למוריה

Blacat

New member
למוריה

למרות שקוראים לך מוריה רוקח ואת גרה במושב שדה אברהם מיקוד 85480 ואת מאוד אומללה ואין לך חברים ואת דומה לפח לא נראה לחי שכשהם יראו אותך הם יאהבו אותך

Nagini Potter

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי שלמישהו נפגע האגו והוא מנסה לפצות על זה....
מוריה, מי האידיוט? לי זה לא יקרה Nagini Potter

RaistGirl

New member
חחחחחחחח!!!!!!

יש לך כישרון נפלא לזהות אופי של אנשים!!!! זה נדב... מפגר אחד מהשכבה שלי... כל הזמן יורד עלי ובגלל זה אני גורמת שיוציאו אותו מהכיתה!!! כתבתי לו הודעה די אכזרית אבל הייתה בעיה וההודעה לא נשלחה... איזה הומו מפגר הוא... "נפלט" לו סוד... אני חושבת שהוא רצה שאני אספר למתן... הוא ביקש ממני לא לספר את הסוד שלו... אבל נראה לי שהוא דווקא כן רוצה שאני אספר למתן (האח התאום שלי) את הסוד שלא! אז הוא מנסה לגרום לי לספר למתן את הסוד... כי ביקשתי ממנו לא לגלות לאנשים מה שהוא קורא כאן... אז הוא מנסה "להרוס" אותי בפורומים!!! הוא בן אדם ממש עלוב...

RaistGirl

New member
הוא אמר לי שהוא יכתוב לכם דברים ש..

אתם לא יודעים עלי! אמרתי לו שאתם יודעים עלי הכל ושאלתי אותו מה הוא יכול לספר עלי... הוא אמר לי בפרצוף מלא חשיבות עצמית: "אני יוגע עליך כמה דברים" וכששאלתי אותו מה הוא יודע שאתם לא יודעים הוא אמר: "משהו!" והוא אמר לי שהוא יספר לכם מי אני! איזה מפגר... רואים שהוא לא יודע כלום על פורומים ועלי...

Silver Fox

New member
ניצול שרשוררררררררררר../images/Emo82.gif

תגיד מאיר, כמה ניקים החלפת?!

יש לי די הרבה...

אוקי הנה כול הניקים שלי בתפוז לפי הסדר שנרשמתי איץם(אפילו כאלה שלא השתמשתי בהם): Axvenom - אל תישאלו אותי מה הניק הזה ומה הוא אמור להביא, זה סתם קפץ לי למוח Visser Three - זה היה שממש ממש אהבתי אנימורפס, אז מחרתי את הניק הזה הצל מציון - אממ כאילו זה שילוב של שני הדיסקים של סאבלימינל והצל הדיסק הראשון זה "האור מציון" והשני זה "האור והצל" הניק הזה היה שחייך לחבר שלי אבל גנבתי לו אותו אנשובי - ניק כזה דפוק :/ I LoVe AyA - מישהי שקוראים לה איה... אמממ כמו ששמתם לב אני אוהב אותה... Where Is Your Dream - הניק הנוכחי שלי, הוא בעצם שיר כול כך יפה של Blackdraft אני לא יכול להפסיק לשמוע אותו

למעלה