו? מוקה? המממממממ אני ממש חושבת שמצאת דרך נהדרת להתמודד עם "התקשורת הפנימית" :) יופי בן!!!! יופי!!! אוהבת המון מיכל

אחלה! בהצלחה!

טרפתי לי בכיף, חצי קילו גלידה (מול המחשב, לפני רגע סיימתי, תוך כדי כתיבת הודעה ל-bertcat החמוד והמקסים), בעלת שלושה טעמים: - גבינה עם תות - שוקולד לבן (המממ... חבל על הזמן) - קוקוס (מעולה) - פרג (אחלה) באהבה בן

deep ocean

New member
משעשע

כאשר שאלתי אותך על הטעמים-חשבתי על הטעמים קוקוס ופרג אבל אני ממש לא אוהבת את הטעמים האלו (איכס!) אז לא הסתדר לי לכתוב את זה כי אמרתי איך בן המתוק והחמוד יאכל את הטעמים האלו שאני כל כך לא אוהבת :))))) חהחחהחה בו מתוק בן חמוד בן יאמי

ומה עוד איתך?

ספונטניות - נראה לי שכבר עשית כברת דרך, לא? לאן עוד את רוצה להגיע בנושא זה? האם לא הגעת כבר? לדעתי התקדמת מאוד - וכדאי שתגדירי לעצמך במדוייק לאן עוד את רוצה להגיע, כדי שזה יהיה ברור - וכדי שתגיעי לשם!!! קבלה עצמית - איך הולך? שיפוט? עדכני בהתקדמותך. יש לי רעיון להמשך! למקרה שאני לא אזכור, תזכירי לי: "נושאים שהשופט שופט". אי תלות במחשבות / רגשות הזולת - איך??? כללי - האם זכרת את שלושת הדברים אלה בזמן האחרון?

deep ocean

New member
כן כן כן

זכרתי את 3 הדברים בזמן האחרון אוקיי זה הולך ככה: 1. ספונטניות-אכן התקדמתי מאד. אין לי מושג עד לאיפה אני רוצה להגיע? יכול להיות שכבר הגעתי לשם. 2. אי תלות במחשבות של אחרים-התקדמתי מאד גם בזה, אבל יש עוד עבודה, פחות דחופה כרגע. 3. קבלה עצמית-לא לשפוט: זה מרגיש לי שעל זה אני צריכה לעבוד הכי הרבה כרגע! הקונג פו עוזר לי להתעמת עם זה מאד. אוקיי, אני מתחילה לתת את מלוא תשומת הלב לקבלה עצמית, לא לשפוט ועוד. נתנת לי עצה טובה- מחר אני אעשה רשימה של הדברים שאני שופטת את עצמי!!! :)

היי, מיקי.

טוב, אז ככה: הצלחתי!!!!!!!! אמנם לא בצורה מושלמת של 100%, אבל בשביל פעם ראשונה, אני בהחלט יכול להגיד שהצלחתי. בין 15-17 עסקתי בדברים האמורים, למרות ש: - בחלק מהזמן עשיתי את זה ממש לאט, התעכבתי, חשבתי, נאבקתי (למשל, לקח לי 20 דקות של עבודה אנרגטית פנימית כדי לוותר על 3 זוגות הנעליים הטובות שלי) - חלק מהזמן הלך על אכילה (בעיה של ניהול זמן), למרות שהשתדלתי בעת האכילה לחשוב ולהתקדם באריזה - חלק מהזמן הלך על גילוח (בעיה של ניהול זמן) כלומר, אני ניצב בפתחו של השער הראשון. אני אצבור עוד 2 הצלחות מסוג זה ואז אטיל על עצמי משימה מורכבת יותר, הדורשת ממני להיות בפוקוס במשך כשבוע. ואחר כך אעשה זאת שוב, אני מניח - ואז אדע שאכן עברתי את השער הראשון של המציאות. המשימה הנוכחית כרגע היא: מחר, בין 11 ל-14 (כלומר, 3 שעות), אבצע טלפונים (שונים), סידורים שונים הכרוכים ביציאה מהבית למקומות קרובים מאוד ברגל - ואם ישאר זמן מה-3 שעות (רק אם ישאר זמן, ואין בעיה שלא ישאר), בשארית הזמן אמשיך באריזות. אוהב, בן

deep ocean

New member
יפה מאד אכן אתה מתקדם מאד!!

הצלחת! אני חייבת לציין שה"מיקי" היה כל כך במקום ומכיוון שכרגע אני לא רוצה לכתוב בפורום יותר מידי כי אני ברמות שיא של אושר ואני רוצה לתעל אותן למקומות אחרים אז ההמשך יהיה בטלפון... :)

