למידת ג'אז

shykedmi2

New member
אכן, ההגברה לא הייתה מדהימה

בלשון המעטה. פידבקים, אין באלאנס רציני, ואת הסקסופון כמעט שלא שמעו - אבל כוונתי לסאונד הספציפי של ההאמונד. בחיים שלי לא שמעתי סאונד שכזה. זה גורם לך לגלות מחדש את התכונות הטמונות בהאמונד. יש לו גם האמונד יפהפה. אבל בדיסקים שקניתי (אולי כדאי שתדע - THE CAT, ו-ROOT DOWN) הסאונד האמונד לא מלא כמו שהיה בהופעה. הלוואי והייתי יכול לשים את הידיים שלי על הדיסק שהוא הקליט בארץ לפי 30 שנה. בכל אופן, המנחה אמר שהם צריכים לצאת להפסקה אנוסה משום מה. ג'ימי היה עייף? :) לא נראה לי. :) אני צריך באמת דיסק עדכני שלו. הוא מנגן יותר יפה היום לפי דעתי. הדיסקים שקניתי הם מ-1968 ומ-1972. הוא ניגן בהופעה כל כך יפה וענייני. אבל את זה אמרתי כבר.. :) ענק. כמובן שלא נזכה לראות אותו פה שוב.

razytzhaky

New member
מורה לג'אז

שלום רב, במידה ולא מצאת מורה לרוחך באזור מגורייך, האם שקלת להגיע אחת לשבוע, או אולי אפילו אחת לשבועיים לאזור המרכז, על מנת לקחת שעורי ג'אז? אולי זה יהיה שווה את מחיר הנסיעה ברכבת (ואפילו קבלת זמן אימון - כל הנסיעה חזרה כלולה במחיר.)

FABER

New member
רז שלום

על נושא הנסיעה אני חושב שכבר הסכמנו שאין בעיה אנו מנסים לעזור לידידנו למצוא מורה טוב (לא משנה באיזה איזור) היות ואתה מורה ומחנך בארץ זבת חלב ודבש אנא הואל נא והמלץ על מכרים שלך או קולגות למקצוע שמעוניינם ללמד ויכולים לעניין את tseliot כי את השמות שאני נתתי הוא פסל על הסף

razytzhaky

New member
מורים לגיטרה

אני יכול להמליץ בפה מלא על שני גיטריסטים נהדרים: עמוס הופמן, ועופר גנור. שניהם אנשים נפלאים המדברים בגובה העיניים. שמעתי גם את "פירות" הדרכתם - פשוט תענוג. אני גם יודע על מספר תלמידים שנהנו מאד אצל יוסי לוי (המלמד גם ברימון). המון בהצלחה!

shykedmi2

New member
איך שכחתי מהופמן וגנור -

ידידה שלי לומדת אצל הופמן, והיא לא מפסיקה לשבח אותו. במידה ואתה לא מכיר אותו, הוא ניגן בדיסקים של אבישי כהן (הקונטרבסיסט), ואם אני לא טועה, כתוצאה מכך גם ניגן עם צ'יק קוריאה, ככה שהופמן הוא בחירה מצויינת. על גנור גם שמעתי בתור נגן. אם מר יצחקי אומר שהם מורים מצויינים, אפשר לסמוך עליו. וכן, יוסי לוי - כמו שאמרתי, הדיעות לגביו חלוקות, כפי שאמר במילים אחרות רז.

FABER

New member
עופר גנור הוא אחד הגיטריסטים

היותר טובים ששמעתי בתקופה האחרונה- הופיע לא מזמן ב"קוקטייל" למי שהספיק להתרשם. אם הוא מלמד אז אני הולך ללמוד.

למעלה