למה?

למה?

למה הכאב לא עוזב? למה אני צריכה להבין תמיד? למה הוא לא יכול לתת חצי מימה שהוא מקבל? למה אני צריכה להתפשר? למה האהבה תמיד מסובכת? למה כואב לי גם כשאנחנו יחד והכל נחמד? למה??

Calabasa

New member
היי מלכת העולמות

ניסית לחשוב שאולי כל זה קורה בגלל שהוא לא ראוי לך? מותק לכל אדם יש תחליף.

ואולי

אני לא ראויה לעצמי? ואולי הוא העונש על כל מה שעוללתי לאחרים במשך שנים? ואולי לא היו הדברים מעולם והוא רק אצלי בראש? ואולי הוא באמת פנטזיה שלי?

Calabasa

New member
היי מלכת העולמות

אין דבר כזה שאת לא ראויה לעצמך, את חייבת קודם כל לאהוב את עצמך, טפלי בקטע של הדימוי העצמי שלך. לא סתם את קיימת בעולם הזה, לחיים שלך יש מטרה. כל מה שעוללת לאחרים עבר, נגמר, מתחילים מהתחלה, כל יום הוא יום חדש ואין דבר כזה מאוחר מידי. הבהירי את עצמך, מה באמת עובר עלייך, את לא חייבת לפתוח את כל חדרי הלב, אבל לפחות חדר אחד שנוכל לראות איך אנחנו מוציאים ממנו את הכאב שיש בו.

אספר לך מעט...

ככל שאני עושה ויתורים מעצמי כמו שהוא דורש ורוצה בעצם, אני מרגישה יותר רע...מה גם שאני מתחילה להרגיש מנוצלת... כשהוא פנוי מהעולם הוא איתי כאן או במציאות, לעולם הוא לא יפנה או יזיז דברים בשבילי כך אני מרגישה ואולי אני טועה...אולי זה רק נידמה לי. אבל מצד שני אם כל כך הרבה שנים הוא חלם על הרגע של להיות איתי, איך הפכתי מהר כל כך למובן מאליו?

Calabasa

New member
היי מלכת העולמות.

כמו שהוא דורש, גם את צריכה לדרוש. אם הוא רוצה בך, הוא יהיה חייב להשקיע בתיקון היחסים ביניכם. לא יתכן שרק צד אחד יהיה מוכן לותר, להשקיע או לסבול בעוד הצד השני מרגיש שהוא לא אשם בכלום והכל קשורה אצלו. היי גברת חיים רק פעם אחת. למה את מחכה? אל תהיי שקועה כרגע במחשבות של מנוצלת או לא, אוהב אותי או לא אוהב אותי. תתחילי להזיז עניינים. תהיי את היוזמת. תציעי לו דרכים לפתרון הבעיות, ללכת ליעוץ, לשבת ביחד לדבר על כל מה שאת מרגישה. אם את רואה שכלום לא זז אז כנראה שבאמת הוא לא ראוי לך גם אם הוא שנים חלם על הרגע של להיות איתך לנצח.

מלכת העולמות שלום

"אני לא ראויה לעצמי".....מחשבה מאוד לא בריאה. אולי תביני פעם אחת ולתמיד,שאת...ראויה להכל.. זה לא משנה מה עשית או מה עברת קודם.. ראשית למדי לאהוב את עצמך..ולא להסתכל על העבר...כבר כתבתי לך לכל התחלה יש סוף. תעשי ..ריסאט בראש...ותתחילי התחלה חדשה ..התחילי את חייך מחדש.

אני כן אוהבת את עצמי

ולא סובלת מדימוי עצמי נמוך. אני יודעת מה טוב בי וכמובן מודעת לחסרונות אצלי.. רק שאיתו אני כל כך לא אני... מחר יש לי יומולדת וזה מצחיק אבל נישאר לי "לחגוג" רק איתו. זה אומר שאם הוא יחליט לא לראות אותי אהיה לבד... אבלך בלי קשר לזה..למה איתו אני חלשה כל כך?

Calabasa

New member
היי מלכת העולמות 1

קודם כל המון מזל טוב. זו ההזדמנות שלך לראות עד כמה הוא אוהב אותך. אם הוא לא יהיה איתך ביום הולדתך אז תסלחי לי מאד הוא ממש לו שווה שתעבירי רגע נוסף איתו בחייך. את מרגישה חלשה איתו? אולי בגלל שהוא זה שמחליש אותך? למה אלוקים נתן לנו פה? פתחי אותו, תתחילי לדבר, תראי לאן זה יגיע. תארזי כוחות ותנסי להתגבר על החשש לעמוד מולו, אם זה לא עוזר אז תארזי מזוודות. אני מזמינה אותך אליי לקפה ליום הולדתך, אין סיבה שתהיי לבד.

../images/Emo65.gif מזל- טוב מלכת עולמות עוגה|

מזל טוב... שולחת לך את כל האיחוליים האפשריים בעולם ושרק יהיה לך טוב... קחי את ההחלטה הנכונה ...את וודאי יודעת מה היא.. ביננו את יודעת את דעתי בעניין ... בכל זאת מאחלת לך אושר והצלחה ..בכל. ושתחייכי כל ימי חייך...חיה.

חיה

אני יודעת מה הן כוונותייך ויודעת שאת רוצה את טובתי.. המון תודה על הסבלנות גם במסרים

מלכת העולמות...

אין בעד מה אני לרשותך תמיד..! שבת שלום והמון איחוליים להיום הולדתך מאחלת לך מהלב חיה.

קלבסה

אני אחזור לספר אחרי, אני מאמינה שנהיה יחד בסופו של דבר כי אני יודעת שהוא אוהב אותי ולא יתן לי להרגיש רע ביום הזה...

Calabasa

New member
היי מלכת העולמות 1

אני מאד מקוה בשבילך. אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם, מי יתן ואותו אחד שאת חפצה בו יהיה זה שיחיה איתך לנצח. שפע ברכות ליום הולדתך. מצפים לבשורות טובות.

מזל טוב מלכה../images/Emo65.gif

הניק שבחרת אומר הכל, את מלכת העולמות ואל תתני לאף אחד לספר לך אחרת... אם מחר ביום הולדתך את תהיי לבד זה אומר הכל, תהיי אסרטיבית ועשי עם זה משו... וגם אני מזמינה אותך לקפה

Calabasa

New member
היי מלכת הלבבות 1

את רואה? לא רק אני מזמינה אותך לקפה, יש עוד כמוני. כך שתדעי שאת לא לבד. "עדיף חבר רחוק מחבר קרוב". שתי הזמנות לקפה קיבלת. אם תהיי ילדה טובה תקבלי גם עוגה.

Calabasa

New member
היי מלכת העולמות 1

כמו שאת מגדירה את עצמך כך תישארי. תמיד תרגישי שאת מלכה ולא משנה באיזה סיטואציה את נמצאת באותו רגע. ולא משנה עם מי את נמצאת או אם מי תהיי בעתיד, תראי לו שאת מלכת העולמות ואין לך תחליף. מה שיגידו לך ואיך שיעקצו אותך את תגידי בלב, "תאמרו מה שאתם רוצים אני מספר 1." אז קיבלת קפה ועוגה, אם תמשיכי להתנהג יפה תקבלי גם מתנה.

למעלה