למחר בצהריים אורקה או קלואליס?.. מה מנות הדגל המומלצות??? תודה על כל עזרה, שח
ש שח_מט New member 25/5/06 #1 למחר בצהריים אורקה או קלואליס?.. מה מנות הדגל המומלצות??? תודה על כל עזרה, שח
ב ברוזונת New member 25/5/06 #2 לדעתי קלואליס יותר שווה... אורקה לא ממש נהניתי, מה גם שלהכנס מחר בצהריים לאיזור תל אביב בכלל ואיזור נחלת בנימין בפרט יהיה סיוט..
לדעתי קלואליס יותר שווה... אורקה לא ממש נהניתי, מה גם שלהכנס מחר בצהריים לאיזור תל אביב בכלל ואיזור נחלת בנימין בפרט יהיה סיוט..
ג גסטרו New member 25/5/06 #3 ולקלואליס יש חניה צמודה (נכנסים מימין לבנין , יש שער חשמלי ) . לגבי האוכל- גם אני באורקה נהניתי פחות ובקלואליס יותר. האם בדקת את התפריטים . קלואליס - מנות קלסיות יותר , באורקה יצירתי יותר. בכל מקרה- מחכה לדיווח !
ולקלואליס יש חניה צמודה (נכנסים מימין לבנין , יש שער חשמלי ) . לגבי האוכל- גם אני באורקה נהניתי פחות ובקלואליס יותר. האם בדקת את התפריטים . קלואליס - מנות קלסיות יותר , באורקה יצירתי יותר. בכל מקרה- מחכה לדיווח !
נ ננה f New member 25/5/06 #5 לא הייתי בקלואליס אבל אתה יודע מהי המלצתי האחת והיחידה, במקרה של סעודה בודדת ולא רצף של...הנה מה שכתבתי רק בתחילת החודש לרגל אירוע מיוחד...
לא הייתי בקלואליס אבל אתה יודע מהי המלצתי האחת והיחידה, במקרה של סעודה בודדת ולא רצף של...הנה מה שכתבתי רק בתחילת החודש לרגל אירוע מיוחד...
ש שח_מט New member 25/5/06 #6 נשמע מפתה... בסוף האישה תחליט... שלחתי לה את כל ההמלצות הנ"ל. דווקא הלוקיישן של קלואליס יותר טוב - קרוב יותר, חניה וכו' שח
נשמע מפתה... בסוף האישה תחליט... שלחתי לה את כל ההמלצות הנ"ל. דווקא הלוקיישן של קלואליס יותר טוב - קרוב יותר, חניה וכו' שח