למטופלות בהדסה

מצב
הנושא נעול.

michaca2

New member
למטופלות בהדסה

למטופלות בהדסה
אני חדשה בפורום ובתהליך של איסוף מידע. יש ממליצות על הטיפול שם. מישהי שעברה טיפול יכולה לספר על התוצאות ובכלל...?

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

למטופלות בהדסה
אני חדשה בפורום ובתהליך של איסוף מידע. יש ממליצות על הטיפול שם. מישהי שעברה טיפול יכולה לספר על התוצאות ובכלל...?
ברוכה הבאה

אני לא מכירה את המסלול של הדסה, אבל את יכולה להכנס לחיפוש המתקדם למעלה בצד שמאל ולהקיש את המילה הדסה, תקבלי הודעות שבהם הופיעה המילה ואולי תוכלי להוציא קצת מידע. מאחלת המון הצלחה

בריזה1

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה../images/Emo140.gif

למטופלות בהדסה
ברוכה הבאה ובהצלחה

אדוינה

New member
היתה להם נסיעה לפני כ חודש וחצי.

למטופלות בהדסה
היתה להם נסיעה לפני כ חודש וחצי.
נסעו 4 מטופלות.אני מכירה את אחת ההצלחות. אנסה לברר ביום ראשון כמה הצלחות היו מתוך ה 4 מטופלות.

אדוינה

New member
שאלתי ו...

למטופלות בהדסה
שאלתי ו...
נסעו 4 מטופלות באוגוסט. 3 הרו. מתוך השלושה, הריון אחד נפל לאחר 5 שבועות. גם ביולי נסעו 4 מטופלות. ידוע למישהו מספר ההצלחות ?

maanina

New member
הבעיה במסלול של

למטופלות בהדסה
הבעיה במסלול של
הדסה שהם מוציאים רק 4 מטופלות כל חודש כי יש להם בעיה במציאת תורמות. התורים הם של לפחות חצי שנה וגם מבלי להתחייב. כרגע הם בתהליך חיפוש של מרכז נוסף בצכיה אבל בינתיים אין להם. בשיחה איתם לאחרונה המליצו לי לחפש מסלול אחר.

צביטניק

New member
אני לא יודעת מה קורה שם אבל...

למטופלות בהדסה
אני לא יודעת מה קורה שם אבל...
אני רישמית בהמתנה ממאי , ועל גלולות שרבל נתן לי כבר מאז כשבשיחתי האחרונה איתו בתחילת יולי הודיע לי שהם יחזרו אלי בספטמבר , על מנת לעשות מחזור ברור וכנראה אצא אחרי החגים, ואמר גם שאל לא יחזרו עד ראש השנה שאני אצור איתם קשר , ראשית כמובן שלא חזרו אלי ואני לא התקשרתי אחרי ראש השנה כי עברתי מסלול למרות שאני עדיין שם בהמתנה , מה עלי להסיק מכך שלא התקשרו ,כנראה שכחו אותי יש לי תיק מלא ומוכן ואפילו מספר תיק לי נאמר ביוני שביולי ואוגוסט תצאנה רק שתיים ולכן אני מתעכבת עכשיו התברר שיצאו ארבעה בכל מחזור , כך שאכן היו צריכים ליצור איתי קשר לא ברור מה קרה שם, אבל אולי משמים טוב שעברתי מסלול

מצב
הנושא נעול.
למעלה