למות פעמיים ביום.

למות פעמיים ביום.

אני מאוד מאוד מתלבט אם לכתוב את מה שאני רוצה לכתוב עכשיו. מכיוון שהידידה הכי טובה שלי כותבת בפורום הזה ובוודאי קוראת את הכל וחברה שלי (עכשיו לשעבר) חוזרת לכאן מדי פעם וסתם מרחרחת אחרי. אז כמו שאמרתי נפרדתי מליה, חברה שלי. היא אמרה לי שזה נגמר, שבוע אחרי שהתחלתי בכל המהלכים להקל עליה להיפרד ממני. היא פעם אמרה לי שבלעדי היא תמות, אבל, היא סתם מגזימה. בעצם בואו נספר הכל מאיפה שזה באמת התחיל. לפני שבועיים עשינו הפסקה כי הקשר שלנו החל להתחרבן. מבחינתי זה היה הפסקה לשם חזרה. היא תבין כמה שהיא אוהבת אותי ואז תחזור. הבעיה התחילה כאשר כאילו חזרנו. אחרי שבוע שאתה לא רואה את האישה כל מה שאתה מסוגל לחשוב זה רק להפוך איתה לאחד, וכמה שזה גופני, זה נורא אנושי. הרי במשך שבוע האישה שאני אוהב מנעה ממני הנאות מיניות.וכהיא באה אליי והתחלנו להתחרמן היא התחילה לזיין את השכל- `` אני לא מוכנה, אני רוצה שזה יהיה לאט``. וזה ממש זיון שכל מכיוון שכשחוזרים חוזרים עד הסוף. זה כל הרעיון של לחזור . להבין שצריך אחד את השני בכל המישורים. ובכל זאת שחזרנו , היא המשיכה להיות מרוחקת. אני הבנתי שהיא לא באמת רוצה אותי. אז התחלתי באותםן מהלכים להוריד את התלות שלה בי, כמעט ולא התקשרתי, הייתי אפתי, הייתי פחות נחמד ומצחיק, הדברים הרגילים. וזה עבד. היא באמת לא השלימה כנראה מהחזרה ואחרי שבוע ביקשה להיפרד. הייתי אני עושה את זה אם היא לא הייתי מבינה את הרמזים. אני מרגשת שסוף סוף אני חופשי. סוף סוף ניקיתי את בזבל מעצמי, אני נקי. והיא אפילו לא בכתה, היא קיבלה את זה. אולי אני שכלתי מדי. ואולי היא בעצם בכלל לא אהבה אותי. בכל מקרה אני מחפש שוב מישהי. אולי הפעם מישהי שקל לאהוב ולא מתנהגת אלייך כמו חרא. למרות שזה מה שאני. חרא, ובחור טוב , סך הכל. היום הייתי ביומולדת של חבר שלי שהתקיים ב-4 וחצי.כן אתם שומעים נכון, יומולדת בשבת בצהריים, ולא לא היה ליצן ושקיות הפתעה, חבל האמת לא תזיק לנו קצת חזרה לתקופת הילדות המאושרת. לי יש יומולדת ב-23. אז תזכרו לקנות מתנה!!

dominik

New member
יהיה בסדר

יהיה בסדר

בתור מישהי שאף פעם לא נפרדה ממישהו ושאף פעם לא גמרו איתה (חלקית אולי כי אף פעם לא היה לה חבר...), זה הדבר הכי טוב שאני יכולה להגיד לך כרגע. . בסוף זה תמיד בסדר. (לפחות כשזה בארון עץ שמרופד זמש אדום מבפנים.) וגם מזל טוב. דום

PsiChO

New member
אז אתה לא אוהב אותה?

מה שאתה אומר נגזר שאתה לא אוהב אותה ובכלל לא אהבת אותה... הרי אם באמת היית אוהב אותה היית מדבר איתה ולא משחק איתה בטריקים. לדעתי אתה צודק במה שאמרת. אתה באמת חרא... היית צריך לדבר איתה. כי מה שעשית ראו שבכלל לא רצית להיות איתה.

