למומחים שבינכם..

sOurce of life

New member
למומחים שבינכם..

אתם יודעים מהי הבעיה הכי גדולה של תוכים שגודלו בחנות חיות? הם לא יודעים מה זה פירות או ירקות או כל דבר אחר חוץ מהאוכל הזול שנותנים להם שם... ואני ממש רוצה להעשיר לתוכונים שלי את החוויה הקולינרית... איך לעשות את זה???

ורד !!!

זה ידוע !! שהתוכים שקונים בחניות לא יודעים מה זה פרות וירקות.. יותר גרוע זה שמהוא בא לקנות זוג תוכונים הם מוכרים לו שקית דוחן ושקית של גרעינים שחורים (שידוע שממש לא בריא לתוכים). 95 אחוז מהמוכרים, הידע שלהם שואף לאפססססס ועכשיו לשאלה שלך.. בתור אתחלה אני ממליץ לך לקנות לתוכים שלך תערובת ג'קואים, תערובת הגקואים מורכבת מהרבה סוגי זרעונים, גרעינים וכו.. להרגיל תוכים לסלט לוקח זמן רב, את צריכה לתת להם כמות מאד קטנה של הפרי/ירק... בתור אחלה הם לא יגעו בו אבל לאט...לאט תראי שהם ינשנשו.. אוהד

d-edge

New member
אצלי זה עבד ככה:

בבוקר התוכי מאוד רעב ככה שבבוקר אני הוצאתי לה את הגרעינים ושמתי לה קערה עם ירקות ופירות. היא צעקה קצת השתוללה קצת אבל היום היא אוכלת את כל הקערה. עוד משהו שעשיתי זה לשים לה את הקעה בחלק העליון של הכלוב איפה שהיא תמיד יושבת ככה שהיא סקרנית לגבי הצבעים וטועמת. בהצלחה.

sOurce of life

New member
אתה מספר לי?!

כשקניתי אותם אני זו שהיתה צריכה להסביר למוכרת איך להבדיל בין זכר ונקבה! ובסופו של דבר, מסתבר שהנקבה היא זכר כי התוכי היה מאוד צעיר והצבע שלו נקבע רק עכשיו! וחוץ מזה, בחנות לא יודעים בני כמה הם וזה ממש חשוב לדעת! אבל אצל מגדלים, תוכי שבחנות עלה 35 ש"ח יעלה בערך 80 ש"ח, זה עולה הרבה כסף!!! איך יוצאים מזה?!

למעלה