למודי תזונה??

פנפוני

New member
למודי תזונה??

היי לכולם. כבר הרבה זמן אני חושבת ללכת ללמוד תזונה ברידמן.. האם מישהי מכאן לומדת שם?? ואם כן אז איך הלימודים ברידמן( באר שבע). אשמח לעצות , מידע, חוות דעת .... אחת הסיבות שהתחום הזה מעניין אותי זה בגלל הלופוס.. אני רוצה לעזור לגוף שלי דרך תזונה נכונה ונבונה. דניאלה.

ל3

New member
דניאלה יקרה

אני לא מכירה את המקום אך יודעת שהלימודים מרתקים. בכול אופן שיהיה לך המון המון בהצלחה

שירי../images/Emo66.gif

מה שלומך ילדה יפה? מקווה שהכל בסדר ומצב-רוחך משתפר היום עשיתי את בדיקת שדה הראייה אבל אין מושג מה כתוב בתוצאות בטח רופאת העיניים שלי שאני הולכת אליה ב- 31 תדע לקרוא טוב יותר את הסינית הזאת... לבעלול שלי היום יש יומולדת , באים אלינו בערב שני זוגות חברים ואחר-כך יש עוד הפתעה ב-10/8 יש לי פגישה עם הראמטולוגית שלי ד"ר דפנה פארן ואחר-כך המפגש של הפורום ואז אני נוסעת לקנות שמלה לחתונה של אחותי (בנעמה בצלאל.. כי שם השמלות הכי יפות) שלך פיית השוקו

ל3

New member
פיית שוקו יקרה

מזל טוב לבעלך תלו בערב ותעשו חיים. אני לצערי בקנטים. המצב רוח שלי מ אוד מאוד ירוד אני בוכה המון ואין לי חשק לכלום. קשה לי גם בלילות להירדם ואם אני נרדמת אני מתעוררת מלא פעמים בליליה וזה מוסיף על המצב רוח שלי. אני לא יודעת מה יש לי אבל כבר הרבה זמן לא היה לי מצב רוח כזה. אני כל כך עצובה כל הזמן

../images/Emo140.gifלשירי

שירי מקסימה עצוב לי לשמוע שכל-כך קשה לך עכשיו , קשה לך להירדם בלילה , את בטח חושבת המון ואני יודעת מה זה להתעורר מלא פעמים בלילה (הפייה הקטנה עושה לנו מסיבת פיג'מות בלילות) ואז לקום בבוקר עם הרגשה של מותשות בתקופה של מרץ שהלופוס התפרץ אצלי וגם היום כשעוברים עלי ימים קשים, (זה גם טיפ שאני נותנת לנועצים שלי) אני משתדלת לעשות דבר אחד ביום שכיף לי לעשות גם אם ממש לא בא לי למשל: להקשיב למוזיקה
, לצאת לטיול עם הכלב
, להכין לי לאכול משהו שאני אוהבת
לראות סרט שעושה לי טוב לדבר בטלפון עם חברה טובה
, לקרוא ספר ותאמיני לי זה עובד זה מוציא אותך קצת מהעצבות ונותן לך הרגשה טובה יותר לכמה רגעים אז זה כבר שווה את זה אל תדאגי מהבכי לבכות מותר וזה משחררר וזה גם חלק כל התהליך שאת עוברת (הורמונים שמשתוללים וכולי) אני עדיין מחכה לך עם כוס שוקו חם לשיחה מתי את באה? שלך פיית הושוק
נ.ב.- היה נורא שמח לחגוג לבעלול חוץ מזה בלילה עשיתי לו הפתעה מילאתי את כל החדר בנרות ובפרחים ושוקולדים והוא נורא התרגש זוג החברים שבאו לא הפסיקו לדבר על הטיול שעשו לתיאלנד ואחר-כך ללונדון ובסוף לשלושה ימים בצפון אני חייבת לציין שנורא קינאתי שהם יכולים לעשות מה שבא להם ואני אפילו בבית לפעמים מרגישה לא טוב אבל לא נורא אני בטוחה שעוד יגיעו ימים טובים והבעלול הבטיח שכשאני ארגיש טוב אז ניסע לאיטליה שזה החלום שלי תאחלי לי בהצלחה אני נוסעת היום לאולטראסאונד שד בחיפה אחרי הפרקטיקום, נקווה שהכל בסדר

ל3

New member
פייה מדהימה

איזה הפתעה רומנטית עשית לבעלך- פשוט מדהים כל הכבוד לך ! הצעת לי הצעות נהדרות להסיך את הדעת הבעיה היא שלא בא לי לעשות אף אחת מהן וזה מהות הדיכאון- אין לי חשק לעשות דברים ואין לי מצב רוח . אפילו את הדברים הבסיסים כמו לצאת מהבית סתם להיסתובב קצת בקניון או עם בעלי לארוחת בוקר קשה לי. אני עושה את זה אבל לא נהנת מזה. התחלתי שוב פעם את הטיפול התרופתי לצערי למרות שכל כך רציתי לברוח מזה ומקווה שבקרוב זה יתחיל להשפיע. חוץ מזה אני מנסה להעביר את הזמן וגם להתחיל לחפש עבודה בתור אחות

nono only one

New member
תבקשי רסיטל או משהו מהמשפחה!!

