../images/Emo140.gifלשירי
שירי מקסימה עצוב לי לשמוע שכל-כך קשה לך עכשיו , קשה לך להירדם בלילה , את בטח חושבת המון ואני יודעת מה זה להתעורר מלא פעמים בלילה (הפייה הקטנה עושה לנו מסיבת פיג'מות בלילות) ואז לקום בבוקר עם הרגשה של מותשות בתקופה של מרץ שהלופוס התפרץ אצלי וגם היום כשעוברים עלי ימים קשים, (זה גם טיפ שאני נותנת לנועצים שלי) אני משתדלת לעשות דבר אחד ביום שכיף לי לעשות גם אם ממש לא בא לי למשל: להקשיב למוזיקה
, לצאת לטיול עם הכלב
, להכין לי לאכול משהו שאני אוהבת
לראות סרט שעושה לי טוב לדבר בטלפון עם חברה טובה
, לקרוא ספר ותאמיני לי זה עובד זה מוציא אותך קצת מהעצבות ונותן לך הרגשה טובה יותר לכמה רגעים אז זה כבר שווה את זה אל תדאגי מהבכי לבכות מותר וזה משחררר וזה גם חלק כל התהליך שאת עוברת (הורמונים שמשתוללים וכולי) אני עדיין מחכה לך עם כוס שוקו חם לשיחה מתי את באה? שלך פיית הושוק
נ.ב.- היה נורא שמח לחגוג לבעלול חוץ מזה בלילה עשיתי לו הפתעה מילאתי את כל החדר בנרות ובפרחים ושוקולדים והוא נורא התרגש זוג החברים שבאו לא הפסיקו לדבר על הטיול שעשו לתיאלנד ואחר-כך ללונדון ובסוף לשלושה ימים בצפון אני חייבת לציין שנורא קינאתי שהם יכולים לעשות מה שבא להם ואני אפילו בבית לפעמים מרגישה לא טוב אבל לא נורא אני בטוחה שעוד יגיעו ימים טובים והבעלול הבטיח שכשאני ארגיש טוב אז ניסע לאיטליה שזה החלום שלי תאחלי לי בהצלחה אני נוסעת היום לאולטראסאונד שד בחיפה אחרי הפרקטיקום, נקווה שהכל בסדר