למחר סופי שימו לב!!!!!!!!!!!

kobix1

New member
למחר סופי שימו לב!!!!!!!!!!!

כל אחד מביא איתו מנת בשר! בשבילו ! יהיה מנגל מינימלי!!! כל מי שבא לו בשר שיביא יחד איתו כמו כן כל אחד מביא איתו מיים לשתיה ומיצים למי שבא ! יוני אחראי על הכדורגל! ועל המנגל! מי שחושב שהוא יכול להגדיל ראש שיביא קצת ירקות אנחנו מתכוונים לעשות סלט מינמלי! אז תבואו בהרבה הרבה סבבה וראש טוב! אין לאף אחד כוח וחשק לויכוחים!!!! לגבי הנסיעה נפגשים ב9 בבוקר בצומת תל השומר מהירות הנסיעה לא תעלה על 90 קמ"ש בשום מקרה !!! אז שוב את הפרטים ! למי שלא הבין! יהיה!!! מנגל כל אחד דואג לעצמו וקצת לחבר שלו! קצת ירקות וכמובן פיתות איש איש לעצמו! את המנגל עצמו יוני מביא יחד עם כדורגל! שיהיה! הרבה הרבה מיים ושוב המון המון מצב רוח יאללה חברה נתראה מחר! אני ואשת הגומי שלי! :)

dejavu

New member
קוביקו!

אתה זורה לי מלח על הפצעים! נטשה עדיין מושבתת ובזמן שאתם עושים על האש אני עובד ומשמיש את החיה שלי... תהנו מחר חברים..!

dejavu

New member
ביטוח

אחרת?! איזה אחרת? יש רק עוד אחת ועדיין לא עשיתי ביטוח, מסתבר שאני צריך להצהיר על האוטו כאספנות, ואם אנחנו כבר בנושא אז, איך עושים זאת? מה הפרוצדורה??

gargamela

New member
שלונצי, כבר דיברנו על זה

לא פעם ולא פעמיים, כול´ה מה שצריך לעשות זה ללכת למשרד הרישוי ולרשום את הרכב כאספנות (איין כסף, ז´תומרת חינם). יש לך טסט ? במידה ולא, אתה מוציא רשיונות חדשים של הרכב (כרוך בתשלום של 32 ש"ח אם זכרוני אינו מטעה אותי) ממשרד הרישוי (לאחר שרשמת אותו כאספנות) , וניגש לעשות טסט (כאשר אתה שם לב שהאגרה מוזלת, כי עכשיו הרכב אספנות). אתה רואה, אם היית שואל אתמול, כבר עכשיו היה לך טסט והיית יכול להצטרף לטיול מחר !!! ודבר אחרון: ביטוח רק אצל חברתנו "חמדה".

dejavu

New member
יש לי טסט!

אבל לא לעוד הרבה זמן, עד סוף החודש וקיבלתי כבר את האגרה אבל לא של האספנות... אבל אין עוד ביטוח. סינצי..!!! דרך אגב - מה את עושה בסוף ביום שישי ה13 שנגמר בעוד 20 דקות?

gargamela

New member
אז זהו שכלום,

אפילו לראות T.V אני לא יכולה, נחש למה? ניחשת נכון !!! כי הספק שלי ב T.V החליט שהוא גומר את הקריירה שלו !!! (אבל אני לא מאשימה את יום שישי ה - 13 , כי זה קרה לפני כמה ימים). בתכל´ס, שום דבר רע לא קרה לי היום (טפו טפו טפו). אתה חושב שאולי זה עבר יום ולא יידעו אותנו, יכול להיות שיש יום שבת ה - 14? (טדדדם ...) כל זאת ועוד נדע מחר !

dejavu

New member
שישי ה 13...

גם ככה אין משהו מעניין בטלויזיה... יום שבת ה-14 (טה טה טה טם) אולי, אם מחר כולם יתקעו עם החיפושיות בדרך לפיקניק אז נדע בודאות שיש דבר כזה...

למעלה