למומחים ביננו

shsh35

New member
מה זה יכול להיות שהמנוע מתחמם הוא מפסיק לסחוב

כוייל הבאתי לו מקורי של בוש ותקין .
המנוע מכוון לפי אקדח הצתה ומד דוויל.
מה זה יכול להיות?
רינגים תפוסים? המנוע לא מעשן לדברי רונן..

המנוע לא מעשן והכי מוזר בסרק הוא עובד כמו

שעון לא מרעיש ולא דופק אחרי הכיוונים יצאתי לנסיעת מבחן ושוב כמו בהתחלה אי סחיבה רעשים של דפיקות מוזרות מאוד עצרתי ושוב נוכחתי.לדעת שהמנוע התחמם . שאלו אותי איך אני יודע שהוא התחמם ? לא ניתן אפילו לגעת במדיד זה ניראה לי מספיק חם

בקלאץ' ??????????

ברכב הוחלפו 4 משאבות גלגל ובנוסף משאבה מרכזית וצינור ראשי עד לחלקו האחורי של הרכב .כך שלא נראה לי שזה הכיוון

efii19

New member
הנורה של הלחץ שמן היבהבה שהוא היתחמם?

בדוק חשד של קולר שמן סתום, או השסתום למטה ניתפס.

shsh35

New member
אפי גם אני חושד לכיוון הזה של קולר או צלעות

סתומות.

שייקה דיברתי עם יוסי הוא כנראה יגיע אלי מחר

אחרי העבודה כנראה שהצלחתי לעורר מחלוקות רבות לגבי הנושא אפילו את יוסי הצלחתי לבלבל ולאתגר (שזה ניראה לי לא פשוט ) הכיוונים שכרגע עומדים על הפרק כמו שאמרת הקולר שמן סתום או שאולי הבית מניפה סתום זה אני חושב

Dr Bug

New member
תגידו, אתם אמיתיים?!?! מתעלמים בכח?!

יותר מעשר הודעות אחורה כתבתי לרונן לבדוק אם נשאב לו משהו למניפה, וזו בדיקה של חמש שניות גג! מה לעזאזל עובר עליכם?!
עוד רגע מישהו יציע לו לבדוק אם יש קצר בנורת חניה וזה מוסיף לחום הכללי של הקיץ ואז מחמם את ה"שטקום קפיץ" ומשפיע על ה"ברגית מתכווצת" ומישהו עוד יקח את זה ברצינות!
מחפשים הרפתקאות? אני יכול לספק לכם! אבל מה שקורה פה פשוט מיותר

shsh35

New member
בני רונן בדק ואין כלום מה אתה מציע?

אני חושב לכיוון צלעות סתומות , זה בדיוק מסביר את התופעה .

בני בני היקר חס וחלילה מתעלמים מדעתך ההפך

פשוט לרכב היה רצף תקלות לא הגיוני ( כיוון קרבורטור , פלטינה שרופה , קבל שרוף , כוהל שהתפוצץ ליוסי בידיים אגב התחממות יתר , ועוד) אני דחפתי את היד לבית מניפה בחלק האחורי ולא נמצאו אוצרות מה לעשות ???? מחר מגיע אלי יוסי בחור מדהים בעל ידע ושליטה בחומר נקווה שעם סופו של יום יגיעו תוצאות .

Dr Bug

New member
פשוט שלא טרחתם להגיב ולעדכן...

אז נראה כאילו שלא טרחת גם לבדוק. למה אנחנו פה ולא בטלפון אם לא כדי שכולם יוכלו לראות וללמוד?
יכול להיות שהצלעות של המניפה סתומות בכל זאת.
הצלעות של הצילינדרים בהחלט אופציה, אבל פתאום?!
גומיות קולר שמן שנסגרו \ קולר שמן סתום.
תרמוסטט מקורי יש? אולי לא נפתח?
יש מצב לתמונה של תא המנוע באיכות טובה? אולי יהיו שם רמזים לתופעה.

מחר נתחיל את פירוק המניפה על מנת להגיע לקולר

ניסיתי להימנע מזה אבל אין ברירה , אפילו את יוסי הצלחתי להפתיע ולאתגר . יש מישהו באזור חדרה שיודע לאבחן אם מחר אחרי פירוק זה הקולר שהיה הבעיה ?

למעלה