נעל

New member
מה פתאום, עניין של אופי, ולאו דווקא חרא

יש אנשים שבאופי שלהם, עמוק בפנים, יש את הרצון הבלתי-נשלט לעשות טריקים. יש כאלה שקוראים לזה מניפולציות, אבל למינוח הזה יש קונוטציות רעות. האם זה באמת רע? מעניין לראות איך אנשים עובדים, איך החוטים מחוברים שם בתוך הפרצופים היפים ואיך לדעת איזה חוט לנתק כדי להפעיל פצצה ואיזה חוט כדי לנטרל אותה. פשוט מדהים, ההקבלה (גם אם חלקית) בין נעל לחרא. לנעל יש יומולדת ב-24, ונעל גם נאלצה לחוות סיום (אולי זמני?) בקשר. עושה רושם שאצלך הכל כבר בסדר (ואולי זה רק נראה ככה?), כך שאפשר רק לאחל גם לליה שיהיה לה בסדר. נעל ;-)

שונא סיומים.

סתאם האמת היא שיש את האמרה המפורסמת והידועה: ``כל סוף הוא התחלה של משהו חדש. טוב יותר.`` ובכן, לא תמיד טוב יותר. זאת לא אמרה חכמה במיוחד כי היא בעצם טוענת טענה שתמיד אפשר להפריך ולהוכיח את אי נכונותה אבל בכל מקרה, אני אוהב שינוייים . תלוי איזה כמובן, בעיקר שינויים טובים. אבל גם שינויים רעים זה טוב, מעניין לפעמים. בכל מקרה, אני זוכר לפני קצת יותר משנה, או אולי קצת פחות משנה, לא בטוח, שדיברתי עם מישהי. מישהי שמאד השפיעה על החיים שלי. היא זאת שסיפרה לי על הפורום הזה, כשעוד היה בחיתוליו. האמת היא שעד לפני שהיא סיפרה לי עליו לא ידעתי פורום מהו, אבל בכל מקרה, אתה יודע מי זאת. הדר, שמוכרת כאן בשם מנלטארמה. היה בינינו קשר מאד מעניין. מאד מצאתי חן בעיניה (דרך השיחות כמובן), וגם היא מצאה חן בעיני. היא סיפרה לי שהיו לה בעיות עם חבר שלה, הוא לא השקיע ממש בקשר, והיא נעלבה. היא אמרה שהיא זקוקה לו מאד, ושהיא מאד עצובה שהוא לא משקיע. מאוחר יותר היא אמרה שהכל חזר לקדמותו, הוא הכיר בטעויות שהוא עשה והם שוב ביחד מאושרים. אני לא חיבבתי אותו במיוחד. לפי התיאורים שלה הוא נראה לי אחד שעושה מה שבראש שלו בלי להתחשב בה, וכשמתאים לו הוא משקיע בה וכשלא אז הוא לא. אחרי מספר חודשים (!) נודע לי שהוא אחד ולא אחר- מנהל הפורום בכבודו ובעצמו, אדם אשר חבוי בתוך נעל דיקטטורית ובעלת כישרון כתיבה ותסבוך מחשבתי פורץ גבולות. מה עלי לחשוב כעת? תחזור אליה! דוד.

אז כנראה נעל דומה לי.

אנחנו מאוד דומים- כלומר פיזית. שנינו אנשים עם כישרון כתיבה- לפחות נעל. אבל בכל זאת אנחנו שונים. וככל שעובר הזמן זה נעשה פתאום הרבה הרבה יותר קשה. תתפלאו כמה. פשוט ידעתי שהיא כבר לא אוהבת אותי. שהיא שיחקה בי. גם זה נגמר במשחק. שאני עשיתי הכל כדי שהיא לא תיפגע למרות שאהבתי אותה.

נעל

New member
נעל לא אוהבת לכפות את עצמה על אנשים

כך שאם הגברת לא רוצה, אין מה לעשות. נעל ;-)

חדשות...חדשות...חדשות

מלבד זאת שזה לא מדוייק מה שאמרת שהרגשתי, בכל מקרה, התחרטתי על החלטת הפרידה, וכעת אנחנו שוב ביחד :) 3>

נעל

New member
באמת???

טוב, בוודאי שנעל ידעה. סתם מתחה אתכם, אבל רק לשנייה... נעל ;-)

למעלה