למידה

stilgur

New member
למידה

שלום לכם אני רוצה ללמוד אומנות לחימה כלשהי אך איני יודע איזו. בעברי עשיתי טאי צ´י כחצי שנה והשתעממתי. הן מהמורה והן מהלימודים. השיטה בה למדתי היתה מאוד עדינה. אני רוצה משהו יותר אגרסיבי, לא אלים. איזו שיטה יכולה לעניין אותי ? איפה או אצל מי אפשר ללמוד בתל אביב ? האם יש חשיבות לגיל ? (25) אשמח לכל הפרטים אפשריים והמלצותיכם.

washburn

New member
אתה מוזמן לקרוא את כל מה...

שכתוב למטה בפורום ביני אמיר ו SENSEI שיטה זו אייקי-ג´וג´וטסו בה אנו מתאמנים תענה לדעתי על כל שאתה רוצה!

amir_aikido

New member
הפניות ועוד שאלות

ראשית כנס למאמרים של אתר וושו יש שם סקירה לא רעה של אמנויות לחימה ורשימת מורים עם מספרי טלפון שאנשים שונים המליצו עליהם (תלמידים שלהם בד"כ אך יתכן גם שהם עצמם) http://www.wushu.co.il בנוסף, אודה לך אם תוכל להסביר מה פירוש: "יותר אגרסיבי, לא אלים" למה אתה מתכוון ??? זה ממש לא ברור לי. האם באלים אתה מתכוון לטכניקות מכה ואתה מעדיף אמנות של טכניקות בריחים? האם באלים אתה מתכוון לספיגת מכות ואתה מחפש אימון בו המכות הן באוויר? לא הבנתי, ואני לא חושב שמישהו יוכל להפנות אותך ברצינות על סמך מה שכתבת. ואגב, הגיל - 25, רק אומר שאתה מחפש קבוצת בוגרים ולא קבוצת נוער/ילדים. ברוב אמנויות הלחימה הלא ספורטיביות יש לפחות קבוצה כזו אם זו לא הקבוצה העקרית. בהצלחה אמיר

למעלה