למייסד אתר רומח הדרקון הישראלי. (!)

RaistlinMjr

New member
למייסד אתר רומח הדרקון הישראלי. (!)

קודם כל, סליחה על ההודעה השניה, אבל אין לי מושג בדיוק היכן ההודעה הראשונה שלי נעלמה. ולהלן ההודעה שוב: כבר המון זמן אני מנסה לתפוס אותך באי-מייל אך אתה לא עונה. כידוע לך, ולשאר עכשיו, אני עובד על העיצוב החדש של האתר, ורציתי לשמוע את דעתך עליו לפני שאני ממשיך, כבר הכנסתי את כל המידע על הדמויות, ובסה"כ עמוד הדמויות מוכן להפליא. אז בבקשה, צור איתי קשר באי-מייל, ונוכל לדון על המשך עבודתי. ולכל שאר המעריצים, אשמח לדעת אם מישהו רוצה לראות ולהביע את דעתו על העיצוב שלי, אז אתם מוזמנים לבקש ממני, ואני אשלח לאלה שאני חושב שמתאימים, את הכתובת הזמנית לדוא"ל. בתודה, Raistlin :)

SaberTooth

New member
ההודעה הראשונה לא נשלחה עקב תקלה

ההודעה הראשונה שלך לא נשלחה עקב תקלה במערכת תפוז.

RaistlinMjr

New member
יש סיכוי ?

יש סיכוי שאולי אתה יודע אם בכלל המייסד של האתר מסתובב בפורום הזה ? אני מדבר על האתר בכתובת הזו: http://www.dragonlance.up.co.il אם תוכל ליצור איתו קשר איכשהו, או לאמר לי איך ליצור איתו קשר, אני אודה לך מאד. באי-מייל שיש באתר הוא לא עונה לי, אז אולי יש דרך אחרת ?

SaberTooth

New member
אשפרות

אין לי מושג אם הוא מסתובב פה. אבל אני יודע שכמה מהחברים בפורום באתר "רומח הדרקון ישראל" חברים גם בפורום הזה, אולי אחד מהם ידע איך ליצור קשר עם מיסד האתר.

Drow elF

New member
i know that he is not here...

i dont know why but the site is not updating anymore... and he doesnt answering me too... i was in the forum but i dont find a reason why to be there now...

למעלה