למידת תיקשור

VampireLust

New member
למידת תיקשור

איך אני יכולה ללמוד לקלוט מסרים עבור אנשים אחרים ולגבי שאלות כלליות לגבי העולם? האם אני צריכה ללמוד אצל מישהו או שאני יכולה לפתח את היכולת התיקשור בעצמי? תודה.

רותי 11

New member
VampireLust יקרה

בעקרון כל האפשרויות נכונות אבל חשוב לעשות את זה בליווי של אדם מתקשר שיכול לעזור לך בזיהוי ההדרכה שלך והאם היא ההדרכה שלך, שיכול לעזור לך לתרגל ולכוון אותך כי זה עולם מאוד מורכב ומעניין ויש המון פרטים שצריכים לדעת את בהחלט יכולה לנסות לעשות את זה לבד, למרות שמומלץ לעשות את זה במסגרת קורס אצל אדם אמין כמובן. קורס פשוט יכול לעשות לך הכוונה וחיזוק

VampireLust

New member
ואיך מתחילים ללמוד לתקשר לבד?

והאם את עושה קורסים בתיקשור? וכמה קורס כזה בדרך כלל עולה? המון תודה לך!

VampireLust

New member
ויש לי עוד שאלה בבקשה

האם אפשר לתקשר עבור עצמך? פשוט יש כאלה שאומרים שכן ויש כאלה שלא... האם כשאתה מתקשר עבור עצמך זה לא אובייקטיבי? וסליחה על עומס השאלות

רותי 11

New member
VampireLust יקרה

ראשית את לא מעמיסה עם השאלות שלך אני אענה לך מהסוף להתחחלה: ראשית אנחנו בהחלט יכולים לתקשר עבור עצמנו נכון שהרבה פעמים יש את התחושה שאולי זה מה שרציתי לשמוע אבל כל זה עניין של בטחון במה שאנחנו מקבלים, וכמובן תרגול יש גם שיטות שקל יותר לקבל את התקשורים עבור עצמנו ככה שיהיה לנו קל יותר לקבל את מה שנאמר לנו, מנסיון אישי התקשורים עבור עצמנו הם בהחלט נכונים ואובייקטיבים כמובן שבתחילת הדרך ואפילו עד לא לפני הרבה זמן מאוד הייתי מבקשת מחברים לאמת את מה שקיבלתי, כיום אני כבר לא ממש עושה את זה. אבל בואי ואגלה לך סוד הרבה מתקשרים אוהבים ללכת לאחרים שיתקשרו להם עבור עצמם. אני בהחלט מלמדת תקשור, במקרה באמצע החודש הזה אני פותחת עוד קורס, כמה זה עולה בדרך כלל אני לא יודעת אבל אצלי זה עולה 1,000 ש" בלבד.

למעלה