למומחיות שלום!

למומחיות שלום!

ההני מנסה להכנס להריון ,ובמחשבתי חסרות ידיעות , התוכלנה לעזור לי? 1. האם צריך לקיים יחסי מין פעם ביומיים או שצריך כדי להרות ,לקיים יחסי מין כל הזמן (כמובן בתאריכים המשוערים) ? 2. האם יתכן שלאישה אין ביוץ למרות נוכחות זקיקים בשחלתה ? תודה לכלן ויום עצמאות שמח !

m i c h a l y

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

לגבי תדירות קיום יחסי המין - אני יש האומרים שפעם ביומיים ויש האומרים כל יום. בעקרון, עד כמה שאני הבנתי ממאמרים שונים אם אין בעייה באיכות הזרע אז עדיף כל יום. אני הכי מאמינה בכיף האישי שלנו - אם בא אז כל יום, ואם עמוס אז לא כל יום.... לגבי הביוץ - קשה להגיד. בעקרון קיימת תופעה של חוסר ביוץ, אבל צריך בדיקה מקיפה כדי לברר זאת. אני חושבת שאם המחזור סדיר אז הסיכוי לכך קלוש (וכיוון שאיני מומחית גדולה בעניין אז קחי זאת בערבון מוגבל....) בהצלחה, ושוב - ברוכה הבאה, מיכל.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת להציץ בסקר שנמצא בקישורי הפורום, עליו ענו הבנות שכבר נכנסו להריון... ובלי הסקר, ההמצלה היא יום כן, יום לא, ואם אין לכם בעיות זרע, אז גם יום למה לא
בנוגע לזקיקים - אז כן, זקיקים יכולים גם לא לבייץ ולהפוך לציסטות או להיות עם ביצייות לא טובות בתוכם (אבל אז אני לא יודעת אם יש ביוץ או לא) ורק הערה קטנה אחת- והיא בנוגע לאיחול יום עצמאות שמח ביום השואה...

למעלה