למיה היקרה

מיטל*

New member
למיה היקרה

מיה, אני רוצה לומר שאת מקסימה אמיתית. ראיתי אותך אתמול בטלויזיה והייתי כל כך גאה בך,על מה שאת עושה,ויותר מכך-אני חושבת שאת עשית חסד ענק לבנות רבות ויש לזה ערך שאיןלתארו במילים. מיה,את בכיוון הנכון.יש עליות,יש ירידות אולם ברגע בו את רוצה לשנות את ההרגלים החולים,ורוצה להבריא,לחיות...את עושה את השינוי. אני פה,ואני אשמח לשמוע ממך. רק שתדעי שאת מקסימה,ותקחי את זה באופן אישי! שלך מכל הלב מיטל

מיטל*

New member
לתגלוש!!!!!

פרח, מה שלומך?איך את מרגישה?מסרו לך את החיבוק ממני<? אני מוסרת לך מכל הלב שיהיה לך יום מקסים ושיהיה לך חשק וזמן-אני פה בשבילך. אוהבת מכל הלב מיטל

מיטל*

New member
לילדונת!!

הי חמודה, מה שלומך?הלכת היום לבית ספר?איך את מרגישה? נהיה בקשר ועשי לי טובה- תשמרי על עצמך!!!!אם את רוצה תכתבי לי מתי את רוצה שנדבר,טוב? שלך מכל הלב מיטל

ילדונת~

New member
מיטליייייי!!!!

היייי מאמי.... כן הלכתי לבית ספר היום כי היה אמור להיות מבחן ענק בביולוגיה שבסוף לא עשיתי אותו )-: ובכלל חבל שהלכתי. הרכז והיועצת רצו לדבר איתי וסתם זיבלו בשכל...... שאני מתדרדרת ושכבר אין אור בעיניים שלי בולשיט!!!!! ובטח שאני רוצה שנדבר אין לי מושג מתי אבל תכתבי לי מתי נוח לך???? מחר אני כבר לא הולכת לבית ספר הספיק לי היום..... ובכל בסופ``ש אני פה כל היום כמעט אז תודיעי לי ואל תדאגי לי אני בסדר אוהבתתתתתתתת המון

מיטל שלנו

רציתי להגיד לך המון המון המון המון.....תודה. מכל הלב. גם על התמיכה שלך בי (אני קוראת עכשיו ומסמיקה כמו סלק) וגם על התמיכה והאהבה שלך לבנות היקרות שלנו בפורום. ואני יודעת שכבר אמרתי זאת, אבל מה לעשות, אני עקשנית: את תורמת ה-מ-ו-ן. ואני אוהבת אותך. מכל הלב. ורק בקשה אחת קטנה, אם אפשר - תקראי לי בשמי המלא...בבקשה.... שלך תמיד מאיה

למעלה