דחוף תבקשי מהרופא המטפל רסיטל או משהו מהמשפחה וזה יעשה לך טוב יותר - מניסיון!!! חבל לסבול ולהרגיש כך!! גם כך ההתמודדות היא מאוד קשה במיוחד כשיש משפחה!!! בהצלחה - ליאור לי זה עוזר!!

ל3

New member
תודה נונו

אני מטופלת אצל פסיכאטרית כבר שנים ולוקחת כדורים אנטי דכאונים וניסיתי כבר רסיטל ודומיו.. פשוט הפסקתי עם הטיפול בגלל הטיפולי פוריות וזה המצב. אני אחזור לקחת את הכדורים שלי ( לא רסיטל) כי אין ברירה בכול אופן תודה

שירי נהדרת../images/Emo23.gif

מקווה שהטיפול התרופתי יעזור לך להרגיש טוב יותר מה לגבי טיפול בשיחות? לדעתי זה MUSt מישהו או מישהי שאת יכולה לסמוך עליו ושיהיו רק בשבילך זאת מתנה נהדרת שאת יכולה לתת לעצמך
אני חושבת עלייך ומאחלת לך הרבה אור שלך פיית השוקו

../images/Emo140.gifדניאלה!

שלום לך בעלי הוא מרצה ברידמן (כל הסניפים של הצפון, חיפה תל-חי כינרת) של קורסי החובה לפי מה שהוא מספר נורא מעניין ללמוד ברידמן האווירה ממש טובה והכל מאוד מקצועי אם בא לך לשמוע עוד פרטים אני מוכנה לבקש ממנו לכתוב לך כאן שלך פיית השוקו

היי דניאלה

לימודי התזונה מעניינים מאוד אני לומדת נטורופתיה (סיימתי שנה א') אומנם לא ברידמן ... אבל התחום בהחלט מעניין ומאוד מאוד יעזור לך לדעתי. בהצלחה קארין

רינתבי

New member
היי דניאלה

הרבה זמן לא הייתי בפורום אז אולי את לא מכירה אותי. בכל אופן רציתי לאחל לך בהצלחה בלימודים נשמע מעניין התחום שבחרת ושימושי מאוד. שמעתי דברים טובים על מכללת רידמן כך שבחרת מקום טוב. רינת

זה באמת משפיע?

כלומר תזונה נכונה משפיעה על מה שקורה מבחינת הלופוס? אמרו לי את זה פעם אבל גם אמרו לי הרבה דברים שסותרים את זה.. אז מה נכון?

גימבה

New member
זה תלוי מאיזה היבט מסתכלים

מבחינת הרפואה הקונבנציונאלית לא נערכו מחקרים מדעיים מוכחים שיתמכו בסברה הזו. אין תזונה מיוחדת לחולי לופוס כמו שיש תזונה מיוחדת לחולי סכרת. מבחינת הרפואה האלטרנטיבית בעיקר תחום הנטורופתיה, אכן יש קשר בין הדברים שאת אוכלת ושותה לבין המצב הגופני שלך, דבר כשלעצמו נשמע הגיוני, אבל מניסיון לא תמיד עוזר. תנסי לשלב בין שתי הגישות ואם זה יעזור סבבה.

פנפוני

New member
תזונה- לופוס../images/Emo13.gif

היי. אני לא שמעתי על תזונה מיוחדת לחולי לופוס. אני עוזרת לעצמי, לכליות שלי, לכולסטרול שלי , ללחץ דם הגבוה דרך תזונה. תזונה לא מתועשת, דלת מלח , דלת שומנים ועוד.. וגם ספורט בקיצור דרך חיים בריאים.. כמה שאפשר לומר בריאים... ללא עישון, לא אלכוהול, שינה טובה , לאכול הרבה ירקות ופירות. וזהו. דניאלה . תודה על התגובות שלכן.

כל הכבוד!!

באמת!!! הלוואי ולהרבה אנשים הייתה את המודעות שתזונה משפרת איכות חיים. אומנם לא מתקנת מחלות אבל בהחלט מפחיתה פי כמה וכמה סימפטומים וסינדרומים נלווים!! בהצלחה מותק!! אני איתך!!

למעלה