למורן איזנשטיין....

בבוגרשוב....

החנות ורודה כזאת ממש יפה... שחכתי את השם.... מזל טוב מורנוש חגגה יומהולדת ממי את לא מעודכנת!!!!!!!

moranlive

New member
החנות של מורן

החנות שלי ושל חיים נמצאת בבוגרשוב 62 בת"א.

למורן איזנשטיין....

קודם כל מזל טוב.... דבר שני היום 31.1 הגעתי לחנות להביא לך את הכתובת של החנות איפה שליאור(ידיד שלי) קנה את העדשות... ואת לא היית וסתם היה נחמד כזה להסתובב אבל היה מבאס שזזת לא חשוב אני היית רוצה לדעת מתי את באמצע השבוע בחנות.... כי חשבנו לקפוץ באמצע השבוע... מתגעגעת ומתגעגעים אנחנו.... אורן,חן,ליאור...... מחכים ומצפים לתשובה מתי אפשר לקפוץ לביקור....

moranlive

New member
לשדונית

קודם כל אני מצטערת שלא יכולתי לחכות לכם,פשוט אבא של חברה הכי טובה שלי נפטר ונסעתי לאשדוד לנחם אותה. תגידי לי מתי בא לך לבוא ואני אגיע כי אני לא כל היום נמצאת שם. נשיקות.

get well

New member
מורן אייזנשטיין היקרה..נפגעתי ממך!!

זה ממש לא יפה מצדך לענות רק לשדונית האדומה אני שאלתי אותך שאלה לפני כמה זמן ורשרשתי אותה להודעה שלך וכמובן שאת לא התייחסת אליי בכלל. את לא חייבת לענות אם את לא רוצה אבל קצת יחס!!
באמת קיוויתי שתעני לי והתאכזבתי ממך. יש לך הזדמנות נוספת אם תרצי ,אני אזכיר לך את השאלה: האם את רשומה בEVERY BODY?????

moranlive

New member
לא אישי

קודם כל לא שמתי לב שכתבת לי כי בדר"כ את רואה שאני עונה. לגבי השאלה שלך: אני מתאמנת באופן אישי ולא במכון כושר.סליחה אם נפגעת.

get well

New member
סלחתי ../images/Emo13.gif

פשוט חשבתי שאת לא רוצה לענות לי או משהו כזה הרי למה שאלתי פשוט חבר שלי אמר לי שהוא ראה אותך שם אבל ידעתי שהוא סתם עבד עלי, או שאולי קפצת לשם במקרה.. בכל מקרה תודה על ההתייחסות

ITAY ATA TOTAH

New member
סוטים...../images/Emo31.gif

תבינו חרמנים קטנים למורן אייזנשטיין יש חבר , חוץ מזה שהיא לא רואה אתכם ממטר...

למעלה