למיכל ולכולם...

manew

New member
למיכל ולכולם...

שלום מיכל רשמת בפורום "שיחות עם אלהים" שאת מכירה עוד כמה יקומים את יכולה להסביר לי? באהבה חיים

היי חיים היקר-לעניני יקומים נוספים|

היי!!! אני מכירה עוד יקומים ואין בידי את ההוכחות המדעיות להוכיח לך זאת ואין לי כל כך את כוחות הנפש לפתוח באופן אישי את הדיון על כך. היו כאן נסיונות קודמים של אנשים בעלי כושר כתיבה טוב ממני לתאר את התאוריה. מה שאני יכולה לשתף אותך היא בעובדה שההכרה שלי את היקומים הנוספים נובעת מהקשר שלי אל נשמתי ואל נשמתי העליונה אליה אני מתחברת במדיטציה ועוברת מסעות וגלגולים אל עצמי אל מי שהייתי ואיכן שהייתי. אתה יכול לקרוא לעניין דמיון, אני קוראת לו המציאות שלי. כמובן שיש קו דק כחוט השערה הדק שמפריד בין מציאות לדמיון. אני לא ממליצה לאף אחד לנסות להתגלגל בגלגוליו ללא הדרכה של מי שהוא מוסמך לידו. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

manew

New member
שלום מיכל

את צריכה להבין שאיני מטיל ספק בקיומם של צורות חיים (ישוית) בעלות רמת מודעות שונה משלנו ואיני צריך הוכחות מדעיות בשביל להאמין בזה הבעיה היחידה שלי בעניין היא שאני רוצה ליצור קשר איתם וזה מה שביקשתי שתסבירי אני חושב שאני כבר יצרתי קשר אבל אני רוצה לקבל הדרכה ממישהו באהבה חיים

ישויות ויצירת קשר איתם../images/Emo22.gif

היי חיים!!! אתה מאד צודק!!! על מנת ליצור קשר עם הישויות אתה מחויב בהדרכה של מי שהוא מנוסה ומבין מה שהוא עושה. מכוון שיש כל כך הרבה אנשים שמתנדבים בשכר להיות המורים הרוחניים שלנו יש לנו בעיה במי לבחור. עולם הרוח הפך להיות עולם פרוץ. עלי להזהיר אותך: ישויות יש גם מכוחות האור וגם מכוחות האופל. שני הצדדים ידברו אותו דבר ויתנו את אותה אמת ויגרמו לאותה התרגשות ראשונית של עוצמת הגילוי. מה ההבדל? ישויות האור תפקידן למלא אותך באור ולהפוך אותך למאושר מעצם הגילוי מי אתה ומה תפקידך בעולם. ישויות מסוג שני פשוט מחפשות איך לשאוב ממך את האור ולנצל אותך לצרכיהם. להיות מוזנים מהאור האדיר שאתה מסוגל להכיל- הרי אתה הופך להיות כלי שהם לא יכולים להיות מכוון שאין להם את גוף האדם והגבולות של הגוף- על פי תפיסתי. לישויות מעלה אין גוף הם מסתובבים בצורות שונות של אנרגיה שלא תמיד מוח האדם מסוגל לתפוס גם מה היא סוג הצורה הגאומטרית אם היא בכלל קימת . התקשורת של הישויות היא תקשורת תלפטית איתנו בני האדם כיום. על מנת לדבר איתם עלינו קודם כל להיות מחוברים אל נשמתנו זאת שנמצאת כאן וזאת שנמצאת מעלה. לפני החיבור הזה אין אנו מסוגלים לתקשר עם שום ישות בצורה נקיה ויתרה מכך הענין הופך להיות מסוכן מכוון שאין לנו את היכולת להבדיל בין טוב לרע.מה שנקרא ספירת דעת. אותה ספירה שאיבדנו... איך מתחברים אל נשמתנו? צור קשר לתא המסרים שלי ואתן לך אינפורמציה נוספת. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

חשוב באותהמידה חיים זה לדעת שכאשר

כאשר אתה מזמן ישויות, מדריכים, מלאכים כו´ הרי אתה מפריע לסדרי העולמות. סדר העולמות אומר כי העולמות הגבוהים יותר צרכים לעזור לעולמות הפחות מפותחים ב ה ת א ם ל ר צ ו ן הבורא - לא לפי הרצון של מי שקיים בעולמות הפחות מפותחיעם. בו זמנית, אם מתקבלת קריאה מלמטה הרי הם מחוייבים להגיע ולבדוק מה העניין ואם אפשר אז גם לעזור. לכאורה זה בסדר, לא? אנשים מזמנים אותם והם צרכים להיות כאן. תאר לך ש 20,000 אנשים במקומות שונים בכוכב ארץ מזמנים את סנט´ ג´רמיין (למה הוא? כי הגויים אוהבים לזמן אותו להדרכה רוחנית). התדר שמסמל את סנט ג´רמיין צריך להתפצל ל 20,000 פיצולים כדי לבזבז את זמנו על מדיטציות חסרות שחר המנותבות על ידי רצון אגואיסטי למהר בהתפתחות, על פני שמירה על ההרמוניה של העולמות, לפי הסדר הקוסמי. כדי שזה לא יקרה לעיתים קרובות במיוחד נמצא הפיתרון האולטימטיבי. מי שמזמן תדר או סמל קוסמי, בכל אחת מהשיטות הידועות, גם אם זה בתום לב, משהו מתדר זה מתביית על ההילה שלו ונשאר שם, ניזון מההילה, כדי שאם יפנו אליו פעם נוספת העולמות האחרים לא יופרעו והתשובה וההנחיה תגיע ממה שאותו תדר ´עדיין זוכר´ ומהאגו שפיתח במהלך היותו ניזון מההילה שיש בה אגו.... והמבין יבין אינני נמצאת כאן בשבועיים הקרובים חיים ולכן לא אוכל לענות על שאלות אך ברצוני להבטיחך שלפי מיטב ההתנסויות, הידיעה והמקום ממנו הגעתי הרי כל שכתבתי הינו אמת. ברכות לבביות, אסתיה

למעלה