מיקוש

המשך הדיווח!!! אני מתקדם יפה מאוד. בעוד כשעה וחצי מתחילות השלוש שעות שהצבתי לי אתמול. בעוד שעה אני כבר אפרוש ואלך להתקלח, כדי לעמוד בזמנים. איזה כיף - בלי שיפוט. אם לא אצליח, אני לא אשפוט את עצמי. אני ניצב בפתחו של השער הראשון של המציאות. אתמול בדרך לשיעורים התרכזתי בבן העתידי של אחרי השיעורים, זה שהולך הביתה אחרי השיעור השני. מחאתי כפיים שלוש פעמים עבורו ואליו, מקווה שהוא יזכור "לתפוס" את מחיאות הכף שלי וגם יחזיר לי 3 מחיאות. ואכן, בתום השיעורים, זכרתי - קיבלתי את 3 מחיאות הכף מבן שלפני השיעורים ו"תפסתי" אותן באמצעות 3 מחיאות משלי. זה הרגיש לי כמו "מסירות": בן זורק כדור לבן, שתופס אותו. זה היה מדהים - וזה קשור, כך אני מרגיש, לשער הראשון של המציאות. בלילה, לפני השינה, הקשתי באצבעות ידי אל בן של מחר בבוקר. ואכן, היום בבוקר, זכרתי, הרגשתי - ותפסתי את ההקשה באצבעות היד השניה. מדהים!!! כשנכנסתי למקלחת הבוקר, אחרי השיעור, שלחתי נשיפת אוויר אל בן של היום בערב. מקווה לזכור לתפוס אותה... אני מתקדם נהדר ואני מאושר. יש לי תקווה! אני גם עושה דברים אחרים שבחרתי לעשות. אני עומד בפתחו של השער הראשון! אוהב, בן

deep ocean

New member
זה ממש גורם לי עוד שנייה לבכות!

(בכי של שחרור/הקלה/אושר) אני לא יכולה לראות שאת קורא לי מיקי/מיקוש זה מנטרל אותי לגמרי

מיקוש!!!!!!!

מה עובר עלייך?!?!? איזה זכרונות אגורים בתוכך, שאינך יכולה להוציא החוצה? האם את ואני עברנו הכשרה בקשב השני אצל איזה מורה - ואיננו זוכרים דבר? האם את זוכרת אותי כמכשף רב עוצמה? האם אני הוא הנהוול?! לא משנה! רציתי רק לדווח לך שעשיתי את המוטל עלי: עמדתי במשימה! היום בין השעות 11 ל-14 עסקתי בדברים שאמרתי שאעסוק. אחלה!!! או-קיי, אז עוד הצלחה אחת - ואטיל על עצמי משימה מורכבת יותר. המשימה הנוכחית, שתהיה כנראה ההצלחה השלישית, היא זו: מחר מ-11 עד 13 לעסוק בהמשך האריזות והזריקות!!! איזה כיף!!! אוהב ומתרגש בן

מיכלוש - דיווח עדכני שלי

עמדתי במשימה: היום בין 11:30 ל-13:30 ביצעתי את שהטלתי על עצמי אתמול. חריגה של חצי שעה (החלטתי לעשות זאת בין 11:00 ל-13:00). זהו, השלמתי את 3 המשימות הפשוטות. ועכשיו, משימת הגמר שלי להגדרת המעבר בשער הראשון: תוך שבוע מהיום, עד יום שלישי הבא בצהריים, אשלים את השלב הראשון של האריזות והזריקות: אצא לטיול המיון שלי. "טיול המיון" = זרקתי הכל השארתי רק את מה ששייך "לבית" יצאתי לטיול פרט ל: מחשב (עדיין צריך למיין) שני ארגזים: "עסק" ו"אישי" - שאותם צריך למיין מיון פנימי אוהב, בן

deep ocean

New member
אני שמחה :)

אתה מתקדם נהדר! אני גם הצבתי לעצמי מטרות שונות אתמול ועמדתי בהן חלקית ובאחרות באופן מלא. לא בא לי לפרט כרגע, אבל אני אפרט כאשר יגיע הזמן :) יש לי עוד עבודה רבה שקשורה במיונים/מסמכים/לזרוק דברים וכו´ (מעניין שאת שנינו מעסיק אותו הנושא) אוקיי אני מתחילה להרגיש פתאום כאב שיניים חזק ולא מוצא חן בעיני אז אני אלך לבדוק מה קורה איתי.. באהבה מיכל

deep ocean

New member
בן אני קצת בשוק

אני חייבת להבין-איך הגעת לקרוא לי מיקי? זה התפלק לך? זה יצא בטעות? זה היה מכוון? ניגשת לכתוב וזה פשוט יצא? כי שוב החזרת אותי לתחושה כאילו אנחנו מכירים איזה 30 שנה.... טוב הולכת לישון באהבה מיכל

deep ocean

New member
נזכרתי במשהו!!!!!!!!!!!

סיפרתי לך שביומיים האחרונים יש לי חלום דומה, שאתה גם מופיע בו, ואני צריכה לבצע שם משימות או משהו כזה ואני לא מצליחה להיזכר בו. אז כאשר ישבתי שם במסיבה, היה קטע שמישהו ניגן בגיטרה, ואני כזה בהיתי והייתי מרוכזת בעצמי, והתחלתי להיזכר בחלום!!! אבל אז משהו אחר הסיט את תשומת הלב שלי ושכחתי כבר ממה שנזכרתי. ועכשיו אני בכלל לא זוכרת במה נזכרתי שם...........ררררררררררר אני גם רוצה לעבוד על הזיכרון שלי קצת....

למעלה