למטיילי העולם

Ninja

New member
למטיילי העולם

אני צריך עזרה במציאת מידע נואשות, אני מתכנן טיול לאירופה עם האופנוע. עד עכשיו לא מצאתי שום מקור מידע, אפילו לא ראשוני. איפה לעזאזל אני יכול לבטח את האופנוע לנסיעה, הייתי מעוניין לעשות מקיף לחודש וחצי אבל אני מוכן להסתפק אפילו בחובה + צד ג´. יש איזו סוכנות בארץ או באירופה שמוכנה לבטח אופנוע מחוץ לגבולות המדינה? נסעתי כבר עם האופנוע לסיני אבל זה היה מאד פשוט, תרגום רשיון רכב + רשיון נהג בממסי, תשלום ביטוח חובה בגבול ואתה בפנים. לממסי אין מושג לגבי הוצאת אופנוע לאירופה. בקיצור, כל פיסת מידע תתקבל בברכה * אם אתם רואים נינג´ה ירוק נוסע עם תיקי צד (כן, כן, תיקי צד...) בצבע שחור-אדום, לא להיבהל, זה רק אני בדרך לאירופה...

קוליVFR

New member
שמעתי קצת...ממש קצת...

אז ככה... שמעתי שלקחת איתך אופנוע לחו"ל זה עניין של 500 ש"ח באונייה פחות או יותר. שמעתי גם שאת הביטוח עושים בחו"ל ולא פה. הביטוחים שם קצת שונים מאשר בארץ, הרבה יותר זולים, ונדמה לי שפשוט בלתי אפשרי לבטח נסיעה כזו בחברת ביטוח ישראלית. אם תחכה שנה וחצי תוכל להצטרף לטיול בסגנון דומה עם כמה חברים שלי שמדברים על זה בצורה רצינית מאד. לגבי מסלולים, תלוי מה מעניין אותך יותר, הרכיבה והנופים או שאתה רוצה טיול תירותי ממוזיאון למוזיאון... אצלנו מדברים על כל המדינות שגובלות בהרי האלפים וזה גם יהיה כנראה מסלול הנסיעה, גן עדן פתלתל... חבל"ז. אין לי יותר מידי אינפורמציה כמו ששמת לב.. אני מציע לך לגשת לשגרירות המדינה אלייה אתה שואף להגיע ולברר את עניין הביטוחים וכל מה שקשור לזה.. דבר נוסף, תברר על השכרת אופנועים בחו"ל.. אולי זה משתלם יותר מכל הבלאגן שאתה נכנס אליו. אני שמעתי על אופנועים שהושכרו בגרמניה שלא הייתי מתבייש להעמיד אותם בחנייה שלי בכל עת. בהצלחה.

Ninja

New member
אהה...תשמע...תראה...

אני יוצא בתחילת ספטמבר הזה וימות העולם. 1 כפול נינג´ה + 1 כפול R1150GS פלוס 2 כפול רוכב ימצאו עצמם על אוניה ליוון ב3 לספטמבר 2001. מקווה שלא יצוצו אי אילו שיבושים ושאר מרעין בישין. האופנוע ליוון 350 ש"ח, אנוכי אתפוס מקום על הסיפון במחיר 400 ש"ח. לא עסק יקר לכל הדעות. ממה שהצלחתי לברר היום בחברה, בירידה לחוף יש תדריך של איזה סוכן (חשאי) לגבי הביטוחים ויהיה ניתן לעשות במקום. אפילו קיבלתי את הטלפון שלו אבל לא הצלחתי להשיג אותו עדיין. להשכיר BMW F650 לשלושה שבועות עולה 1430$ פלוס 30 סנט על כל קילומטר. אני מתכנן שישה שבועות פלוס מינוס כך שהעסק הופך ליקר ביותר. אבל כסף זה לא הכל, אני אוהב את האופנוע שלי אהבת אמת, באמת ובתמים. לכבוד ולעונג הוא לי שיצטרף אלי לטיול שכזה. אין אף אחד בכל הפורום הזה שכבר עשה טיול כזה? בושה, פשוט בושה... בקיצור, תודה על ההצעה
(באמת) אבל כרגע אני דבק בתוכנית המקורית לצאת בספטמבר. אם למישהו/הי יש עוד פרטים אני אשמח לשמוע

Mr. Pooh

New member
אני מקוה שלא מאוחר מדיי...

אני אנסה מחר לארגן לך טל´ של אחד שעשה את זה עם GTS1000 די הרבה. צור איתי קשר לקראת אחר הצהריים בטל´ 053339773

Ninja

New member
Thanks, dude ../images/Emo45.gif

Personally, I rather do it with women but hey, I´ll give you a call anyway
Today was a national holiday in Greece so there was no one to talk to other than the guard. As you can see it is never too late Thanks again (This GTS1000 is one serios bike, I didn´t know we had it in Israel)

למעלה