למיכל ולכולם...

למיכל ולכולם...

הפורום הזה.. למי שלא עקב אחר מי שקרה ביני לבין מיכל בלילות האחרונים... היה טוב יותר מכל פסיכולוג.. ונתן לי תמיכה בדיוק בזמן הנכון. ובמיוחד במיוחד מיכל.. שהייתה ערה בשעות הקטנות של הלילה והייתה כאן בסינכרוניות יחד איתי... אתמול, לאחר סידרת תגובות הדדיות של שני לילות קודמים, עברתי בכבוד יום עבודה מסויים שחששתי ממנו כבר זמן רב. כי כבר לא היה לי חשק להכין יותר כלום... רק ברחתי לכאן כל הזמן.. וגם, לא פחות חשוב, ומיכל - תקשיבי טוב, זה בשבילך: ישנתי לילה שלם! באהבה רבה רבה, אני.

כל הכבוד!!! :cool:

לגעת במהויות הכי הכי שלי בעולם! אני מתה עלייך בעצם חיה עלייך. נצחנו!!! אני כל כך שמחה שהצלחת לישון לילה שלם. את לא יודעת איך ריגשת אותי ואיזה זרמי אנרגיה זכיתי ממך כאשר קראתי את מילותייך. תודה רבה לך!!! מה שקרה לשתנו היה נצחון על החרדה נצחון על הפחד נצחון על המתח נצחנו במערכה זו את כוחות הרשע שהיו בך כבר זמן ממושך. למה הכוונה שלי? הכוחות השלילים שהם שליחיו של ה-ש-ט-ן. אותה ישות שאין לה גוף והיא מנסה להשתלט עלינו דרך הדכאונות שלנו ובעזרת כל אותם שליחים שמינתי למעלה. הננו מחויבים להלחם בהם בכל כוחנו על מנת לשמור על עצמנו ועל בריאותנו וכמובן יקירנו. הדכאון הוא זה שממוטט את המערכת החיסונית בגוף ואז מתחילה תגובת שרשרת וכל המערכות קורסו. אז חיזקי ואימצי ממני האוהבת אותך ללא גבול וללא תנאי מיכל

היי מיכל...

תגידי, את גם עובדת בשישי שבת??? :) הפתעת אותי כאן ועכשיו... :) וחוץ מזה, אני לא יודעת אם ``נצחנו`` משהו שהיה בי כבר זמן ממושך... בכל אופן, נצחנו את אותו משהו שהשתלט עלי בזמן... ואין לי שום בטחון שזה לא יתפוס אותי שוב, אֵי פעם... בכל אופן, את יכולה בהחלט לזקוף זאת לזכותך: יחסית לפעמים קודמות שחוויתי דברים כאלו, כשהייתי צריכה לטפל בעצמי לבד, הפעם זה היה קצר - קצר - קצר!!! (ותמיד, בכל אותן פעמים שרגש כזה השתלט עלי, ניצחתי אותו בסוף, אבל אז זה לקח המון המון המון זמן) אני לא יודעת אם הייתי קוראת לזה שטן, אבל מה זה בעצם חשוב... וגם אם לא תמיד אני מסכימה עם טרמינולוגיה זו או אחרת, הדכאון הזה היה בהחלט לא לעניין. אני אוהבת אותך מאוד!

מה משנה טרמינולוגיה?

לגעת במהויות הי1 אני עומדת לשרותך בכל זמן ובכל מועד. הרי ממלא לא קים מימד הזמן. אני שמחה שהצלחת להתמודד עם הדכאון וכיסחנו אותו במהירות. אני טוענת שאם תכנסי בצורה קבועה לחשיבה חיובית לא יהיה סיכוי לשום דכאון לפלוש לחייך. את מקסימה נהדרת והכי מוכשרת בעולם. אז בבקשה חשיבה חיובית. עם הרבה אהבה ולהשתמע מיכל.

למעלה