למה?

למה?

באמת עלתה בי השאלה מה הקשר בין הומוסקסואליות לנשים. כלורמ איך הגיעה הסטיגמה הזאת שאם מישהו הומו אז הוא חייב להיות סיסי כזה, או נשי... זה לא מה שאני חושבת ביי דה וואי זה סתם... הרבה אנשים אומרים את זה ואין לי מושג למה...

יובל16

New member
זה לאו דווקא הכי נכון..

יש גם הומוים גברים.. בטוח יש כמה.. אני פשוט לא מכיר אף אחד.. מי שאני מכיר הוא יותר בקטע של- "אויש!!! נשברה לי ציפורן!!!!!!!!!!!!!!!" זה אבל די נכון להגיד שהרבה הומיים די נשיים.. טוב, מאוד נשיים.. לא לובשים שמלות, אבל אני יכול להעיד על עצמי: קם בבוקר, מתקלח חצי שעה, שם סבון פנים, בחדר שם אלכוהול מיוחד לפנים. פעם בשבוע פילינג. כל כמה ימים אני עובד על הציפורנים. אז כן, יש קשר.. למה יש קשר, לא נראה לי שיש תשובה ברורה.. יש כאלה שטוענים שיש גן שקשור להומוסקסואליות. אז אם זה נכון, אולי זה גורם לגבר להיות כמו אישה, רק שהוא גבר, קרי: להימשך לבנים, לטפח את עצמך, לצווח כשרואים חרקים (לא שכל הנשים ככה!!!!!!! יש לי חברה שרק היא הורגת חרקים.. כל השאר, כולל אני, בורחים..) עוד סיבה שאולי הומו "נוצר" כתוצאה מ- "סביבה נטולת גברים". אצלי למשל- בבית אנחנו 3 נשים ואבא (יש גם אותי). כל חיות המחמד שלי היו נקבות, אני הייתי החל מגיל מאוד צעיר בסביבת נשים.. אז אולי הגבר "מאמץ" מנהגים נשיים. אולי זה בעצם בכל יחד.. אבל כמו שאמרתי, לא נראה לי שיש תשובה *אחת ומוחלטת* לשאלה.

BlueCat

New member
לי יצא להכיר כמה ...

שאם לא היו אומרים, בחחיים לא הייתי מנחש.

MARMELAD

New member
יובלי, גם אם היית גר בלסבי-קאמפ

אז אם היית סטרייט היית נשאר ככה. זה שהיו לך חיות מחמד נקבות זה לא אומר כלום. העניין הוא כזה: יש הומואים שגדלו במשפחה עם חמישה אחים זכרים מצ´ואיסטים. יש הומואים שגדלו לאמא חד הורית לסבית מיליטנטית. יש הומואים שגדלו לזוג סטרייטים עשיר ברמת השרון. יש הומואים שהם בכלל מאומצים. יש הומואים שגדלו בקיבוץ. יש הומואים שעד גיל 18 למדו בישיבה. יש הומואים שאבא שלהם יצא מהארון. הכל הולך. אל תאשים את חיות המחמד שלך בנטייה המינית שלך

יובל16

New member
למה לא להאשים?!

הכלבה שלי היא זו שגרמה לי לגלות את "האני האמיתי"!!!

dodobird

New member
../images/Emo6.gif אכן לסבי-קאמפ...

אבל אני חייב להוסיף- ואת זה למדתי מחבר טוב שלי שלומד פסיכולוגיה והתקשר אלי במיוחד כדי להשתמש בי בתור שפן נסיונות- ישנה השפעה גדולה לסביבה. לא שאם מישהו נולד סטרייט הוא יהפוך להומו בגלל הסביבה, אבל יתכן שמישהו נולד עם נטייה קלה, ובגלל הסביבה יהפוך לגיי, מוצהר, פעיל, עם נצנצים, פלטפורמות וM-16 (וכל הכבוד למשנ..
לצה"ל
) DB

למעלה