למה?

לירז י

New member
למה?

למה זה קורה לנו? למה זה קורה לי? למה קורה לי שיתוק שינה לעיתים קרובות?? למה יש לי חויות חוץ גופיות או הקרנות אסטריליות?? (מבלי שאני אתכוון) ולהרבה אנשים אחרים פשוט אין? אני מדברת עם אנשים שאין להם מושג על מה אני מדברת!!!! במה אני או אתם שונים מאחרים כדי שיקרו לנו תוםעות כאלה ולרוב האוכלוסיה פשוט לא? והאם אני יכולה לנצל את זה ? האם זה פשוט כישרון מסויים שאפשר לפתח? (ולפחות יהיה מכל זה תועלת...) וכן, אני כן מנצלת את זה לטובת חלומות צלולים. אבל עדיין השאלות הללו מעסיקות אותי.

silverhawk

New member
למה לא? ../images/Emo8.gif

תראי, חווית החלומות הצלולים הינה מאוד אינדיבידואלית. יש אנשים שמחצללים באופן טבעי כל חייהם, יש כאלו שצריכים לעבוד במשך חודשים לצורך קח. ישנם שחווים שיתוק שינה בתדירות גבוהה, וישנם שלא. אין טעם להתעמק בזה יותר מידי. הדבר החשוב הוא שתזכרי שהכל טבעי ושתנסי להפיק מכך את המירב. [כמובן שבמידה ואת חווה שיתוקי שינה על בסיס יומיומי וזה מאוד מפריע לך, את מוזמנת לפנות למעבדת שינה על מנת לבדוק את העניין].

ArchangeI

New member
היי דודי =]

זוכר אותי? יש לי בערך שלוש חודשים לפני הצבא והחלטתי לחזור לנושא.. בשנה שנתיים אחרונות היה לי רק חצלול אחד בחודש ככה כי כבר הפסקתי להתעניין ולבצע שיטות אז החלטתי שאני רוצה יותר :) אשתדל להגיב כאן מדיי פעם.. מקווה שמישהו עוד זוכר אותי

ArchangeI

New member
נ.ב

יפה שאתה עדיין מוצא סבלנות לענות ולעזור לאנשים (במיוחד שזה בד"כ אותם שאלות..) ח"ח! :)

silverhawk

New member
בהחלט זוכר ../images/Emo13.gif

רק שהגבתי את ה'ברוך השב' להודעה אחרת.
לפני הצבא זה אחלה זמן לחזור לעבוד על הנושא. על מה (אם בכלל) אתה עובד? ותודה

ArchangeI

New member
שיחזור החלומות בבוקר..

חוץ מזה מספיק לי לקרוא כאן בפורום ולהעלות את המודעות וכבר היום בבוקר חלמתי חצלול (הייתי צריך לקום לעזור לאבא ב6, עבדתי שעתיים בערך וחזרתי לישון) מדהים :)

MetalSinagouge

New member
גם לי קרה משהו דומה היום.

שיטת הווילד נותנת אותותיה. זו כבר פעם שנייה שהלכתי לישון מעין בוהריים כזה, והתחלתי להתרכז בנשימות (בעיקרון רציתי להכנס לטראנס אבל החלטתי לישון), והכי מגניב שרצו לי מחשבות בראש שבעצם נהפכו לחלומות בלתי נשלטים, והייתי 'חצי' מודע לזה (ז"א הייתה לי בראש העובדה שאני בהכרה אבל חשבתי שאני עדיין בשלב המחשבות הבלתי נשלטות שיש למתחילי מדיטציה). לפני זה, מה שקרה לי היה די מגניב- הלכתי לישון צהריים ופשוט ניסיתי "לראות" את הקיר בעיניים סגורות, מה שהתפתח לסוג של "קריעת" המסך של האפלה ובעצם הסתכלתי על הקיר עם העניים "האתריות" שלי. אני חושד שזו הייתה סוג של חוויה חוץ גופנית לא מפותחת.

Mr. Nice Guy

New member
מליון דולר, מתאים לך?

שלום לירז. יש לך מתנה שלרבים אחרים אין. והאמת היא שזה מאוד נפוץ שאלו שיש להם רואים את זה כמעמסה ואלו שאין להם היו מתים להשיג את זה. חוויות חוץ גופניות... אל תפחדי מהפחד.. תפתחי את היכולת שלך, וכשתגיעי למצב שבו תוכלי לצאת מהגוף ולהבחין בפרטים פיזיים ממשיים, תשלחי טופס רישום ל-JERF: למי שלא מכיר את ג'יימס ראנדי (James Randy), הוא הקים קרן בשם "הקרן החינוכית של ג'יימס ראנדי". JERF - James Randy Educational Foundation אצטט מהאתר: "הקרן מסורה לספק מידע אמין בנוגע לטענות על-טבעיות. היא תומכת ומנהלת מחקר מקורי לטענות כאלה. ב-JERF, אנו מציעים פרס - מיליון דולר, לכל מי שיכול להראות הוכחה, תחת תנאי התבוננות מתאימים,ליכולת או אירוע פאראנורמלי, על-טבעי, או אוקולטיסטי. JERF לא מערב את עצמו בנוהל הבדיקה, מלבד העזרה בעיצוב הפרוטוקול ואישור התנאים שבהם הבדיקה תתרחש. כל המבדקים מתוכננים עם ההשתתפות והאישור של הפונה. ברוב המקרים, הפונה יתבקש לבצע מבחן מקדים, הפשוט יחסית בנוגע לטענתו, ובאם יעבור בהצלחה, יבצע את המבחן הרשמי. המבחנים המקדימים בד"כ מבוצעים ע"י שותפים של JERF, במקום בו הפונה גר. בעת הצלחה בתהליך הבחינה המקדים, ה"פונה" הופך ל"תובע". עד הלום, אף אחד לא עבר את המבחנים המקדימים." בכל אופן, אם את או כל מישהו אחר יצליח לעשות את זה - אז פרט למליון הדולר חסרי הערך, זה יפתח את המחשבה לעולם כולו - בכל הנוגע למה שמעבר לעולמנו התפיסתי. בהצלחה...!
(ולא, אני לא מסוגל לעשות את זה)

למעלה